Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Pai tocmai asta e Roxanici , ca Horatiu stiu sa il pronunte! Doar ca il scriu cu "t" simplu! si il citesc exact ca noi.
Noi am spus numele si i-am pus sa il scrie pe tabla .. si l-au scris corect ... doar ca fara codita la "t"!

Initial vroiam doar un nume ...dar cum Matei il citesc Matai ne-am gandit sa nu ii fie greu sa ii corecteze pe toti ... asta in cazul in care o sa stam mai mult pe aici. Iar in germania nu e obligatoriu sa te semnezi cu amandoua numele ...

Pupici multi !
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare pt cele ce au nascut cu epidurala.Cum arata trusa si cat ati dat pe ea.Eu stiam ca este in jur de 2 mil si am cumparat una azi care costa 680 mii lei.
Ma gandesc ca nu am luat ce trebuie.Poate ma ajutati voi.

Cami+37 Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebeilor.
De cateva nopti ma simt oribil.Nu mai pot dormi deloc din cauza durerilor de spate si de burta, nici nu ma mai pot intoarce de pe o parte pe alta.Simt niste intepaturi acolo jos si bebita misca incontinuu.Am luat in greutate pe toata perioada sarcinii 12 kg, cred ca e de ajuns.Am fost la dr.ginecolog si mi-a spus ca bebita mai vrea sa stea la mami in burtica,deci isi va petrece pastele tot in burtica.Mi se cam umfla gleznele dar dr.mi-a zis sa nu-mi fac griji.Abia astept sa nasc ca nu mai pot astepta.I-am luat tot lui bebita mai ramane sa vina el acasa.Am pus poze cu camera lui daca vreti sa o vedeti.Va pupicesc!!!!!
Nastere usoara celor care vor urma!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELLA 38 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna seara din nou.....am primit urmatorul mesaj...da` inca nu m-am prins de la cine e ca nu identific numarul de tel...nu apare la noi in listuta...o fi ionelac????
"Am nascut azi dimineata la 8.55. O printesa de 3,580 kg, 54 cm, nota 10.Sincer a fost super naspa, am nascut natural fara peridurala. O sa va povestesc, pupici."

Pupici
Roxygeo 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare din nou,

in primul rand felicitari noilor mamici!
Carla_lia, Diamar, Madmat, Anaalina

In al doilea rand,
stefanyia
karla32

karla: s-a intors bebe-ul tau? ca n-ai zis nimic de asta
Al meu se tot zvarcoleste, si isi mai schimba pozitia cu cate 90 de grade intr-un sens sau altul, dar nu mi se pare ca s-ar fi intors... Eu mai am inca o saptamana pana la ecografie... greu mai trece...

magdutah: am avut si eu probleme de genul ala vreo cateva zile, dupa care am revenit la normal. Sunt normale in sarcina.

Va las, niste pentru cine ne surprinde... si sa aveti o seara si o noapte excelente!

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Fetele,va multumesc pt incurajari,acum ca ma aflu aproape imi dau seama cat conteaza doar aceste incurajari.

Pana acum jumatate de ora aveam contractii una mai tare,alta mai usoara dar de jumatate de ora am din 6 in 6 min doar de-alea urate.Am facut un dus mai cald si a fost super dar cum am iesit au inceput iar sa fie dureroase.Parca nici nu-mi vine sa fug innapoi la spital ca acasa pot sa ma screm,sa tip,asa ca pana se mai indesesc cred ca mai rabd..cat mai pot
E asa de ciudat ca nu stii ce va fi in urmatoarea ora,nu stiu ce va fi la noapte,nu ma pot odihni,sunt foarte stresata...offff
Din ce mi-au zis azi bebe are doar 3300g ,e deja asezat cu capusorul,sunt deschisa doar 2cm....
Acum fug iar in pat ca ma ia cate o durere de innebunesc!

ps. nu am nr la nici o fata de aici ca sa va dau vestea in caz de ceva,daca vrea vreo mamica sa-mi lase un pm cu nr ei ca eu sa sun sau sa trimit sms,depinde de starea mea de atunci cum ma simt.

Stefania 39.6 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Fetele,va multumesc pt incurajari,acum ca ma aflu aproape imi dau seama cat conteaza doar aceste incurajari.

Pana acum jumatate de ora aveam contractii una mai tare,alta mai usoara dar de jumatate de ora am din 6 in 6 min doar de-alea urate.Am facut un dus mai cald si a fost super dar cum am iesit au inceput iar sa fie dureroase.Parca nici nu-mi vine sa fug innapoi la spital ca acasa pot sa ma screm,sa tip,asa ca pana se mai indesesc cred ca mai rabd..cat mai pot
E asa de ciudat ca nu stii ce va fi in urmatoarea ora,nu stiu ce va fi la noapte,nu ma pot odihni,sunt foarte stresata...offff
Din ce mi-au zis azi bebe are doar 3300g ,e deja asezat cu capusorul,sunt deschisa doar 2cm....
Acum fug iar in pat ca ma ia cate o durere de innebunesc!

ps. nu am nr la nici o fata de aici ca sa va dau vestea in caz de ceva,daca vrea vreo mamica sa-mi lase un pm cu nr ei ca eu sa sun sau sa trimit sms,depinde de starea mea de atunci cum ma simt.

Stefania 39.6 cu Carl

*****BEBE*****

eu te-as sfatui sa nu mai rabzi prea mult , daca sunt doar dureroase si regulate si deja la 6 min una de alta , sper ca stai aproape de spital sau ajungi repede, si inca un sfat nu te screme oricat de mult ai simtii nevoia sa faci asta, nu e bine pentru bebita , de scremut doar pe masa si la sfatul personalului medical
mult curaj si nastere usoara

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Multumesc mult fetelor pentru incurajari!
Parca sunt cazuta in cap! Am fost luata total prin surprindere! Si mai aveam atatea de facut...Poate reusesc in astea 3 zile dar cu nebunia din oras ma apuca si mai rau damblaua! Cred ca am o depresie!Si contractii!

Diana, crede-ma ca habar n-am daca s-a intors! Se zvarcoleste si ma inghionteste de nu se poate, dar capsorul tot intre stomac si ficat parca e!!! Si am fost atat de socata ca nu am intrebat nimic! Dar il intreb vineri! Fac lista! Nu stiu ce ma asteapta...

Raluca cu bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Camitu
sunt o mamica de 2006, am vazut intrebarea ta despre trusa de epidurala. Nu ai luat si solutia, adica anestezia. Depinde de spitalul la care nasti, unele spitale au, altele nu. Intreaba doctorul.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

karla: fruntea sus, ca nu ai timp de depresii acuma
Relaxeaza-te in seara asta, linisteste-te, si dimineata cand te trezesti fa liste cu ce mai ai de facut/intrebat, si o sa vezi ca o sa fie mai usor Noi suntem alaturi de tine

Eu am picat in depresie luni cand am constatat ca a ramas tati fara rezultate la analize, tocmai pe cand erau toate planificate pentru certificatele prenuptiale si cununie... ce sa facem, a mai facut o data analizele si replanificam tot... colac peste pupaza, azi aflu ca n-am nici eu rezultatele de la urocultura mea, sa stiu daca am scapat de infectia urinara pe care am avut-o... si ca le primesc abia dupa Pasti, cand probabil deja o sa fie cam tarziu sa incep alt tratament daca trebuie Dar nah, ce sa facem, nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ

Si cu asta m-am descarcat si eu de ale mele... ma bag in pat, ca pentru prima data in ultimele saptamani MI-E SOOOOMN! Si mai am si patul intreg pentru mine, ca tati lucreaza noaptea asta

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput