Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Salutare!
Dupa cum ati vazut, n-a mers forumul pana acum...nasol tare!
...in alta ordine de idei, s-ar parea ca Teo are rubeola
Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Of, of, piticul sa se faca bine cat mai curand.
Eu spun PAS urmatorului concurs deoarece se pare ca nu dau randament Underpressure!

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

P.S. Sigrid - poi hai sa facem o ekipa, noi, puturoasele Hai nu ne parasi, te rog frumos frumos de tot !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Probabil ca din echipa asta ar trebui sa fac si eu parte. Te si te-as invita pa la mien dar se pare ca si eu tot din tara depresiilor salut azi lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

De ce mai Zuzi, ce-ai patit?

Edit: Daca va place "Keane", gasiti www.keanemusic.com/" target="_blank">aici niste melodii tare dragute. Mie imi plac pentru ca sint calme. Va recomand "Everybody's changing" si "Somewhere only we know".

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

sunt pe fuga, inca la job...

Carmen, nu am subtitrari scumpa mea, io ma uit la ce ne da statul roman si tocmai aseara am vazut sfarsitul primului episod ever pe care l-am prins...habar nu am ce sezon e, io astept sa ma prinda, colegele mele si sor'mea sunt varza....am zis sa vad si eu cum e...sanatate la puiul mic rubeulicios!

Zuzi, nu zic nimic, hintul e ca e de drag si de dor si de deja vu...dar atat, nu te astepta la vise eroice , alea deja nu mai intra la categoria special&intriguing...

Va las aici din pacate tre' sa fug la masaj, ultimul inainte de Pasti, apoi am de facut , de spalat freza si de facut lista cu meniul de Paste si cu cumparaturile,. Jeez, stau rau de tot la capitolul asta!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nou concurs: 12 aprilie - 10 mai

Participante:
1. Dordia
2. Violeta70
3. Carmen
4. Daria
5. InaC
6. Mamicadulce
7. Puskin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, multumim, chiar le voi asculta...

Zuzilici, imi pare rau ca nu te poti mobiliza...poate te razgandesti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele!!!
Si eu vreau la urmatorul concurs si tot la o ekipa de fete grelesau tot cu ruxandra daca mai are ea nevoie la concurs si nu intra la mentinere,ceea ce eu ii doresc din suflet
Sper sa ma intretin cu sigriduta pe privat suficient cat sa-i insuflu niste simtaminte mai pozitive,daca zice da o vreau in ekipa.
Si pe mamalujuli,daca se baga in ekipa cu asa puturoase notorii ca mine si sigrid

Eu promit sa incerc sa nu mai trag pe nimeni in jos.

Eu raportez maine scurt care e situatia,apoi plec la socrela pana pe 14-15,nici n.-o sa mai auziti de mine,dar sa stiti ca ma intorc!"!!
Nu ma uitati si nu-mi luati in nume de rau absenta de pe forum pana atunci.

Va pup,ma duc sa-mi planfg de mila cu fiara de calcat,poate termin pe la 3 dimineata de impachetat daca incep acum,la 6.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Buna dragelor,
Zuzi, cum e cu soacra, i-ai dat manualul cu instructiuni?
Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Am incercat dar n-am nici o sansa sa ma inteleg cu ea.Mai rau e ca aseara m-am certat si cu al meu sot din cauza ei. Cand e vorba de neintelegeri in fata ei se ia de mine, insa cand suntem doar noi doi recunoaste ca eu am dreptate, chestie care ma enerveaza la culme. Am plans aseara vreo 3 ore de nervi ca nu pot face nimic. Efectiv stateam la pc si-mi curgeau lacrimile. Si-acum cand va scriu imi dau lacrimile de nervi. Deja ma dor ochii de-atata plans.
Asa ca de azi sunt in razboi cu toata casa mai putin cu Isabella, sora soacra-mi si cateii.

edit: Carmen daca ma razgandesc ai sa fi prima care stie. Oricum am sa dau raportul ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

azi cand aveam si eu tiCmp sa scriu nu a mers site-ul...

Carmen, si eu vreau la urmatorul concurs te rog! Sanatate puiului .

Mamica Dulce, as vrea eu sa intru la mentinere,dar mai am de dat jos vreo 8kg, deci raman aici pe baricade. Ramanem in aceeasi echipa?

Zuzi, vino incoace sa te tzuc sa iti treaca . Nu mai pune la suflet...

Roxa-boxa, ce bine de tine ca nu esti amatoare de dulciuri.Eu asa m-am ingrasat .

Mik, unde mergeti? Concediu placut.

Delidana, sa inteleg ca ai renuntat deja la alergare ? Hai,vino si tu cu mine, ca ma simt cam singura .

Tzunica, pupici .

O seara frumoasa,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Zuzilici, imi pare rau ca nu pot poza, dar cum am spus la inceput nu am aparatura necesara. Insa pentru urmatorul concurs promit sa fac cumva sa trimit si eu o poza (am sa apelez la sora-mea, Dordia

Deci voi fi in echipa cu Dordia ?

Nastad, pentru fetita ta, Oana, si scuze pentru intarziere!

Acum va las, pt. ca am o groaza de treaba. Ne intalnim maine la raport.

Pupici!

Mergi la inceput