o mare frustrare...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mare dreptate are Elise. Crisseis, poate nu esti pregatita de o alta relatie acum. Ai putina rabdare. Poate si timpul e un factor important. Insa ar fi bine sa incepi sa lupti ca mai intai sa-ti gasesti echilibrul. Abia dupa asta o sa realizezi ca viata e frumoasa.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Multumesc tuturor pentru pareri,e bine ca pe acest forum oamenii nu sunt singuri.Gasesc in voi sustinere si asta ma ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:

Eu zic ca barbatii ne fac tot atata rau cum le facem si noi lor. Mi se pare fals formularea asta, ca noi le dam ce-i mai bun in noi iar ei sunt cei rai...
(asta spune o femeie divortata, cu o fetita minunata din prima casatorie si care se afla intr-o relatie noua cu un barbat minunat)

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Adina, aici trebuie sa te contrazic. Tu chiar crezi ca un sot face rau nevestei doar in cazul in care si nevasta face rau sotului???? Si ce zici de barbatii alcoolici? Si acolo e vina sotiei?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Adina, aici trebuie sa te contrazic. Tu chiar crezi ca un sot face rau nevestei doar in cazul in care si nevasta face rau sotului???? Si ce zici de barbatii alcoolici? Si acolo e vina sotiei?

n-a zis nimeni ca e vina sotiei.
Ci doar ca exista barbati nebuni si violenti la fel de bine cum exista femei nebune si violente, si betive pe deasupra.

Eu, cel putin, am cunoscut exemplare feminine care ar face sa "paleasca" orice sotz abuziv.
Din pacare, nu intotdeauna orice sac isi gaseste petecul...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

inseamna ca n-am inteles eu bine:)
Apropo de asta, ieri am auzit despre un fost prieten de-al meu (noi am fost vreo 3 ani impreuna in urma cu vreo 15 ani). Dupa ce ne-am despartit, el s-a cunoscut cu o tipa, s-au casatorit, au o fetita impreuna. Nush' ce l-a apucat pe el, odata i-a tras o palma. Atunci ea ii spuse ca prima si ultima oara a lovit-o... La cearta urmatoare iar a primit o palma, si atunci tipa l-a luat la bataie, tipul s-a ales cu niste vanatai de toata regula sub ochi Cica politia era musafir saptamanal in casa lor din cauza batailor. Acum intr-un final au divortat..
Imi pare rau cain general barbatii batausi nu isi gasesc neveste pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gabi K, am vrut sa zic ceea ce a explicat si Elise in locul meu: nu toti barbatii sant rai, la fel cum nu toate femeile sant bune. Sant in amandoua "taberele" "poame" de tot felul...
Nu se poate generaliza ca noi femeile santem toate asa bune, si numai barbatii sant rai.

Cel putin stiu ca si eu personal am facut multe greseli, banuiesc ca mai tot omul.

in ce priveste violenta, sant si femei carora li se pare normal sa le dea cate o palma barbatului, daca nu le convine ceva, ceea ce mi se pare la fel de neiertat. la fel cum o matusa de-a mea era betiva rau, ce prostii facea femeia aia nici nu mai zic.

eu am trecut destul de usor peste divort (ceea ce nu inseamna ca nu am suferit), poate pentru ca niciodata nu am crezut ca fericirea mea depinde de barbatul din dotare, ci numai de mine. daca nu sant fericita cu el, nu e neaparat vina lui, poate pur si simplu nu ne potrivim, cum am crezut la inceput, sau ne-am schimbat (pe noi sau prioritatile). si dupa un an jumatate de certuri din fiecare nimic (pentru el era totul un repros, chiar si daca il intrebam daca nu vrea sa manance ceva sau daca stie unde este cutare lucru), urmate deseori de lacrimi din partea lui si din partea mea, cu scuze de rigoare din partea lui, ca vrea sa se schimbe si sa avem un viitor minunat, insa realitatea cotidiana devenind cu zi ce trecea mai grava si dificila si trista, am hotarat ca e mai bine pentru amandoi sa trag o linie si sa plec.
pentru el soc enorm, rugaminti fierbinti sa ma intorc, sa mai dau inca o sansa etc. eu nu mai simteam nimic pentru el (doar prietenie), ca daca as mai fi vazut un licar de speranta, nu as fi plecat. deci, cand am plecat, dusa am fost. si gata. el dupa jumatate de an a inceput sa se adune, sa se schimbe, sa se puna pe picioare si sa se dezvolte in mod absolut pozitiv, ceea ce probabil nu ar fi reusit fara aceasta schimbare. eu m-am simtit din nou usoara, ca tare greu imi era sufletul inainte.
si tot asa... fiecare sfarsit este un nou inceput, atunci cand vrei... cand iti doresti asta si DUPA ce ai tras linia asta sub trecut. altfel... esti inca aceeasi relatie, suferi in continuare si nu esti libera sa-ti traiesti viata. si sufera si copilul/copiii, ca doar asa se si zice: mama fericita, copii fericiti.

nu vorbesc despre cazurile de violenta (cu toate ca cea verbala si presiunea emotionala sant si ele foarte greu de suportat, credeti-ma).

m-am lungit si am ajuns off topic, dar cine stie pe cine ajuta si postarea mea...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Imi pare rau cain general barbatii batausi nu isi gasesc neveste pe masura

aici cred ca cel mai sanatos e sa mergi dupa principiul: "cel mai destept, cedeaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Fetelor, in final: ar trebui sa-mi fie jena ca , femeie cu 2 copii fiind (la 34 de ani) , imi doresc un nou inceput? poate o noua familie? Ca , zau, daca scap de sentimentul asta!! Ma obsedeaza!
Spuneti-mi ca doar in mintea mea exista ideea fixa ca un barbat gandeste asa: are copii,ce cauta in afara de sex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

primul pas pe care ar trebui sa-l faci e sa te vindeci de dependenta psihica de dragoste, iubire.sa inveti sa fi happy tu cu tine. apoi o sa vezi altfel lucrurile

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Cum sa-ti fie jena cu tine? Fii mandra de tine, apreciaza-te. Lauda-te. Iubeste-te. Asa cum ai vrea sa fii iubita. Cum sa te iubeasca cineva daca tu nu te iubesti?
Indiferent ce-ti doresti, sunt dorintele tale, iar tu esti cel mai bun prieten al tau. In consecinta asculta-ti dorintele, nu le inabusi sau ascunde ca vor iesi intr-un fel sau altul

Mergi la inceput