***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Pliiiiiiizzzzzzzzz....cum naiba gasesc pe LR un produs (jurnal intim) sau cum gasesc link-ul (ca l-am dat aici mai demult) ca sa nu ma apuc sa caut acul in carul cu fan. daca-i dau cautare nu-mi gaseste nimic si nu inteleg de ce (stiu sigur ca am folosit expresiile jurnal intim si/sau solutions maison)... macar un nr de capitol sa gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am gasit codul...din pacate nu se alpica la ce am eu in cos ptr ca-s de la "nouveau", ma caut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, dar din februarie si pana acum, comandati intr-una!!!

Edit: io nu am dat decat 10 comenzi in total + 2 anulate de Sabine

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Cin am gasit eu undeva unde ziceai ca mai ai de comandat jurnalul ptr cineva, dar o lasi pe vineri ca nu mai ai bani pe card. Mai caut si daca gasesc iti dau link

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cin am cautat si eu si se pare ca nu mai e jurnalul tau

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Madau, mersi frumos...macar un nr de capitol...si scormonesc eu "prin zona"
Felicia...de asta-s asa disperata,...ca si mie mi se pare ca nu mai e jurnalul

Mergi la inceput

Vezi la cap.11 ziceai ce ti-am spus eu, ca vei lasa pe vineri comanda..adica pt.23. Cauta dupa data si vezi, eu n-am gasit link sau ceva. Dar mai ia odata la mana de la cap.11 incolo

Mergi la inceput

Acum mi s-a aprins becu'...oare nu mai am nimic in "prod preferate" pt ca erau din colectie AH??? eu am crezut ca s-a sters lista odata cu cosul...
Mersi Madau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am produsele AH in mes produit prefere, poza, dar cand dau clik pe ea zice ca nu mai e disponibil.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cine ma poate ajuta cu o traducere - ce e 19,99 euro - produsul intreg sau doar bolurile?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324113336&DocumentID=430007

EDit: aaa, scuze sunt doar boluri, nu e steamer

Mergi la inceput