Bona - ce si cum?
Din pacate trebuie sa incep serviciul cat mai repede (spun din pacate pt ca as fi vrut sa mai stau cu copilul, nu ca nu mi-ar placea ceea ce fac la munca ). E bine macar ca voi lucra doar 4 ore pentru inceput.
Ideea e, ca eu imi propusesem sa stau acasa o perioada mai lunga si ca eram oricum acoperita cu doua bunici disponibile pentru momentul cand as fi inceput serviciul. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, bunicile (care deunazi se calcau pe piciore prin casa) nu mai sunt disponibile, acasa nu mai pot sa stau si iata-ma in situatia de a gasi o bona intr-un timp cat mai scurt. Daca aveti sa-mi dati ceva sfaturi in directia asta: preturi, unde sa caut etc, v-as fii recunoscatoare. Momentan, nici nu stiu de unde sa apuc problema.
Raspunsuri
clarrice spune:
Este cineva care si- a gasit bona printr-o agentie de recrutare? Mie cam de teama de asta pentru ca nu as avea nici o recomandare; sau ma rog recomandarea ar veni din partea unor necunoscuti si, ea, bona, ar fi o necunoscuta. Nu stiu unde sa acut in alta parte. Printre cunostinte, nu am gasit nimic pana acum. Sper sa am mai mult noroc pe viitor, oricum prea mult timp nu am sa caut si asta ma scoata din sarite. Asta nu e o alegere pe care o faci asa, pocnind din degete. Urata dilema.
clarrice spune:
Gata! M-am lamurit. Se pare ca in ultima vreme am fost cam ametita. M-am inscris in "grupul cautatorilor de bone". Nu stiu de ce a durat atat pana sa-l gasesc. Am deschis cam degeaba subiectul asta. Bine ca macar m-am trezit pana la urma.
monaraus spune:
Da, dar se pare ca grupul cautatorilor de bona raman doar cautatori... bonele nu stau pe net si nici pe forumul acesta... Cred ca solutia trebuie gasita in alta parte... Succes tuturor, stiu ce inseamna sa fii cautator de bona... inca cautam...
kariguld spune:
Buna Clarrice
Da, din pacate, pt cele care cauta bone, nu le prea gasesc pe internet! Ca in cele mai multe cazuri bonele nu au internet si nici timp sa stea la PC. Prin agentii, cam grea treaba, ca in general agentiile cauta profit rapid si nu se ocupa de testarea bonelor sau o fac superficial. Eu am avut experiente negative cu agentia Baby Help, cu ON-Time, (parca asa se numea?), Ioana, care e mult laudata dar care te suna dupa luni de zile ca ti-a gasit pe cineva. Poati incerca la agentii ca sunt multe acuma, si poti intra la ele sa testezi macar cum sunt. Mai incearca si pe la vecine, daca ai vecine de treaba si de incredere.
Iti doresc succes si sa gasesti pe cineva asa cum iti doresti.
Kari
clarrice spune:
E adevarat ca nu prea sunt sanse sa gasesc bona pe internet, dar macar mai aflu cate-o informatie de folos. De exemplu, inainte priveam cu o mare reticenta agentiile astea de recrutare. Acum mi-am mai schimbat un pic viziunea cand vad ca alte mamici au gasit bone de care sunt foarte multumite.
Am inceput cautarile in forta. Inca nimic la orizont. Sper sa para ceva cat de curand.
toanca spune:
Eu am luat bona prina agentia Mamy Help si pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte multumita de bona copilului meu.
Are deja aproape un an de cand e la noi.
Am luat-o cand avea Matei 5 luni fara o zi.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2