o mare frustrare...
Raspunsuri - Pagina 9
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by crisseis
Fetelor, in final: ar trebui sa-mi fie jena ca , femeie cu 2 copii fiind (la 34 de ani) , imi doresc un nou inceput? poate o noua familie? Ca , zau, daca scap de sentimentul asta!! Ma obsedeaza!
Spuneti-mi ca doar in mintea mea exista ideea fixa ca un barbat gandeste asa: are copii,ce cauta in afara de sex?
Sigur ca exista barbati care gandesc si asa. Insa nu aia ti se potrivesc tie. Si chiar de n-ai fi avut tu copiii, tot nu ti s-ar fi potrivit.
Ai rabdare sa te vindeci putin. Ai suficient timp in fata. Si salveaza-ti mesajele astea, peste vreo 2 ani ai sa-ti amintesti si ai sa razi de cum puteai sa gandesti.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
daniela_b spune:
quote:
Spuneti-mi ca doar in mintea mea exista ideea fixa ca un barbat gandeste asa: are copii,ce cauta in afara de sex?
Iti spun eu, dar nu-ti spun fiindca vrei sa o auzi ci fiindca sint convinsa (citind la subiect) ca ai o idee fixa care nu lasa loc altora (altor idei, la ele ma refer).
Stii bine ca modalitatea de abordare a unei probleme aduce si solutia.
Qi
adinag spune:
quote:
Fetelor, in final: ar trebui sa-mi fie jena ca , femeie cu 2 copii fiind (la 34 de ani) , imi doresc un nou inceput? poate o noua familie? Ca , zau, daca scap de sentimentul asta!! Ma obsedeaza!
E foarte normal ca iti doresti un nou inceput, dar ce te face asa nesigura pe tine?
Si barbatii sigur nu gandesc ca tu cauti doar sex (poate si-o doresc, dar asta n-are de-a face cu copiii )
Lasa, c-o sa-ti gasesti si tu perechea!!!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
natalyadelya spune:
buna,
Vreau sa-ti spun ceva.
Acum 2 ani, sora mea a trecut printr-un divort urat dupa 10 ani de...convietuire.
Acum, e recasatorita si desi are 2 copii din prima casnicie, lucrurile merg f. bine intre ei.
Sper sa ai si tu posibilitatea sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca indeajuns de mult incat sa-ti accepte copiii.
Iti doresc mult suuces.
Si nu uita, copiii tai sunt cel mai frumos dar din lumea asta
Delia
Maria31 spune:
Hop si eu!
Dupa o casnicie cum nu se poate mai frumoasa ce a durat 6 ani (iar inaintea casatoriei fiind prieteni inca 6 ani), au rezultat doua fetite minunate. Dar aceste fetite nu vor avea parte de modelul masculin al tatalui lor. Pentru ca el si-a luat talpasita, fugind cu mult nesatz dupa o draguta de care s-a indragostit, pe cand a doua fetita era in burtica mea.
Dupa mai multe reveniri si plecari ale acestuia, am hotarat sa pun punct casniciei si am inaintat actele de divort.
Si iata-ma si pe mine, o mama singura cu doi copii... Sunt zile in care imi aduc aminte de viata mea de dinainte si foarte usor pot cadea in depresie, dar nu vreau acest lucru, tocmai pentru ca am fetele. Eu nu-mi pot permite sa fiu cea depresiva, cea iresponsabila.
E adevarat ca imi doresc foarte mult sa am pe cineva langa mine, pentru ceea ce sunt, chiar daca le am pe fete. Nu mi-am pierdut speranta, pentru ca stiu (sau cel putin imi fac curaj) ca exista cineva acolo si pentru mine. Iar fetele sunt cele care imi dau puterea sa depasesc momente de tristete, de durere si imi redau zambetul pe buze. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi le-a dat, le multumesc lor ca m-au ales pe mine si sunt fericita ca ele sunt frumoase si sanatoase... Mai departe, totul va veni de la sine...
Iti urez si tie mult succes, multa putere si nu uita , ca pentru fiecare dintre noi exista un suflet pereche, iar tatal copiilor a fost menit sa treaca prin viata noastra doar pentru a ajuta la procreere si atat.
maraki spune:
Ai rabdare si vei gasi la timpul potrivit persoana care o vei dori langa tine si te va iubi. Important este sa alegi tu si sa iubesti, nu sa astepti sa te vrea cineva! Eu m.am casatorit cu cine am dorit, m-a iubit si a luptat sa fie cu mine chiar daca aveam 2 copii dintr-o casatorie anterioara.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
aiska spune:
Mi se pare ca la unele persoane vindecarea dupa o relatie nereusita se face doar cu ocazia inceperii uneia noi de calitate.
Te-as incuraja sa incepi cautarile cit mai curind daca asa simti.Personal nu sint genul sa astept sa-mi dezvaluiasca destinul caile lui necunoscute ci incerc pe cit se posibil sa-mi fauresc destinul asa cum il doresc.
Barbati de treaba o sa intilnesti indiferent de tara de origine,mai ales ca in ultimele decenii numarul divorturilor a crescut si in consecinta tot mai multe familii mixte se formeaza.
Am sesizat ca aceste familii mixte sint mult mai obisnuite in tarile mai putin formale,decit in cele cu traditii si principii mai invechite.Poate ca acest lucru iti spune ceva? Sfatul meu ar fi sa nu astepti sa apara din pamint din iarba verde Fat-Frumosul ci sa il cauti oriunde in lume ar fi el.
mult curaj si incredere ca vei gasei perechea potrivita
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Tornada spune:
Draga mea...nu-ti mai plange atat de mila ,multe femei sunt in situatia ta,nu-i un capat de lume,fate frumoasa,plimbate,gasesteti o preocupare in afara casei,mergi la sala,la o sueta cu prietenele tale,numai cauta in disperare pe cineva sa-ti rezolve problemele...ai incredere in fortele tale si ai sa vezi ca multe usi se vor deschide si ptr. tine,ai incredere ca cineva acolo sus te iubeste...
lara_c spune:
Draga Crisseis, da problema ta 'vine' de la copii.Dar nu din cauza ca ei exista sau din cauza ca sunt ai altui barbat.Ci din cauza felului in care tu privesti lucrurile.Tu singura pui accentul pe acesti copii si crezi ca din cauza lor nu iti gasesti partener.Barbatii 'fug' de femeile cu copii din alte relatii pentru ca au acestea au prostul obicei de a spune fraze mari de genul ' copii sunt pe primul plan' 'caut pe cineva care sa imi iubeasca in primul rand copiii' etc.Da , asta sperie pe orice barbat (si femeie, daca situatia e inversa).Tu, cand te-ai casatorit, nu ai avut cumva 'pretentia'ca pentru viitorul tau sot sa fii cea mai importanta?Asa va avea si noul tau partener.Eu nu spun sub nici o forma sa neglijezi copii, ci dimpotriva, cand alegi pe cineva care sa iti fie alaturi sa fii foarte foarte atenta sa fie un om de calitate, care sa nu te abuzeze in nici un fel, nici pe tine , nici pe copii.
Dar cand ai gasit persoana care merita, si mai ales daca va casatoriti, trebuie ca partenerului sa ii arati multa dragoste si muuulta atentie, chiar daca ai sau nu copii.Caci altfel il pierzi.
Revenind la copii, daca tu de la inceput spui ca nu mai vrei copii, la ce te astepti??El sa accepte copii tai facuti cu altul, dar el sa nu aibe parte de un copil facut cu tine.Mai ales daca nu are la randul lui copii, da , va fugii mancand pamantul.
Am copii cu altul dar nu vreau si cu tine = pe cel dinainte l-am iubit asa de mult incat i-am facut nu unul ci doi, dar tu nu meriti.
Eu asa vad lucrurile.O relatie care merge se bazeaza in primul rand pe dragostea si atentia pe care o arati partenerului si impreuna o aratati copiilor.Deci, daca vrei intr-adevar o relatie frumoasa si normala, si crezi ca poti iubii din nou, fi pregatita sa ii faci noului sot copii, sa ii dai multa atentie(chiar daca tb sa duci copii un weekend la bunici), sa aibe un cuvant de spus in educatia lor dupa ce va casatoriti si sa nu folosesti fraze de genul pe care l-am descris mai sus.
Si daca ai copil cu sotul actual, din cand in cand ai nevoie de concedii n umai in 2 si timp numai pentru cuplu.Asa se mentine o familie.Sigur, copii nu trebuie sa aibe de suferit, tb sa fie in siguranta si bine ingrijiti in tot acest timp.Nu vreai sa crezi o clipa ca spun sa abandonezi/neglijezi copii.
Deci renunta la mentaliatati preconcepute, caci ai tot dreptul la o alta relatie care in timp sa se finalizeze cu o familie.Daca tie nu iti va fi teama sa lasi pe altcineva in sufletul tau si sa iubesti 100% nici lui nu ii va fi.
Lara
Erinn's mummy
grodear spune:
Crisseis,
Pe femeile cu copii numai un barbat prost, fara educatie si sensibilitate le- ar considera " ciumate" cum ai spus tu. Nu cred ca e cazul sa ti faci astfel de ganduri. Copiii tai sunt cei mai minunati din lume, este o fericire sa ii ai, iar cine te judeca altfel este un fraier. De astfel de barbati nu ai nevoie.
Este normal sa vrei sa fii iubita si sa iubesti dar probabil ca nu ai gasit inca omul potrivit. Asteapta si vei vedea ca o sa fie altfel. Eu iti doresc sa ti fie cat mai bine.
Ralu- mamica de fetita superba!!!