Aparat SALIN

Aparat SALIN | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu de la cineva care foloseste aparatul salin de cate vreme il foloseste si daca/cand se vad efectele binefacatoare. Fetita noastra are probleme (raceli dese) si medicul a spus ca este foarte bun acest aparat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Cam de un an jumatate - doi, noi folosim aparatul Salin in camera copilului. Schimbam placile de sare o data la 6 luni... Nu, nu am observat nici un efect, e drept ca raceste mult mai rar, dar as pune acest fenomen mai degraba pe seama operatiei de polipi decat a aparatului Salin. Sau, cine stie, poate amandoua... Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Si noi avem aparat din noiembrie. E adevarat ca raceste mai rar, dar tot raceste. Acum chiar a facut otita, cica din cauza polipilor. Probabil ca ajuta si aparatul, dar sa nu te astepti la minuni. Citeste pe www.salin.ro pt. mai multe inforamtii.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi il avem de 3 ani, la fel schimbam placile de sare la 6 luni sau chiar mai des.
Nu vad efecte .... insa il folosim in continuare

Ingrid si Cristi 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Noi il folosim din sept 2006 si am observat urmatoarele lucruri: bb nu mai are pb cu nasucul, pe mine nu ma mai doare capul.- eu aveam o sinuzita rebela si in primele saptamani de folosire mi-a curs nasul la greu ( ma trezeam noaptea sa imi suflu nasul).Asa ca pe noi ne-a ajutat. Si rezerva se schimba la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu ma folosesc de el de 4 ani si l-am luat si cu mine in Canada si sunt extrem de multumita. Sotul meu nu mai sforaie, bb nu mai are muci si eu nu mai am dureri de cap. De cand l-am luat eu au inceput si vecini din bloc sa cumpere cand vin in Romania si mai am prieteni care vor sa-l achizitioneze.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

In timpul folosirii aparatului simtiti in casa un miros salin (ca de salina sau ca la mare) ? Este o salinizare a aerului sau este numai o purificare a acestuia ?

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Mie nu mi se pare ca ar fi aerul sarat, sau cel putin nu sesizabil, poate un pic atunci cand filtrul e nou-nout si e mai plin de particule de sare.
Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cam cat costa aparatul ca pe sait nu am observat....
Multumesc!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Simali,am folosit aparatul salin cat baiatul meu a fost racit. racea foarte des. Dupa ce am fost la salina am decis sa cumpar aparatul. dupa cura de la salina am vazut si rezultatele benefice. de atunci nu am ai racit asa de rau.
Aparatul salin purifica aerul, il face mai usor respirabil mai ales daca stai int-o zona poluata. Eu am simtit ca aerul e mai curat nu neparat sarat(nu am lins peretii sa vad cum e ).
Andrei, baiatul meu a racit anul trecut in ianuarie foarte rau si nu mi stiam ce sa-i mai dau pentru tuse . In paralel cu medicatia am folosit si aparatul. In primele zile situatia s-a agravat dar citind prospectul acolo ma avertiza ca la prima folosire tusea se va accentua. Dupa 2 zile tusea a inceput sa dispara si sa inceapa sa doarma mai linistit. Eu zic ca e un aparat bun dar sa nu te astepti la minuni de prima data. Bolnavul trebuie tratat si cu medicamente daca e grav. E foarte bun pentru cei bolnavi de astm. Acum, depinde si de fiecare om in parte. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu am aparatul Salin,dar n-am observat niciun fel de efect,nici bun nici rau!Acum il folosesc pentru ca motorasul cand merge e destul de galagios si acopera alte zgomote care ar mai putea fi in bloc,atunci cand doarme cupilu!

Mergi la inceput