***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 18
nushulica spune:
exact aissa la quelle mi-a venit si mie coletul tarziu tare a durat vreo 3 saptamani dar nu am plans dupa el
ca nu dadusem niciun ban![]()
INGRID
cin spune:
NUshulica, felicitari pt nepotica
sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
eu vin de afara, n-am aviz...n-am chef...asa mi s-a luat de LR.... parca vad ca declar pierdut si al treilea colet. uneori imi vine sa le scriu sa-mi dea banii si sa termin cu ei, decat sa stau sa astept colete care nu mai vin
claujro spune:
Dar care sa fie explicatia pt care unele vin si altele nu???? Eu am avut 10 comenzi mai mici sau mai mari si au ajuns 10. Va rog, nu ma urati...
Sa depinda de produsele comandate? De oficul postal? NU reusesc sa gasesc o explicatie. Ei zic ca au trimis coletele, la voi nu au ajuns... De ce se intampla asa? Daca ar avea certitudinea ca le-au livrat de ce nu investigheaza unde au disparut si dau banii inapoi? Eu nu pricep...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
si ca sa ma supar si mai tare am intrat si eu pe quelle...nu gasesc mai nimic de imbracat pt vlad. si ce gasesc par scumpe comparativ cu LR...deci sigur n-o sa pot renunta la LR
edit: simt nevoia sa comand...doar asa, sa vad daca ajunge coletul
. noroc ca n-am bani pe card.
Jasmine spune:
In primul rand felicitari pt Erica!Sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa aiba parte de tot ce e frumos in viata.
Si mie mi se pare complet deplasata atitudinea Sabinei.Ce,asta e o solutie?Nu mai trimitem in RO si gata,am rezolvat?La ditamai firma cu pretentii,ma asteptam la o alta abordare.Eu sper totusi sa nu sisteze livrarile,ca ma zgarii pe ochi de ciuda.
Mie mi-a venit ieri si comanda din 23.Sunt unul din cazurile fericite la care au ajuns toate comenzile,fara intarzieri mari.
Nici acum n-am reusit sa fac comanda pt prietena mea.Nu-mi accepta cardul,desi am pe el 10 milioane de lei.
In alta ordine de idei,ati vazut pe ma-reduc cate coduri de reducere pt Quelle exista?Mor de nervi cand vad ca pt nemti,francezi,olandezi,etc Quelle vinde cu reduceri mari pe baza de coduri (si au si 2 perioade de reduceri substantiale) iar la noi Quelle Romania vinde numai la preturi intregi.Asta e magarie!
felicia74 spune:
Nushulica cum de nu am vazut mesajul tau? Sa-ti traiasca nepoata, sa fie sanatoasa!
gabitaco da, intre timp am aflat
Eu am gasit un hanorac mult-iubit la reducere:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5234328&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
La 5 iar lansez comanda, ca sa vada Sabine ca suntem clienti seriosi![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
kali spune:
quote:
Originally posted by cin
pana la urma, ce inseamna "drap de bain"??
Prosop de baie
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)