Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am dus-o iar pe Lara la culcare. Mai ca m-as culca si eu, ca nu stiu ce am ... sunt nervosa si cu fundul in sus. Am tot repezit-o pe biata Lara, care de fapt nu e chiar asa "biata", ca numai prostii face, dar n-am rabdare deloc si tot tip la ea. Mi-e dor de mama, ca era asa usor cu ea aici.
Dana, d-na asta care vine acum la noi, e super, mult mai buna ca cealalta. Cere insa si mai mult. N-am chemat-o in fiecare zi, ci doar in zilele cand stiam ca trebuie sa merg la cumparaturi la Billa si sa fac curat prin casa. A venit ieri dupa-amiaza si o sa mai vina joi, inainte sa plecam, ca sa pot impacheta si aranja totul in liniste.

Andreutza te antrenezi deci ... sper sa vina si la voi bb cel asteptat.
Lora ce mai face? E bine, ca vad ca azi sta pe tusa si nu scrie nimic

Ana, voi iesiti cu Casandra cand iesiti in oras (nu ma refer in parc sau la plimbare) ci seara cu sotul, la o pizza de ex.?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Am uitat sa va zic; Lora nu mai vine saptamana asta la servici.doctorita i-a zis ca i se pare ca aude ceva la plamani, si mai bine sa stea acasa. i-a dat concediu pentru toata saptamana si i-a zis ca ar fi pacat sa nu stea acasa, daca tot se poate.si asa e saptamana mare si mai sta si ea cu iustina.i-a dat tratament cu antibiotice pentru raceala si cred ca o sa-i priasca sederea asta.

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Anreutza uff ce nasol de Lora - cu boala. Dar vb dr tot raul cu binele lui.

Lora insanatosire grabnica ! si speram sa mai auzim vesti de la tine

Dana nici noi nu iesim chiar asa de des, dar incercam sa nu stam numai in casa. Sotul ar vrea sa stea in casa, dar nu-l las eu...Data viitoare vom arunca o invitatzie, poate, cine stie? Imi imaginam eu care este situatzia...

Adriana seara o lasam pe la maicamea, mai nou. Dar pana mai in coace ieseam mai mult in wee si o luam si pe ea. Ieseam mai dupa-amiaza si le rezolvam pe toate. Ii luam si ei ceva ca mananca, ca dupa pizza nu se arunca ea

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, inseamna ca Casandra e cumintica rau. Cu Lara nu merge mereu figura "ii iau ceva de mancare si-am potolit-o".
Ea se invarte printre mese, trage fata de masa, ia tacamurile, se duce la lume si rade, flirteaza cu ei, mai dispare prin alte incaperi sau mai rau urca si coboara scarile (daca sunt). Deci iti dai seama ce-mi prieste mie mancare, ca dupa fiecare imbucatura trebuie sa intorc capul sa ma uit dupa ea sau mai rau sa ma ridic s-o aduc inapoi la masa, ca apoi iar s-o ia de la capat cu exploratul

Dana, esti tot cu amandoi acasa?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Da Adriana, sunt cu amandoi,intru din cand in cand sa vad ce mai ziceti,dar stau mai mult pe la bucatarie

Lora sanatate multa si sper ca o sa mai intri sa ne zici ce mai faceti!

Ana imi pare bine ca te-ai prins....nu stam numai in casa,iesim si noi dar f mult la tara la soacra,nu pot zice ca e rau dar ma mai satur si eu

La mine au inceput sa stranute amandoi,ba unul ba altul,suntem cu oscilo si nurofen,sper sa nu-i scap mai la rau

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

BUNA FETELOR
revin la intrebarea cu gradinita oatu
deci: a fost sotul meu pana acolo si i-au spus ca suma ar fi de 60euro/luna-maxim 70euro/luna
dar trebuie inscrisi copiii de pe acum ca sa stie daca fac si grupa mica
inscrierea costa 50euro

Mergi la inceput

As fi dat-o si eu la gradinitza particulara, dar in afara de Oatu. Nu stiu de ce dar mie nu-mi place de el sub nici o forma. Nu as putea spune exact un motiv anume, dar daca nu imi place un om nu pot sa ma o relatie cu el, de orice tip ar fi aceasta.

Dana pai stiu si eu cum este cu sot plecat 90% din timpul zilei. Te intzeleg. Dar uite ca desi era si el obosit s-a simtzit super bine si a fost de accord sa mai facem iesiri.

Adriana nu-i chiar asa de cuminte...Si ea incearca sa impresioneze pe toata lumea si alearga pe la mese. Dar o mai pototlesc. A mea se duce si la chelneri(chelneritze) sa impresioneze. Daca s-ar putea sa o bage in seama toata lumea , ar fi super, dar cred ca s-ar plictisi repede

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Carmen, mai scumpa inscrierea ca taxa pe luna. Sau apropae macar. Eu vreau s-o inscriu pe Lara- ar fi super daca ar fi o grupa mica.
Am vazut ca mai exista Gradinita Cristos Rege, parca Iully zicea ceva de ea - sau era alta gradi? Care o fi mai buna dintre astea doua?
Mie mi se pare importanta sa aiba un spatiu mare de joaca afara, ca mai ales ca vine vara, ce sa faca in 10 m2 de gradina cu 1 leagan si o invartitoare?! Voi stiti ceva de cum sunt organizati? Au vreo pagina de web, ceva?

Ana, de ce nu iti place Oatu ca om? Parca e o femeie la gradi asta, nu? Nevasta lui cred.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana nu-mi place de el ca om, nevasta nu stiu cum este. Am eu o treaba cu el...Nu ti s-a mai intamplat ca te intalnesti cu oameni care sa iti fie antipatici? Si sa nu stii de ce? La mine e vb de instinctul meu cred...Nu am nimik cu el, dar pu si simplu nu-mi place

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ce mai fac fetele?

Eu am adormit fata,Paul se joaca frumos in spatele meu,nu vrea sa doarmna,ii astept pe astia sa aduca biroul si vad ca nu mai vin ,or veni mai tarziu si-mi trezesc fata

Am fost aseara in Plus si cum am intrat asa am iesit,avea dreptate Laura,toate aruncate alandala ,ne-am enervat si ne-am dus tot in Kaufland ce bine ca e aproape de noi

Adriana si mie mi-ar placea sa gasesc asa o doamna de incredere cu care sa-i pot lasa de ex cateva ore,iar noi sa mergem in treaba noastra.Dar nu stiu pe nimeni!
Nu stiu daca la Ouatu au asa mare spatiu afara...poate Carmen stie mai multe!
Mai esti cu fundul in sus sau ti-a trecut?Poate ca si din cauza ca stii ca esti singurica numai cu Lara pana maine!

Carmen am sa-l rog odata pe al meu,sa-ti traga un CD cu Beby Enstein!Numai ca treb sa ma tin de el ca eu nu prea stiu!

Andreea era multa lume la Metro??

Dana

Mergi la inceput