***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am si eu o problema: mi-au deblocat 19 euro pe card. Ma manaca destele.... sa mai comand ceva...sa nu mai comnad...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushulica

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Nushulica

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mai mada lasa calculatorul ca nu ti-a facut nimik saracul mai bine mai dai un mail lui sabine si zii ceva de dulce

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Madau - Vladi a avut 3 perechi de sandale de care vrei tu sa iei si merita din plin, sunt super ! ma gandesc sa-i mai iau si io o pereche, i-au cam ramas mici...dar nu le-or scoate de la noutati sa putem folosi vreun cod...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, daca ne-ar vedea cineva din afara, ar crede ca inainte de LR am fost total dezbracate si cu sifonierul gol...

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Mai, daca ne-ar vedea cineva din afara, ar crede ca inainte de LR am fost total dezbracate si cu sifonierul gol...

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

super tare!!! dar cam ai dreptate

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Vlada, Madau, de care sandale vorbiti? cele adidas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Da, alea

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vlada pai ia zi si mie o chestie, daca mai stii marimile..cati cm scria pe ele ca (,)corespund la masura 21? Vreau sa nu gresesc la masura, Miruna are adidasii de la Nike cu 11 cm la masura 21

Mergi la inceput