Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 14

Adriana_78 spune:
Dana, da, ma referam la casele bunicilor ... e bine si-o casa la bunici. La noi au murit toti bunicii si nu mai ajungem la tara. Daca ne adoptati si pe noi, mergem la bunicii vostri - desi daca te uiti la tatal Anei, nu poti sa-i zici bunic, mie asa tanar mi s-a parut
Eu sunt plina de nervi, Lara o sa ma bage la nebuni. E asa obraznica si rea si toate la un loc, de ma termina cu nervii. Nu credeam ca o sa astept cu asa nerabdare sa ma intorc in Romania - ca acolo aveam mai multa liniste, cu mama alaturi
Ianusca, da ce grasunel ai. Si te mai plangi ca nu mananca! Eu am cantarit-o azi pe Lara, si are 11, 300kg. Si sunt super fericita, ca ea mananca tare putin si mereu mi-am facut griji ca e slabuta.
Laura, de ce jurnal vorbea Ianusca? Ai vreun jurnal secret pe undeva?
Ana, da' care bunici sunt cei cu cozonacii? Eu acolo vreau
o noapte linistita!
Adriana si Lara

ana1980 spune:
Adriana pai e vb de parintzii mei(cu cozonzcii), ca pe maicamea am ajutato la treburi. Te adoptam noi - cand pe la una, cand pe la alta....
Ianusca da' mult te-ai mai ingrasat...Gluma-i gluma, dar ai grija un pic sa nu depaseasca o limita....(eu iti dau sfaturi
) Abia sambata daca aung la dr sau daca nu, sapt viitoare. Cum aflu eva, cum va anuntz. Eu zic ca ar trebui sa se vada acum ce e. Ian ce mai face?
Carmen tinem pumnii pt miecri.
Dana ce mai faetzi? Trebuie sa mai vb. Poate am maine ceva timp sa mai stam pe mess...
Ana si
Casandra

mira_m spune:
Laura, da' v-ati distrat, nu gluma!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Laura25 spune:
Ianusca, Adriana am avut niste tentative de a tine un jurnal cu nazdravaniile shtrumphilor, dar ca orice lucru bun, nu a tinut mult
Uite aici Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
e cel cu o bucata din 2007, unde e link la inceput la cel mai vechi. Mai am aici cateva randuri despre un crampei de zi cu shtrumphii. Daca as avea mai mult timp si mai mult acces al calculator, as scrie mai des, dar ...
Noi avem un coleg de facultate in vizita cateva zile si sper sa pacalesc baietii sa se uite la meci si sa pun pozele pe net. Shtrumphii au adormit cam de 10 minute .
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Laura25 spune:
Gata, am si eu poze de la Paste .
Acu ma duc sa admir masina Adrianei si pozele cu Casandra.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

crissandrada spune:
Buna dimineata sau mai bine Hristos a inviat!
Am intrat doar ca sa va ofer o cafeluta.
Saptamana viitoare nu voi fi pe aici asa ca va doresc de pe acum un week-end placut si o saptamana cat mai placuta.
Ana i-au placut Casandrei adidasii?
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

ana1980 spune:
Buna dimineatza.
Criss a trebuit sa-i ascund ca vroia sa se incaltze cu ei, dar ii sunt un pic marisori Pe la toamna ii sunt buni.
Laura super poze...Sunt 3 poze - cele cu matusa Diana la padure - in care pe Rares l-ai prins intro ipostaza mai frumoasa. Asa mi se pare mie
Lora pe unde umbli iar?
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
'Neata!
Dana, multumesc pt. cafea, bine c-ai dat-o, ca acasa n-am apucat s-o beau, ca mi-am facut bagajele pentru herculane de dimineata...abia astept sa plecam! Si o sa conduc eu in cea mai mare parte!
Laura, foarte frumoase pozele cu strumfii! Sun asa draguti cum stau la masa ca doi oameni mari...nu-mi vine sa cred! Si cu iepurasii...au noroc ca se pot juca la aer din cand in cand...copilaria la tara e cea mai frumoasa, de aia si noi o ducem pe iustina de cate ori avem ocazia.
Adriana, o sa va luam si pe voi la tara si atunci n-o sa-i mai ai grija Larei, acolo poate alerga in voie!
Criss, dar unde pleci? Drum bun!
Mira, fetita ta ce mai face?
Carmen, bafta la concurs!
Ianusca, multumesc! Pupici grasunelului de Ian!
Ana, sa-i faci o poza lui bebe sa il vedem si noi!
O zi buna la toate fetele!
Lora, mami de Iustina

LoraG76 spune:
Ana, pe-aci umblu......deja ma gandesc ca pana luni n-o sa mai vorbim...
Lora, mami de Iustina