Aradence minunate! (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia daca m-ai bagat pe mess aseara( parca am vazut ceva cu Flavia), sa sti ca nu cred ca i-am dat accept, ca eram cam adormita si n-am vazut prea bine.
Sa ma mai adaugi o data, te rog!

Mergi la inceput

Cred ca am mai ramas eu cu mine la cafea !
Ai voie sa bei cafea daca alaptezi? Nu se agita bebelusii?
eu am mai baut cate una fara cofeina ca nu stiu daca ii voie sau nu cu cofeina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, eu cat am fost insarcinata cu Tudor si cat l-am alptat nu am naut cafea deloc side aia tot nervos e acum.
Acum beau cafea si vad ca nu o agita pe Ioana, pot sa zic ca e linistita.

Poze

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns Gabitzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor donez niste bulbi de kana.pt cine nu stie este o floare care creste inalta cu frunze mari si face o floare fff faina rosu-portocalie.toamna bulbii trebuie scosi dar se inmultesc.eu am f multi a pus sotul o parte,am mai dat,dar daca vreti va dau ca mai am.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina.a, e pretentioasa foalrea asta. Ca daca nu eu vreau. Numai sa-mi dai indicatii cum trebuie ingrijita si cum se planteaza bulbii.

Nico, esti in lista mea de aseara. M-ai acceptat . Ti+am scris de plimbare, da vad ca nu esti on-line.

Eu am baut cafea si inainte si dupa. Chiar dupa ce am nascut am baut si eu fara cofeina, dar acum beau cu cofeina si nu vad sa-l agite. Oricum eu prefer cafeaua mai slaba asa ca nu cred ca are ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ti-am vazut copilul si plangea. Era suparat pe bunica pt ca nu-i cumpara pian . Erau la Kick Center si dupa plans l-ar recunoscut . Vroia el pian ca a fost candva la un copil si s-a jucat la pian . Ii spunea bunicii "nu vorbesc cu tine ca sunt suparat pe tine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia nu-i pretentioasa deloc!e ideala pt locurile unde vrei sa maschezi ceva,cum ar fi un gard anost.daca e la soare ajunge si la 1,70 si creste ca o tufa cu frunze late din care tot dau flori din iunie pana toamna tarziu,atunci se scot bulbii.daca vrei iti aduc joi ca maine ma duc la szeged si acum sunt cu tanti la curatenie pe aici.joi imi dai un pm cand iesi cu bogdi la plimbare pe unde anume si-ti aduc.eu am pus si in fata casei acum sa vad cat rezista,ca aici fiind pe principala,noaptea este trafic ff mare de vandali.daca nu ar fi asa mi-as face un adevarat parculetz in fata casei chit ca e loc public,dar ma doare sufletul sa bag si bani si energie si sa-si bata altii joc.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

morrrrrrr de rasssss si am vorbit cu mami dar nu mi-a zis nimic, nimic Cum il apara, nu-i adevarat Nu a zis cumva "te spun la mama Caudia"?
Saracu probabil ca ramas in cap cu pianu Mihaelei

Aaaaaa da stiti ca atunci cand ati fost la noi eu le-am zis baietilor (Alex si Dragos) sa nu-l lase pe Raul sa le strice revista ca el nu stie sa deseneze ci doar sa mazgaleasca si acum cateva zile i-a zis la mami ca "mama le-a zis prietenilor mei ca eu nu tiu sa desenez, numa sa mazgalesc"...saracu copil, ce mama denaturata are

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am ajuns si eu acasa. Azi parca am fost la concursul cine consuma mai multa benzina in cel mai scurt timp. Am castigat.
Am fost sa ma tund. Si pentru ca sunt fata cuminte si muncesc mult am primit o freza gen Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Eu sunt tipa care strange cotizatiile.

quote:
morrrrrrr de rasssss si am vorbit cu mami dar nu mi-a zis nimic, nimic Cum il apara, nu-i adevarat Nu a zis cumva "te spun la mama Caudia"?
Saracu probabil ca ramas in cap cu pianu Mihaelei

Aaaaaa da stiti ca atunci cand ati fost la noi eu le-am zis baietilor (Alex si Dragos) sa nu-l lase pe Raul sa le strice revista ca el nu stie sa deseneze ci doar sa mazgaleasca si acum cateva zile i-a zis la mami ca "mama le-a zis prietenilor mei ca eu nu tiu sa
desenez, numa sa mazgalesc"...saracu copil, ce mama denaturata are

Hai ca v-am bagat un cui.Acu trebuie sa cumparati piane. ce fain.

Mai Claudelu pai asa incurajezi tu copilu?

Gabi cu placere. Numa v ezi ca aseara m-am dus la ea pe la 10 si am venit la 1 jumate.Te prinzi asa? Super Tudor. Trebuie sa ne mai intalnim sa se joace copii. Saptamana viitoare o fi vacanta si sunt dispusa la tot felu de giumbuslucuri.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput