Nu stiu daca voi ma mai tineti minte pe mine...simonette...insa eu, in ciuda faptului ca am lipsit o perioada destul de lunga, nu v-am uitat! Sunt necajita ca la subiectul pe care in frecventam (endometru......) nu mai e aproape nicio fata de-a mea! Asta e un lucru minunat, insemnand ca li s-a indeplinit visul de a avea bb(ei)!!! Bucuria mea cea mai mare este ca multe dintre fetele atat de dragi mie chiar si-au vazut visul implinit! Felicitari tuturor! Celor care inca nu au reusit, vreau sa le urez multa bafta, rabdare si incredere!
Despre mine....sunt f. bine! Luca e baiat mare
, are deja un an si 2 luni si ne incanta cu veselia si voiosia lui! Este minunea noastra si nu-mi pot imagina viata fara el!
Pb e ca ne-am hotarat ca ar fi timpul sa-i facem o surioara sau un fratior si as avea nevoie de indrumarile voastre! As vrea tare mult sa fac totul ca la carte, adica sa incep cu inceputul si sa apelez mai intai la un endocrinolog si apoi poate imi face si mie cineva intrarea la Tutunaru?!? Ca din cate am observat cele mai multe reusite sunt meritele dansului!
Atat deocamdata...astept sa vad daca ma mai tine minte cineva!

Simonettu, care va iubeste mult!!!