Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ALFA ANCA ..iti dau perfecta dreptate..la ecograf se vede diferenta dintre varsta sarcinii si varsta fatului....fatul ar trebui sa fie mai mic cam cu 2 saptamani..una chiar..depinde cum au ovulat in luna respectiva....eu am 11 saptamani de sarcina iar bebe al meu are 10 saptamani..

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu cred ca Andreea nu stia,eu am citit foarte mult si am inteles cum e,dar i-am dat adresa de la odiseea sarcinii sa citeasca si sa vada cum e.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by RGE

ALFA ANCA ..iti dau perfecta dreptate..la ecograf se vede diferenta dintre varsta sarcinii si varsta fatului....fatul ar trebui sa fie mai mic cam cu 2 saptamani..una chiar..depinde cum au ovulat in luna respectiva....eu am 11 saptamani de sarcina iar bebe al meu are 10 saptamani..

ROXANA 11+

Si pana la urma oricum nastem cand vrea natura sau cand vrea bebe sa iasa de acolo, si nu cand am implinit nu stiu ce varsta a sarcinii.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Stau ca pe ace pana imi interpreteaza dr. rezultatul?
Cat trebuie sa fie?
Voi cat ati avut?

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Anne bine ai venit mamico!!!!!!
Uite ca si eu sunt in ceata rau... Am avut ultimul CM pe 3 martie si azi am facut BetaHCG care mi-a iesit: 2831,2. Mie mi se pare foarte mare pentru varsta sarcinii mele...
Acum caut in disperare un cabinet sa-mi fac o ecografie si nu prea gasesc!

O graviduta in al-!!!

Biby
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bibileana tu ai valoare de 5 saptamani,am scris mai sus valorile si oricum la eco acum o sa vada cel mult sacul ,nu cati bebei ai tu acolo.

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

N-am mai intrat de cateva zile ca n-a mers internetul. Maine mergem la control sa vedem activitatea cardiaca. De-abia astept.

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Va multumesc din suflet fetele pentru primire! Sa avem parte toate de sarcina usoara si sanatosi!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mihuta iti tin pumnii si sa intri sa ne spui cum e bb.

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Mihuta te asteptam cu vesti fff bune.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lamuriti-ma si pe mine: mie la ultimul eco dupa masuratorile care le-a facut la bebe a zis ca are fix 8 saptamani, akuma eu nu mai inteleg deoarece erau fix 8 sapt de la ultimul ciclu iar atunci nu mi-a picat fisa. oare sa referit la 8 sapt de sarcina???

ane, felicitari!!!!!!!!!! frumos cadou ai primit de iepuras!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput