***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Cin

uite aici:
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=22938804

Este prosop de baie.
Eu cand nu inteleg un cuvant il caut cu recherce si imi da produsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Deci prosop. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Am folosit si eu codul cu prosopul. Cand imi vine iti spun cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sa traiasca Erica !
Io acum am venit de la posta, a sosit coletul din 22, o punga pe care scria prioritaire par avion, deci d-aia a fost oarecum mai rapid

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Jasmine, tu incerci sa platesti de pe cardul tau dar pe numele si adresa prietenei tale ?
Pt ca in cazul asta banca este cea care nu te lasa sa faci tranzactia.
Am incercat si eu acelasi lucru pt o cunostinta , apoi m-am informat la banca si mi-au spus ca ei l-au blocat in ideea ca am pierdut cardul si cineva l-a gasit si incearca sa-l foloseasca.
In alta ordine de idei , am avut si eu un colet pierdut ( din 22 ian ) dar am primit un cec cu suma completa , am comandat prin fax alte produse am specificat ca achit cu el si apoi am primit pachetul.
Eu cred sincer ca problemele sunt in tara la posta romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce ar fi sa facem si noi o firma d'asta? Mergem in Europa (en-grosul)luam haine ieftine, le pozam misto, pe niste manechine super si le vindem pe net la francezi .

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc frumos la toate daca ar sti ea erica ce primire i s-a facut deja

fetelor eu m-am hotarat nu mai fac nicio comanda pana nu ma vad cu toate primite(mai am inka 7)...deci ma opresc

daaaarr...va urmaresc si daca mai apare vreun cod ceva bun bun tare poate poate ma mai risc si eu cu cate o comanda

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

of, deja vin colete din 22...al meu oare unde o fi? Sau mai bine zis la cine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

of, deja vin colete din 22...al meu oare unde o fi? Sau mai bine zis la cine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

la mine a venit si colet din 23 ca sa zic asa...fac si eu haz de necaz ca si eu il astept inca pe cel din 20....apropo mada sa treci te rog pe lista in fata balerinii luati de mine ca-s super faini si merita luati

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Danet...deci n-a fost nevoie sa incasezi cec-ul...ai rezolvat totul pe fax. ai confirmarea ca ti s-a trimis coletul?
scuze ca insist. daca merge asa cum zici tu, nu mai mai stresez cu comisioane si alte cele.

Mergi la inceput