Aradence minunate! (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llory spune:

Cristina? copilul meu are un an, el nu maninca la fel ca unu de citeva luni, dar nu se trezeste cind il schimb doarme mai departe, iar daca nu il schimb se va uda pe haine si atunci trebuie schimbat tot sau sa il las asa ud pina dimineata?.
Haideti fetelor la mine care vor miscare, eu sunt adepta miscarii,ca fara miscare.........., hadeti ca am Stepar. Tre sa mesrg sa iau mieluseluu, voi ce faceti papa fetelor? inafara de oua. pupicii. Vreau sa zic ca baiatul meu nu doarme cu mine in pat!mai asta mai imi trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, interesant carutu, dar in nici in caz nu e sport... Si tu asta iti doreai, nu? Da anunt la mica publicitate, poate, poate. Baby care e cum ai noroc. Eu la carucioare (normal si sport) am avut ghinion, doua porcarii incomode si greoaie (cel mare) sau fragile (cel sport) asa ca am spus ca veci pururi nu-mi mai iau.

Alina, am lapte ok, si fac si pe stepper (in fine de vreo cateva zile n-am mai facut ca fac curatenie si ajunge...). Si este. Daca Timi doarme mai mult se umfla sanii de-mi pocnesc. Deci este.

Aduc Pilates la urmatoarea intalnire. Numa sa-mi aduceti aminte sa nu uit!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Miha, mersi mult de informatie Merg azi sa caut!
Multa sanatate lui Matia

Diana si eu vreau Pilates

Alina, eu zic sa o lasam pe cealalta saptamana si cum zice Miha saptamana viitoare sa ne vedem in parc!
Habar n-am cum arata pianu ce il ia mami la Raul, e unu dupa care tare rau a urlat in Kik center...Flavia stie Si pentru asta numa Miha si cu pianu ei e de vina

Ada, mersi de rotobil dar intre timp am rezolvat cu Gabi

Cristina Maria, as vrea si eu sa fug cu voi. Ati fixat un traseu? Al meu om zice ca dupa Paste ne apucam sa fugim pe mal...hahahahahaha sa o vad si pe asta
Sa nu comanzi de la TV ca e o mare tzapa. o colega asteapta de 2 luni sa-i ajunga coletu si nimic

Flavia da e chiar fain caruciorul. TI-a picat fatza cand ai vazut ce ti-a adus??

Ildi ce faine sunt pozele. Super Si David seamana din ce in ce mai bine cu Raul. Eu zic sa ne intalnim odata si cu sotiorii nostri sa vedem care pe unde a umblat ca ceva nu e in regula

La noi la munca bate vantu frunzele Majoritatea si-au luat liber, numa prostimea a venit azi, asa ca noi prostimea ne-am decis ca la 13.30 o taiem catre casa Io nu fac nimic de mancare ca de sambata seara plecam la ai mei.

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

'Neata fetele!
Clau nu stiu cand ne apucam de alergat , ca am sarit coarda intr-o zi si m-a durut burtica!Poate este prea devreme pentru sporturi ca saritul coarda si alergatul. Si mai sunt si sanii destul de grei , mai ales acum , ca sunmt cu laptic. Gimnastica in casa am mai facut de cateva ori si m-am simtit ok.
Asa ca sa facem exercitii Pilates deocamdata, si alergam cand suntem cat de cat in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna dimineata sau buna ziua

Flavia caruciorul e tare fain dar intr-adevar nu e sport iti inteleg dezamagirea te asteptai la cu totul altceva ,asa am fost si eu cand am luat caruciorul pt David tot inspectam piata dar gandul tot la asta care-l am acum imi era si sunt tare mandara de el si acum .Incerca sa-l vinzi ca de aratat ,arata bine ,acum ca e no name poate chiar nu intereseaza pe toata lumea sa fie de firma.Pentru mine conteaza mult firma ,dar din pacate n-am tot timpul bani sa iau de firma .Bafta sa ai la vanzare

Clau chiar ca seamana copii nostri ,cand i-l vad pe Raul ,mi-l imaginez pe David peste vreo 2 ani .Dar tu pe sotul meu i-l cunosti asa ca tu esti aia banuita

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

GABI multa sanatate Ioanei de la David sa-i treaca cat mai repede .Pozele le-am facut la Soimos la cetate ,am iesit la iarba verde duminica ca n-am avut pe cine sarbatori de florii si ne-am dus pana acolo.Tati meu la carat pana sus si pe David ,de altfel el e bona noastra mai tot timpul ,bine ca nu trebuie sa-l platim

Diana la Soimos am fost ,dar ne-am oprit la Paulis sa salutam soldatul

Ada bine ca ti-ai gasit in sfarsit rochie ,imi pare rau de incidentul cu masina ,bine ca pana la urma merge. Te-am intrebat unde stai ca venind acasa din excursie ,am vazut intr-o curte multeee frigidere de la Delta ,casa era la sosea in Mandruloc ,si imediat m-am gandit la tine .Si cu David am aceasi problema ,doarme bine nu cere de mancare ,nici ceai nimic ,doar ca mereu se descopera iar eu tot trebuie sa ma trezesc sa-l acopar ,in rest ar fi ok ,daca-l pun in sac atunci nu se poate misca si-atunci se trezeste de aia .Am incercat de multe ori sa-l pun in sac dar e mai rau se trezeste si plange ,mai bine asa.

Mergi la inceput

Ancahai ca-i fac galerie dintisorului nr 4 ,sa iasa odata sa nu-l mai supere pe Alex

Lory dar de ce-l schimbi de atatea ori noaptea ?Eu ii pun seara scutecul pe la 8 si pana dimineta la 7 e ok ,bine s-a mai udat si el de cateva ori ,si bea si al meu ceai destul de mult dat doar ziua,noaptea n-avem vreme de asa ceva ,ii prea dulce somnul .Intreb si eu sa nu mi-o iei in nume de rau dar mi se pare mult atat cantitativ cat si costul lor .Pai cate scutece folosesti intr-o zi?
AAA si pana nu uit La multi ani cu intarziere micutului tau (n-am retinut cum i-l cheama),e nascut cu exact o luna inaintea lui David din cate vad. Pune-ne eventual si niste poze cu el ,sa-l vedem si noi si fi si tu un pic mai comunicativa ,nu te rasti imediat ,noi aici vorbim ,cerem pareri ,si nu trebuie imediat sa ne certam.

Mergi la inceput

Miha sanatate lui Matia ,si si a-ti facut treaba faina cu ornamentele de Paste,intr-adevar sunt dibace mainile.Ochelarii de unde sunt ?

Monica si voua si fa-ti si tu timp si mai intra pe la noi .Macar 1-2 mesaje pe saptamana ,cred ca de atata ar fi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ildi, si Vladut daca doarme in sac incepe sa dea din picioare si daca nu reuseste sa si le descopere se apuca de plans si se trezeste.

Cred ca tuturor ne plac lucrurile "de firma". Si e normal pentru ca, de regula, sunt cele mai bune.

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ma duc si eu sa vad pozele Adelinei ca n-am apucat inca.

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)

Mergi la inceput