Aradence minunate! (66)
Raspunsuri - Pagina 3
Somleac spune:
Carmen hainutele din tailanda sunt aici:
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page13/
De comandat de pe siteul ala am comandat asa:
http://www.minitoys.ro/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=36&osCsid=e6d99aff2c97f89ae27f8d53f4498991
http://www.minitoys.ro/catalog/product_info.php?cPath=32&products_id=171&osCsid=e6d99aff2c97f89ae27f8d53f4498991
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
gabitzica spune:
Carmen astia de la Quelle sunt neseriosi. Eu am comandat ceva de 3 luni. Am primit mail de confirmare a comenzii si atat.
Poze
adablackcat spune:
Azi a facut si Iulia temperatura 38.6. Se pare ca totusi ieri am stat prea mult pe afara, ca are direct rosu-n gat. Bine ca e ok si mananca cat de cat.
Eu continui cu curatenia, adica tot aspir, tot la 3 zile. Azi am periat covoarele si cu BioCarpet. Sunt multumita.
Deci...majoritatea am descoperit forumul cu ajutorul Google. Multumim Google!!!
Eu sunt chiar happy ca sunteti aici. E un super suport moral oricand, si la bine si la greu.
poze
Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)
DianaR spune:
Gabi, pana ieri am tinut www.eva.ro/dietafitness/articol183.html" target="_blank">Scarsdale, iar inainte si acum am tinut si tin www.supereva.ro/info.asp?id=996" target="_blank">Montignac. Azi dimineata aveam 52 kg. Mai un kg! Imi pare rau nu am vazut cand m-ai intrebat ce dieta tin...
Carmen, azi cand m-a vazut Mela mi-a alergat in brate! Si cand a plecat acasa a facut un scandal... Stie nora sa-i intre sub piele la soacra!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
Melania 14 spune:
Gabi eu am comandat de la Quelle si am o coloega care numai de acolo comanda jucarii si chiar haine si papuci pt ea.Comanda mea a venit relativ la timp.Mel e bine, vorbeste tot mai mult.Mi-am adus aminte de ea cand am vazut dintisorii Ioanei.Am incercat si eusa-i pozez si mi-am bagat degetele in gurita ei, saracuta...mama denaturata ce sunt!
Diana stiu ca a plans la greu , mi-a spus soacra-mea ca s-a simtit foarte bine si ca a vrut sa pape lapte de la Emi sau....ma rog a spus ca sia ea bea de la mami .Va duce dorul , efectiv.E tot cu Dudut pe buze.
Miha , am vazut setul de printese pe la Selgros.veverita e pt Alex si Daria?Cat despre celalalt site sunt preturi foarte bune, tot asa e si calitatea ?
Alina ce mai zice Dragos? e tot insurat?
Ada,eu am auzit de forum cand cautam informatii despre alaptat/pastrat lapte la congelator, dupa ce am nascut.La mamici am intrat destul de tarziu.
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
gabitzica spune:
Diana,m-am uitat peste scarsdale si vreau sa te intreb cum ai gatit spanacul? Eu te admir foarte tare ca ai putu sa te abtii in asemena hal si tit doresc sa te mentii multa vreme de acu inainte. Eu nu pot sa tin asemena diete stricte cu meniu impus, toata ziua m-as gandi numai la mancare.
Simt ca incep sa ma tampesc de cap daca mai citesc multe prostii.. nu mai stiu unde si cati de i trebuie sa pun... eu care eram as la gramatica.
Poze
adablackcat spune:
Gabi...mee too. Si totusi...lunii?
poze
adablackcat spune:
Diana, felicitari! Si eu am inceput in forta anul asta cu slabitul dar am renuntat dupa 7 kg. Mai am de dat jos inca 10 macar...dar trebuie sa ma hotarasc odata! Inca o data, felicitari. Si pune si tu o poza intreaga cu tine sa te vedem. Ca picioarele ti le-am vast....foarte frumoase intr-adevar.
poze
gabitzica spune:
Ada am vrut sa fiu mai subtila, dar daca tot imi amintisi "la multi ani "sarbatoritului lunii de azi.
Poze
adablackcat spune:
Da Gabi, "La multii anii!", eu cred ca asta ai vrut sa spui de fapt.
poze