Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Nastere usoara,STEFANYA!!!!!!!.
Eu ma simt din ce in ce mai rau.Ieri m-am pus sa sterg geamurile si am stat in curent si m-a luat o raceala.Am nasul infundat si nu am putut sa dorm toata noaptea.Nici nu stiu ce sa fac cu raceala asta, am baut ceai cu lamaie dar asa nu-mi trece prea curand.

ELLA 38 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

ElenaGiulia bine ai revenit, sanatate si refacere rapida, e pacat ca a trebuit sa suferi atat
Mihaelaa asteptam de mult o veste de la tine, felicitari pentru nasterea pur naturala si sa ne impartasesti si noua din experienta ta te rog.

Incurajari pentru fetele care urmeaza
Eu cred ca sunt anemica ca am o stare asa de lesin si parca nu mai am putere deloc. Si bebele meu mai face figuri si sta nemiscat cate vreo ora si ma panichez atunci si incep sa ii pun muzica sau ma pun pe toate partile pana imi da un semn. Cred ca saracu nu mai are loc sa miste prea mult.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Multumesc de sfaturi fetelor! Daca mai aveti pareri, le astept.

Roxanici, adevarul e ca deocamdata numele fetitei e... fetita Cum aici poti sta si o luna pina ce declari numele copilului si cum n-am stiut decit la nastere sexul, nu ne-am gindit la nume. Trebuie sa facem 'consiliu' de familie pe tema asta

Cu greutatea nu te stresa prea tare, unii iau mai mult, altii mai putin. Dar toti cresc mari si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Am si eu vesti despre Tudor: am facut controlul de 1 luna si a luat 1,2 kg si 4 cm, ceea ce a super bine dupa spusele pediatrei.

Am vorbit cu ea despre constipatie si m-a sfatuit sa-i dau ceai de musetel. Am inceput bineinteles de cum am venit acasa si dupa ce aseara a plins de a rupt ca nu putea sa faca si a fost nevoie sa-i bag un virf de supozitor cu glicerina, astazi a facut singur singurel, fara nici o problema si destul.
Am preparat 100 ml de ceai si in el am pus si granulele de ceai de fenicul si chimen ceea ce inseaman ca impusc doi iepuri dint-o lovitura!
Si eu am probleme cu prepararea laptelui pe timpul noptii.

Are cineva incalzitor de biberoane? E bun? Ajuta?

ElenaGiulia: oau!!incredibl! sanatate multa si numai bine!

acumgata. Tudor are niste crize de plins de vreo ora de nu stiu ce sa-i fac

idei?

va sarut pe toate, deja l-am luat in brate

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

rebiana eu lapticul il fac cu apa plata de la dozator(am bidoane din alea de 19 l si aparat) la care este oprita functia de racire a apei si il fac la temperatura camerei, asa am facut si la baiat si nu au fost probleme

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

GABI , ce bine aluat in greutate bebe al tau, super , cam cat mananca la o masa?

ELENAGIULIA sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi cu totii, refacere grabnica ca la ce ti-a fost dat sa induri cred ca ai nevoie maxima!!!

HAI STEFANYA , daca cumva inca nu ai nascut!!!

SI PT LAURAMAR , si tu esti pe aproape

noi suntem bine, ieri la o luna am pus 870 gr si 4 centi, noi suntem mai firave, dar ne facem si noi mari, a mai tras un pui de somn de juma de ora, dupa ce adormit iar pe balcon trei ore, acum mai avem de stat pana la baie inca doua ore, sper sa nu ma pacaleasca si sa vrea in brate;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Cria si eu am o stare de lesin aproape permanenta si in plus respir tare greu, in general. Pentru ca inainte de sarcina nu am avut genul asta de probleme ma panichez si este si mai rau.

Cat despre miscarile bebeului si bebelina mea are zile si nopti in care se misa foarte putin si aproape ca nu dorm in noptile respective de grija.

Valentina 35+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

kmi78 sa stii ca pediatra mi-a spus ca ar trebui sa manince 110 ml la o masa.

Tudor maninca ceva de genul 80 ml la 3 ore sau 130 ml la 5 ore. Este inca alandala cu mesele ca nu stiu niciodata cit lapte sa-i fac. De obicei ii fac un biberon de 100-110 la 4 ore si uneori manica tot, alteori nu manica decit 50 ml si dupa 2 ore ii e foame. Ti-am spus e alandala. Eu am crezut ca ar fi laptele de vina (Humana) si am vorbit cu pediatra sa-l schimb, dar ea considera ca la cum a crescut nu e bine sa-l schimb. Tudor manica excluziv lapte praf cam de 2 sapt si jumatate, iar inanite oricum nu aveam sa-i dau decit 10-20 de ml la o masa.

uite ca sa iti dai seama cam ce haotic maninca ieri dupa-amiaza a fost cam asa: la 13 - 110ml, la 16.30 70 ml, stare de veghe si cam plins (dar nu vroia cu nici un chip sa mai manince lapte) pina la 18.30, ora la care a adormit si s-a trezit la 24!! Cind i-am dat 130ml a adormit la loc si s-a trezit la 5.30. De altfel nici baie nu i-am facut aseara ca nu aveam cui. El dormea dus.

Eu il cam stresez cu mincarea si daca vad ca se opreste la 50-60 ml il cam fortez sa manice macar 80, ceea ce nu e bine deloc asa cum scrie si prin carti (mama si copilul) dar am eu un stres ca nu manica asa cum trebuie. El probabil stie mai bine ce nevoi are. Intre mese ii mai dau ceai dar unori nici d-ala nu vrea.

Cred ca nu ti-am fost de mare ajutor, dar astia suntem. Mao bine ne chemam familia alandala.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

mi-au aparut o carca de vergeturi sub burta acum am observat. Aveam si pe sani da acolo macar nu se vad.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Revin cu intrebarea, ptr cele care stati la bloc in Bucuresti, ati avut caldura oprita? Noi de pe 1 aprilie (stau pe Drm.Sarii) am cam dardait, dar vad ca in seara asta sunt caloriferele calde! Si e taaaaaaaaaare bine!

Azi am fost la cumparaturi! am reusit sa mai iau ce aveam nevoie ptr bebe si pompa ptr san. Am luat Chico! Sper sa fie ok! La sterilizator nu m-am putut hotari! Cred ca o sa comand de pe net unul tot chico! pe net sunt mai ieftine! In farmacii sunt nishte preturi de innebunesti! Si ca termometru, voi de care ati luat?

Maine dimineata ma duc la spital ptr monitorizare!

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Raluca cu bebe Luca

Mergi la inceput