Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 20

Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Pe la noi o caldura de-ti vine sa stai numai in
Lara e cam racita, cred ca de cat am stat numai pe afara.
Dana, noi fetele venim pe 22 apr, deci de azi intr-o sapt., insa mergem in Iasi. Sotul pleaca in dupa-amaiaza asta cu masina spre Piatra. Sunt surioasa cum a iesit apartamentul. VA trebui sa caut si pt. mama o garsoniera ieftina in apropiere de noi, ca in Euroconfortul asta cu 2 camere jumate nu poate sta. Poate insa e mai bine sa nu stea cu noi, ca ea mereu are impresia ca ne deranjeaza.
Despre ce vaccin era vorba la Ana?
Iully, felicitari! Sper sa fie asa cum ti-ai dorit!
Laura, ne vom uita mai tarziu la filmulete. Uite pun si eu cateva poze cu parcurile pe unde am fost zilel astea: Prater si WIG. Poti sa-ti faci de acolo o idee. Apoi iti pot trimite niste adrese de web, unde am vazut eu leagane si jucarii pt. parcuri, sa vezi cam ce preturi sunt. Eu cred ca atunci cand se cumpara in masa se poate face si-o reducere frumusica, ca aici asa se practica.
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762398042104
Adriana si Lara

Adriana_78 spune:
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762398042104
mie nu mi-a mers sa deschid linkul pus de mine
asa ca mai incerc odata

LoraG76 spune:
Buna dimineata! Am revenit!!!! Am ajuns aseara la 12.
Dati si voi o cafea, ca mor de somn!
M-am distrat f.f. bine, ne-am culcat numai pe la 3-5 dimineata...va dati seama.. si as mai fi stat...era asa cald in Herculane, 24-25 de grade...tare frumos!
Am citit ce ati scris, dar n-am prea mult timp acum la dispozitie, din pacate. Va scriu eu mai tarziu.
Pupici la toata lumea!
Lora, mami de Iustina

iully spune:
Dana,Laura si Adriana,multumesc mult.Sunt f fericita.Sotul a zis sa-l las o sapt sa se obisnuiasca cu idea.Va trebui sa incep sa-l obisnuiesc pe Cristian,usor,usor.
Am vazut filmulete si poze.Sa fiti sanatoase si sa va traiasca copilasii.
va pupik si va doresc o zi buna!

lunna27 spune:
neata buna!!
Iully ma bucur ca sunteti ferciti!
Lora hai ca dau eu o cafea ,o beau cu tine ca n-am apucat pana la ora asta!!Astept sa ne spui mai multe cand vei putea!!
Adriana e vaccinul antitetanos,se face la 2.5 ani aici la noi!
Revin mai trz!
Edit:nu am apucat sa ma uit pe la poze,o fac mai trz.
Dana

ana1980 spune:
Buna dimineatza si de la noi.
Dana mai vb, dar eu zic ca week asta poate ne intalnim.
Noi ieri nu am intrat ca am fost plecatzi chiar toata ziua Am plecat la 6.30 spre Putna, apoi am fost pe la Sucevitza si Arbore si am incheiat la Voronetz. A fost extraordinar de placut.La Putna ne-am intalnit si cu Basescu.
Acum am revenit la treburi zilnice....nu prea am eu chef, dar n-am ce face...
Ana si
Casandra

ana1980 spune:
Adriana super poze. Fiimea vroia si ea sa-si bage picioarele in nisip cand se uita la pozele Larei din parc...
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Vreau concediuuuu!!!!! Vreau sa ma plimb prin toata tara!
Dana, ce face Ana? Cum e cu piciorul? Luna viitoare trebuie si Iustina sa faca vaccinul asta...sau la sf. lui aprilie, parca, nu mai stiu.
Ana, fain ca ati fost pe acolo. Eu nu am fost in N. Moldovei, pe la manastiri, dar sper sa ajung la vara. Cred ca a fost frumos...si zici ca ai avut intalnire cu basescu, va sa zica...stie elena u.?
Adriana, am vazut pozele, f. frumoase, Lara e tare dragalasa, cred ca s-a distrat in parc. Asa parcuri am vazut si noi in Germania...si nici nu au unde sa se loveasca pustii, nu ca la noi...
Laura, vazui si filmuletele cu strumfii, frumosi foc si tare comici! Ma bucur ca esti bine cu serviciul!
Iully, felicitari, bravo! Sarcina usoara!
Ianusca, sa ne povestesti cum te-ai distrat!
Lora, mami de Iustina

LoraG76 spune:
Carmen, ce faci? A primit rezultatele sotul tau?
Ellinia, anul asta pe unde va mai duceti in concediu?
Pisicuta, Ionella, ce mai faceti? Mai treceti pe la noi!
Dana, pe unde umbli? Ce ne gatesti astazi?
Lora, mami de Iustina