Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mephala,sint mai usoara cu 1,548 gr.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata la cafelutza!

Bfly, hai nu fi suparata, ca si eu sunt grasa si pufoasa! Am facut o burta de care nu cred ca mai scap pana in mormant! Si nici n-am apucat sa fac vreun copil... Hai, nu te da batuta! Papusi Barbie n-ajungem noi, dar frumoase tot vom fi! Am zis!

Va pup pe toate.

Tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni !
Stii cum e...important e sa te simti bine in pielea ta! Eu nu prea ma simt bine. De fapt, niciodata nu m-am simtit bine in pielea mea. Imi amintesc ca la 18 ani aveam 50 de kile si tot nemultumita eram. Credeam ca sunt grasa. Erau altele mai kastoace decat mine si de-aia!
Acum cand ma uit la poze...ma "iubesc" asa cum aratam! Si ce-as mai vreeaaa sa ajung iar la dimensiunile aleaaaa! Promit ca voi fi multumita pana peste cap! Eheee, tinerete, tinerete! Unde te-ai dus tu?
Sigur ca tine de increderea in sine. Se spune ca daca incerci sa te imaginezi slaba, corpul incepe sa raspunda in timp si incepe sa slabeasca de la sine. Am incercat si eu de cateva ori exercitiul asta mental, chiar m-am visat fara voia mea slaba si multumita de mine, dar nici un efect! Probabil trebuie mai multa perseverenta si rabdare! Cu alte cuvinte trebuie sa mergem pe calea cea mai grea, altfel n-avem rezultate!
Citeam un subiect de-al tau dincolo la "discutii generale" despre cum ar fi daca s-ar inventa...si cat ar mai trebui sa asteptam. Eh, eu ma intreb cand se va inventa metoda aia sa ne implineasca dorintele (cum e asta cu "a fi zana"), fara ca noi sa facem altceva decat s-o exprimam! Stiu...visez!
Imi face foarte bine sa pot discuta cu voi problema asta! Am verificat mai devreme si gradatia moralului meu se ridicase cu vreo 2 liniute!

Poze cu bebe shtrumf

Pierderea de kilograme la negrutele mortale da usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Bfly,inainte de copii aveam 52 de kile,atunci ma vedeam grasa.Ce fericita as fi acum sa ajung din nou la 52,ar fi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by anky

Bfly,inainte de copii aveam 52 de kile,atunci ma vedeam grasa.Ce fericita as fi acum sa ajung din nou la 52,ar fi super

Ahaaaaaaaa! Vise, vise...

Poze cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bfly, hai sa-ti spun ca io as vrea sa fiu mai grasa, numai sa fiu mama! Vezi, oricum nu suntem multumite!

Dar apropo de autosugestionarea vis-a-vis de dimensiunile corpului, eu, ori de cate ori ma apuc de o cura, dupa o zi ma vad deja mai slaba, chiar daca la cantar kilogramele sunt aceleasi. Concluzia: curele imi dauneaza grav vederii!

Mephala, is vesela, pt ca...is vesela. Mai bine spus, n-am motive sa fiu trista! Moaaaama, ce filosoafa sunt!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Carmen, sanatate la motanei! Ma buur ca se simt mai bine!

Multumesc de urari fetelor!

Am inceput curatenia de primavara ca tot am doua saptamani vacanta.

Sotul ne-a facut o surpriza si ne-a luat un acvariu marin..zilele trecute am luat si primii pestisori pe care i-am botezat Millie, Pete, Yoyo si Albert.

Ma intorc la curatenie, mai revin.

Carmen, Crystina, Khristin & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Crystina, sa-ti traiasca pestii!
Mie mi-a placut Pete! Sa-i transmiti salutari din partea mea!

Io nu m-am putut niciodata atasa de pesti. Cum sa iau pestele in brate, sa-l strang, sa-l smotocesc si sa-i spun ca-l iubesc?

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bfly

quote:
Originally posted by anky

Ahaaaaaaaa! Vise, vise...

Poze cu bebe shtrumf

Ma,tu ma faci sa ma ambitionez mai tare.Da,e bine,nu ma supar...hi hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Dordia vad ca Violeta sta bine dupa petrecerea de ieri. Tu cu ce te lauzi? Ce mai face Stefanel? Si cum e la noua firma? A fost o mutare buna??
[/blue]

Multumesc de intrebare. La mine nu e chiar asa bine ca....Duminica dim aveam 88.5 si azi dimi aveam iar 89. Asa ca...azi pap asa:

2 linguri mici de salata de beuf cu maioneza de post
100 gr. branza
100 gr sunca
o rosie si un castravete mic
2 l apa plata cu lamaie

Sper din tot sufletul ca pana joi sa se duca kg. Daca maine dimi nu am iar 88.5 sau mai putin maine o sa am zi de fructe (mere+portocale)

Stefan e ok, mancacios si dormicos, nu am probleme cu el. La noul job e ok, e mai bine ca dincolo dar exista si aspecte neplacute. Asta e!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

intru si eu repede cu pupici pentru fete.

Iar sunt super ocupata si nu am timp sa scriu in timpul zilei, aseara am avut si o cina cu niste colegi si am ajuns tarziu acasa.

Ma tin in continuare de dieta si sport si sper sa reusesc sa ajung unde mi-am propus, adica la cele 65kg. Partea buna este ca nu ma simt obosita sau frustrata si m-am obisnuit sa mananc asa si sa fac sport.

Va pup,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput