Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
Crina_mio spune:
Buna seara,
Cum n-am somn la ora asta m-am gandit sa vad daca a mai nascut cineva si surpriza, avem primii puiutzi din aprilie. Bine ati venit dragilor, sa aveti o viata fericita si norocoasa (doar sunteti nascuti in zodia porcului) si sa va bucurati parintii.
Felicitari red]Diamar, Carla_lia, Madmat si Anaalina. Sa va traiasca puiutzii, sa fie cuminti si mancaciosi, iar voi sa va refaceti repede.
Stefania sa ai anstere usoara si un bebel sanatos. Nu ma pricep, dar la cum spui tu ca ai contractii la 6 minute, eu as fi fugit de mult la spital.

si pentru cele carora bebelusii vor sa le faca o surpriza (poate sunt si eu printre ele?!?!)

roxygeo – am intrat in yahoo group cu user name-ul comun si parola si la database nu am gasit nici un nr. de tel. Chiar nu-mi mai functioneaza nici un neuron?!??!?! Daca nu te deranjeaza, trimite-mi te rog nr. tau de tel. Sper sa nu nastem in acelasi timp.
Crede ca mesajul nesemnat este de la ionelac[/red]. Ea spunea ca se duce astazi sa-i induca nasterea, nu??
Asa ca sa o felicitam si pe ea, sa-ti traiasca bebelul si sa fiti amandoi sanatosi.
Gabi si mie-mi plac blues-urile ritmate, o sa caut sa vad ce-mi selectez. Nu cred ca muzica simfonica m-ar putea relaxa in momentele acelea.
Noape buna si un somn linistit
Crina 37+
Maria Stefania
Crina_mio spune:
Am mai cautat in yahoo group, am gasit lista cu membrii, dar la link-ul cu tel. l-am gasit doar pe al andreialexandraraluca. Mai caut maine ca nu prea-i place printesei mele pe scaunul de la calculatro. In plus, ma cam inteapa ceva pe jos, bauiesc ca e colul. Azi dimineata (pe la 6) m-am trezit de durere, a fost f. scurta dar f.f intensa. Nu cred sa fi fost contractie, dar bebelina mea cred ca sta cu capul destul de jos si o fi apasand prea tare pe col. Astazi in cateva randuri am simtit astfel de intepaturi, dar nu la fel de intense ca cea de dimineata. Sper sa fie OK si sa rezistam pana dupa Paste.
somn usor inca o data
Crina 37+
Maria Stefania
Val_ spune:
Karla nu te supara dar m-ai facut sa rad cu mesajul tau. Iti tin pumnii sa fie totul OK. Apropo de faptul daca s-a intors sau nu bebe uita-te in ecografia de la dr. Pop ca scrie. La mine ecograsfia incepe cu "sarcina unica in evolutie, prezentatie craniana". Fetita mea are BPD la limita de jos dar nu imi mai fac griji pentru dr. Pop mi-a zis ca ecografia este ok.
Pana la urma mi-am luat sterilizator de la Chicho si biberoane de la Avent pentru ca am inteles ca sunt cele mai bune. Cred ca va trebui sa imi cumpar si cantar pentru ca pediatra va veni acasa si probabil si termometru. Ce marci imi recomandati pentru cantar, termometru si pompa de muls?
De asemenea caut un magazin cu hainute, plapumioare, prosopele la preturi mai rezonabile. Restul chestiilor le-am luat de la Miniblu dar parca nu as da atat de mult pe niste hainute care devin mici intr-o saptamana.
Felicitari fetelor care au nascut. Refacere usoara si bebei sanatosi.
Majorete pentru Karla si Stefaniya.

Stefaniya ti-am trimis numarul meu de telefon prin PM.
Pupici pentru toate fetele 
Valentina 35+ cu bebe Mariuca
ralualexandrei spune:
Iata la ce ora scriu,astazi nu a mers forumul asa ca nici sa citesc nu am putut.
Dupa amiaza am avut sedinta cu parintii la scoala la Robert,Maria a fost super nazdravana azi si ca sa va dati seama prima prostie a diminetii a fost ca si-a tras scaunul de la calculator si s-a suit la oje asa ca avea degetele pictate pana la jumatate cu oja rosie ca focul.Praslea cred ca a intrat in puseul de crestere de la 3 saptamani ca toata dupa amiaza a supt tati si cand am fost plecata i-a dat mama un biberon cu lapte ,si eu m-am muls 2 ca m-am invatat minte de data trecuta cand 120 ml nu i-au ajuns pe o masea.
Mi-am achizitionat ieri tot ce imi trebuie ptr cozonac ,pasca si miel asa ca mai am putine cumparaturi de facut si poate dau maine o fuga cu tati in timpul zilei ca seara are iar cursuri la facultate.
Felicitari Carla_lia Madmat si Anaalinasa va traiasca puii si sa fiti sanatoase!
Stefi si Karla punem fetele la dat din maini pt voi

Roxigeo si ca sa raspund intrebarii tale referitor la bagaj,eu am avut o geanta pt mine si una pt bebe fiindca la CFR2 il imbraci cu hainute de la tine ca in scutecele lor zici ca-i orfelina bietul copil.Mie mi-a adus tati tot bagajul ca eu plecasem in cursa prin oras,nicidecum sa nasc asa ca nu m-am avut decat pe mine si bebe de la purtator la internarea in maternitate
.
Pupici la mamici,burtici si bebici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor m-am intors imi cer scuze ca nu a intrat sotul sa va dea vesti cand s-a nascut micutul dar nu m-am simtit foarte bine dupa operatie si el nu a avut chef sa intre pe net.
Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine m-ati incurajat si v-ati rugat pentru noi.
Bebe Arthur s-a nascut pe 28 la 10 si 32 de minute a avut 3425g,cezariana la 37 de saptamani si 4 zile.
Am avut o nastere tare nasoala am simtit cand m-a taiat,ma durut si spatele ingrozitor de-mi venea sa tip(doctorii stiau ca anestezia e proasta,foarte slaba si m-au legat de maini si de picioare)tot chinul a durat o ora pentru ca mi-au legat si trompele fiind a treia cezariana aici esti obligata sa le legi.Dupa operatie asa ma durea de tare spatele si burta ca vroiam sa ma misc si nu putem si erea disperata incat i-am cerut sotului sa-mi dea cateva palme pentru nu a simti durerea ca nu mai putem (sigur ca nu mi-a dat)dar a fost groaznic,injectiile si perfuziile nu prea aveau mare efect durerile ereau groaznice,asistentele si ele ereu groaznice.Dupa operatie nu m-am putut da jos din pat 3 zile si m-am ales cu fundul oparit pentru ca incompetentele de asistente nici nu m-au schimbat nici spalat in 3 zile si cum eu ma simtem rau nici nu le pute-am cere nimic.Aici nici nu poti da bani nimic nu e ca in Rom sant obligate sa-si faca datoria dar nu si-o fac sant super incompetente.A doua zi dupa operatie am crezut ca mor,tensiunea mea a crescut brusc la 19 si imi simtem inima parca vroia sa-mi iasa pe gura batea foarte tare si am stat asa vreo 4 ore si nu stiuau ce sa-mi faca mi-au pus o masca de oxigen si m-au sfatuit sa dorm de parca eu putem inchide ochii in starea care eream.Dupa cinci zile de chin si dureri ingrozitoare am reusit sa ma dau jos din pat am mers pana la toaleta si asa usor usor multuesc lui Dumnezeu am inceput sa-mi revin acum sant acasa cu micuta mea comoara care e un scump o dulceata de baiat si incerc sa uit prin ce am trecut si cat ma costat acest cojmar si anume 5ooo de euro nu va speriati aici asa sant preturile ABSURDEEE.
Nu am citit nimic din urma dar o sa citesc.
Tin si eu pumnii fetelor care urmeaza sa nasca sa dea Domnul sa fie bine.Acum va pup si va las ca nu pot sa stau mult timp pe scaun trebuie sa ma intind,aveti grijaa de voi!!!!
Elena si
Arthur 9 zile
Wolf Elena
Laina spune:
neatza fetele! felicitari proaspetelor mamici si le multumim ca mai intra sa ne spuna si noua ce si cum :)
eu am fost ieri la doctora...eh, daca pana acum am dus-o boiereste, de-acu incepe partea mai grea. aveam si eu contractii nedureroase, nu asa dese si nu asa deranjante, nu-mi faceam probleme, ziceam ca e normal, ca se pregateste corpul pentru nastere. Ei, si-acu dr. a zis ca sa am grija sa iau no-spa cand se mai intampla, pentru ca am colul scurtat...si in plus, trebuie sa stau mai cuminte, mai mult in pat, sa nu ma mai apuc de cine stie ce chestii si de cine stie ce plimbari...nasol, mai ales ca eu sunt obisnuita sa fiu foarte activa.
Mai mult, va mai spuneam eu ca pitica apare mai mica cu doua saptamani decat varsta cronologica a sarcinii, ca asa a aparut de la inceput. Ei bine, doctora nu s-a ingrijorat deloc de chestia asta, in schimb socoteste cate saptamani avem dupa cat de mare e ea. Asa ca...trebuia sa fiu cronologic in sapt 37 acum, dar puiuta zice ca e abia sapt 35. Si dr. a zis ca tre sa am grija, ca ea ar vrea sa mai stea cea mica inca doua sapt in burtica, sa se faca 37 sapt si pentru ea, si apoi e liber la orice s-ar intampla.
Si-asa ca acuma stau cuminte si iau cam 2 no-spa pe zi, si abia astept sa trec de cele mai lungi doua saptamani din viata mea.
Trebuie sa gasesc si eu un mp3 player, ceva, pentru spital, pentru ca fara muzica e cam greu sa stau. Si voi, fetele, sa nu va luati dupa mine in ceea ce priveste muzica, pentru ca eu sunt rocker pana in sange, si playlistul meu se va compune din piese de la grunge pana la melodic death metal :D orice, numai sa nu ma lase sa gandesc si sa nu ma lase sa ma sperii :D
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
madybulancea spune:
Neatza fetele....felicitari noilor mamici 

si punem majorete pr fetele care ami au f putin...

Noi ne simtim bine numai k am o stare asa de somnolenta si acum o astept pe mama sa vina sa imi faca si mie ceva de mancare k eu nu pooottt...bebelina s-a mai cumintit asa ca si eu m-am mai linistit...
Mai fetelor,v-am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, voi numarati saptamana in care sunteti de la prima zi a ultimei menstruatii,nu???k m-a zapacit atata infoematie si atatea pareri...
va pup!
Mady
35+
diana_jors spune:
Neatza,
Felicitari
ElenaGiulia
. Sanatate multa, tie si bebelului, si ai mare grija de tine. Urat ce s-a intamplat, dar fruntea sus, noi suntem alaturi de tine

Eu raportez o noapte urata... m-am panicat ieri seara cand m-am bagat in pat ca mi-am dat seama ca juniorul meu nu si-a facut programul de seara de
... Adevarul e ca eram si eu rupta de oboseala si m-am bagat in pat mai devreme decat de obicei, dar nici el nimic... m-am tot intors de pe o parte pe cealalta si pe spate, doar-doar l-oi provoca... pana la urma a binevoit sa miste putin, dar nu cat de obicei... asa ca toata noaptea m-am tot trezit, si am visat tot prostii 
Azi dimineata la prima ora am sarit din pat si am pus niste muzica tare, si intr-adevar a revenit aproape la miscarile obisnuite... Acuma il tot pandesc, si cred ca la cum m-am panicat aseara n-o sa-l mai las sa doarma pana se naste
L-am rugat sa nu ma mai sperie, sa vedem cat e de ascultator 
Va las, ma duc sa imi iau ceva de baut, ca am terminat toate lichidele din casa
. 

Ca vad ca revin perioadele prolifice ![]()

Diana
37+ cu
Mihai-Alexandru
diana_jors spune:
madybulancea: eu o numar invers fata de DPN-ul stabilit de primele ecografii... pentru ca ecografic e mai mare cu o saptamana decat clinic, iar dupa "calculele"
mele nu putea exista decat daca era ceva mai mare
Asa ca s-a concluzionat ca probabil am avut ovulatia mai devreme (clinic - dupa data UM - ar trebui sa am DPN 1 mai)
Diana
37+ cu
Mihai-Alexandru