ajutati-ma va rog!
Raspunsuri - Pagina 6
zac spune:
salut, am si eu un raspuns daca-mi permiti. prin ce treci tu acum, cu multi ani in urma a trecut cineve drag mie (mama), cu patru copii despartita de un sot care devenise alcoolic si fara minimul de ajutor de care tu ai beneficit si inca... "ajutorul parintilor". A facut aceeasi greseala ca si tine sa creada in vorbele unui barbat care de fapt nu avea nimic a face cu spiritul de tata, a mai facut un copil, lucrurile au lut o cutotul alta fata si sau schimbat atait de mult inct nu numai maicamea traia un cosmar "asa cum cineva mentiona tot intro relatare", dar sau rasfrit si asupra celorlalti.Intr-o zi maicamea a inteles ca ca barbatul acela nu o merita de sotie, proaspatul venit pe lume nul merita de tata si astfel deznodamintul sa produs.singura ne-e crescut pe toti si abia de atunci am inceput sa traim cu toti cu adevarat ca o familie.Mama ieste in totdeauna prima raprtare a cpilului in raport cu viata.
Fania spune:
quote:
Originally posted by mamicapaulei
nu am pe nimeni in bucuresti:( nici macar o prietena , intelegerile au plecat mereu de la faptul ca sunt moldoveanca iar eu mereu i-am vb urat ca asa sunt chira daca el uita sau ma rog vrea sa uite.Nu imi permit sa angajez un avocat mai bun decat el pt ca e f scump, dar sa speram ca ne va spune ce sa facem pe cale amiabila si un medic de specialitate.mama mea cand am vrut sa-l iau pe baiatl la buc plangea saraca ca ramane singura, iar cand a stat singur la mine plangea mereu la tel sa vina acasa ca il cauta prin pat noaptea , etc. de aia l-am lasat acolo in plus mama mea cand mi-a murit ultimul din cei trei frati( avea 20 de ani si a murit intr-un accident) a facut un soc care a durat 4 zile in care nu ma recunostea. am vb si cu un preot:( el ma condamna pe mine, de ce? nu am reusit sa inteleg de ce daca eu doresc o familie si am 2 copii cu 2 barbati diferiti sunt privita ca o femeie usoara?
am trimis cateva intrebari la un pisholog on line si mi-a zis ca din cauza faptului ca am trait fara tata si am mai stat si 2 ani la orfelinat am tinut mortis sa ne casatorim si sa formam o familie.
ma rog inca nu stiu ce sa fac
mary
Cred ca in final ai luat decizia cea mai inteleapta.
Scuza-ma dar nu prea intelesesem de fapt pentru cine ai facut acesti copii. Din ce ai scris tu am inteles ca unul pentru mama ta si unul pentru actualul sot...
Indiferent de problemele tale, ale mamei tale, ale oricui din familie, mi se pare normal ca un copil sa creasca alaturi de mama. Acolo este locul unui copil.....
Iar locul tau este alaturi de copiii tai !!!
Ce incercai tu ???? O negociere cu actualul ?
In aceste cazuri nu e loc de negocieri cred eu, ori ma accepti cu 2 copii ori "ADIO".
Greseala ta: i-ai indus probabil fara sa vrei ideea ca baiatul va sta intotdeauna la mama ta.
Luna 1
dicirstea spune:
Ma bucur ca s-a rezolvat oarecum aceasta problema. Spun oarecum pentru ca ( nu vreau sa mi-o iei in nume de rau) multi ani de-acum inainte ar trebui sa fii circumspecta in privinta lui. Trebuie sa iti apropii f mult baiatul si sa afli cum se poarta cu el. Nu sunt paranoica, dar mi se pare ciudata o schimbare asa radicala si brusca.
Sau considera-ma paranoica, dar te rog eu, sufla si in iaurt..
mamicapaulei spune:
buna ziua din nou, am lasat sa treaca ceva timp pana sa postez ca sa vad cum evolueaza lucrurile.vreau sa va spun ca baiatul e la mine de la paste si l-am inscris deja aici la gradinita, totul este ok intre noi acum ne mai intepam cateodata dar e ok. isi cere scuze de cate ori are ocazia si spune ca m-a judecat gresit ca e un baiat inteligent si frumos care nu are nici o vina, iar cand ii zice " tataicu' marius" se simte f bine, nu face diferente intre copii dar inca nu-l vede chiar pe copilul lui dar cred ca incet incet vom fi o familie perfecta
multumesc tutoror pt mesaje , multumesc ca m-ati ascultat
vreau sa multumesc in special lui ALEX care mi-a spus niste vorbe si le am mereu in cap si le meditez, "mama esti doar pt copii tai, femeie poti fi pt orice barbat vrei" asta i-am spus si lui si a inteles
am gasit multa intelegere aici si sper sa vb mai des
mamicapaulei spune:
aaa vreau a va povestesc o faza haioasa de ieri cu copii
de obicei sunt tare cuminti dar ieri m-au scos din minti
si le-am zis asa" daca nu taceti amandoi " va arunc pe geam ca nu mi pot m-ati capiat de tot
la care baiatul se duce la patut si zice bb poti sa taci? ca ne arunca mama pe geam!
am ras cu lacrimi ce moaca avea, apoi i-am explcat ca doar glumisem doamne iarta-ma cum sa fac asa ceva
Chuny spune:
ai un baietzel f simpatic, insa nu-l mai speria asa pt ca e prea micutz si uite ca poate lua in serios tot ceea ce spui
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
mamicapaulei spune:
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns
.Lucrurile s-au schimbat mult acum, ne-am mutat intr-o vila din cauza vecinilor. am inteles ca e o rusine pentru el sa apara un copil de nicaieri. am schimbat gradinita.... ambii copii sunt cu mine. anul acesta imid au si ex de titulatura in av.
pitzinuca spune:
sa va fie numai bine de-acum!
sper ca iti iubesti copiii la fel de mult, sper ca nu o sa iti faci nicodata baietelul sa simta dat la o parte,
subscriu la sybille, nu le mai indruga fraze din astea horror, ca sunt mici si nu isi dau seama ca e o gluma
si poate ar trebui sa iti schimbi nikul, nu esti numai mamica paulei.
bafta la examen!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
mamicapaulei spune:
stiu dar sunt cam noua si nu stiu cum sa schimb nickul
ai dreptate in privinta asta nu stiu de ce m-am inregistrat asa..nu pot sa-ti dau un raspuns logic
aa am vrut sa va mai spun ca am fost acum ceva timp in orasul natal si am dat nas in nas cu tatal biologic al baiatului. am avut senzatia ca se teme de mine.. era cu sotia eram si cu baiatul dar era la un spatiu de joaca in incinta magazinului. nici macar nu a vrut sa-l vada asta e!
mamicapaulei spune:
normal ca imi iubesc copii la fel, ba chiar in unele momente pe baiat il iubesc mai mult pt ca a stat mult fara mine, iar pe fata o invidiez cumva.. nu stiu de ce
oricum voi ati avut o mare contributie la reintregirea familiei