Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
lauramar spune:

FELICITARI MADMAT,ANAALINA,DIAMAR CARLA_LIA
Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.
SORI1980 solutie de sterilizat la rece au si cei de la CHICCO la orice magazin de al lor.Aici am gasit si in farmacie tot de la ei.
Azi am avut toata ziua niste dureri puternice de spate....dar fara contractii,mai asteptam.
laura
38+4
arianna
karla32 spune:
Felicitari noilor mamici!

Azi am fost disperata! Chiar ca site-ul asta da dependenta...Nu am putut intra si am crezut ca m-au restrictionat pe mine!!! Am scris mail-uri la administrator, mi-am pus sotul sa caute de la serv., am scanat computerul sa vad daca am virusi, nimic!
La orele 17 am plecat la medic cu inima grea si fara vesti de la voi...dupa stat la usa vreo ora, intru si eu sa se uite la eco facuta de Pop. Linistita intr-un fel, ca doar mai sunt cam 2 saptamani, pana nasc! O suceste (ecografia), o invarteste...acolo scria ca am dupa masuratori doar 37 saptamani, grd.4 de maturitate placenta. Hai sa vad si eu, zice dl. doctor! Iar? - gandesc eu! avea o eco facuta sambata, imi mai facuse si el una saptamana trecuta! Si ma ia iar la masurat, ma apasa pe burta, da un BPD de aproape 90 si...e-n regula, zice! Veniti duminica sa va internez! Zic:care duminica!? Si cred ca aveam ochii cat cepele ca l-a umflat rasul(el zambind foarte rar)!Duminica, de Paste! Am intepenit! Ma uitam ca proasta si am simtit ca lesin! Pai, zic eu, asa repede! PAi ce, zice domn doctor, credeati ca o sa stati asa tot anul!
Dragele mele, se pare ca duminica e ziua cea mare! Oricum nu am mai fost in stare sa scot doua vorbe, sa intreb si eu ceva! Nici cum nasc, normal sau cezariana,epidurala sau nu! Nimic!Oricum ma mai duc la o monitorizare vineri la spital (asta ce o mai fi?)!
Am iesit din cabinet, m-am urcat in masina si m-am pus pe un plans cu sughituri! Bocete si urlete! Acum mi-am revenit! Dar sunt asa speriata! Oare si voua tot asa frica v-a fost sau eu sunt dusa cu capu?
Va pup!
Raluca
si
Luca
roxanici spune:
Felicitari mamicilor Carla_lia, Diamar, Madmat, Anaalina multa sanatate si noroc beblusilor si sa va aduca numai bucurii.
Magdutah, sangerarea nazala ar putea fi manifestarea unui puseu de tensiune din ce mai stiu io, dar nu e cazul sa te alarmezi.
Karla, hai curaj, nu plange mami pe ultima suta de metri ca va fi bine, monitorizarea e f relaxanta...stai pe un pat cu 2 curele (fiecare cu cate un senzor) prinse de burtica si asculti inimioara lui bebe si se monitorizeaza si contractiile tale. Iese un grafic la sfarsit pe care il citeste medicul cu atentie.
Stimulare lactatie -> Galactogil + multe lichide + odihna si voie buna + optimism ![]()
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor
Sori1980 spune:
Magdutah, sangerarea nazala in timpul sarcinii e comuna, nu iti fa griji. La fel si cu gingiile.
Sori
stefaniya spune:
In primul rand felicitari pt Carla,Diamar,Madmat - sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi cu totii!

Eu azi am stat al spital de la ora 14.00,doar ce am ajuns acasa,m-au scanat,m-au verificat ca sa vada de unde sangele pt ca placenta mea a fost pt o perioada buna de timp prinsa jos dar cica s-a mai ridicat asa ca voi da nastere normala.Am contractii puternice la 6min,4min iar la 6min si m-au trimis acasa sa ma linistesc un pic sa mananc ca cica e posibil in 2 ore sau la noapte sa ma intorc.Si atunci la ce m-au trimis acasa,ca simt ca mi se rupe spatele cand vin contractiile?
Oricum pe o paret sutn bucuroasa ca in curand vine bebelul dar nu-mi plac deloc contractiile,sunt asa dureroase
Dar in curand ma inscriu pe lista mamicilor care invata sa creasca bebeii :)
Ma duc in pat acum,asa ca va pup si nastere usoara celor care fac surprize in noaptea asta!

Stefania
39.6 cu
Carl
*****BEBE*****
paxela spune:
Felicitari noilor mamici
refacere rapida
karla32
mult curaj , uite ca anul asta vei avea cel mai frumos cadou de la iepuras, ai sa vezi totul va fi bine
Magdutah, sangerarea nazala e cel mai probabil de la tensiune, in sarcina volumul sanguin creste si astfel de manifestari sunt normale
Roxanici
Stimulare lactatie -> Galactogil + multe lichide + odihna si voie buna + optimism..... nu mergeeeeeee
eu incerc galactogl , ceai de lactatie , lichide cu tona, mancare optimism si voie buna este, odihna e greu ca de sunt 2 si eu singurica cu ei, si au programul atat de diferit incat nu imi permit odihna ziua deloc, mai stau eu intinsa dar somn nu , si oricum sunt teroristi amandoi nu am voie sa ma relaxez![]()
programul meu e cam asa la 12-12.30 reusesc sa ma culc, fimea papa la 2-4-6 sau 3-5-7 la 5.30 suna ceasul sotului care pleaca la munca, in jur de 8 se trezeste fimiu cu tabieturile lui de dimineata pe care le termin si ma ia domnisoara care trebuie sa pape iarasi, la pranz papa fimiu si il culc si dupa papa si ea si pana ma dezmeticesc bine se scoala el ..... si tot asa
asa ca ne multumim cu laptic de la mami care nu ne satura si supliment, inca mai sper la o crestere a lapticului sa pot renunta la supliment dar ... slabe sperante
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
stefanya 

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
magdutah spune:
Roxanici, Sori1980 saru.mana ... eu nu mi-as face griji , dar nu stiu ce am azi .. am stat toata ziua molesita si numai prin pat de frica sa nu nasc ! As vrea sa fac si Pastele acasa , nu la spital ... sa ajut sotiorul sa facem cozonac si drob. Eu deja am cumparat ficatei si inimioare pentru drob si le.am tait si congelat ... asta in cazul in care nu o sa fiu acasa sa nu trebuieasca sa munceasca el singur prea mult! EL mai are cam 2 saptamani de scris la teza de doctorat ... si gata poate avea el grija de noi , dar pana atunci vreau eu sa am grija de el.
Si uite ca dupa doctor m-am speriat ... ca daca totusi o sa nasc zilele astea 
. Asa bleaga mai sunt cateodata ...
Si Roxanici am tensiunea mare! O tot masor de 2 ore si e numai 150 / 90. Cam asa era si la medic dimineata, dar el mi-a spus sa ma duc la spital doar daca ma doare capul. Eu probleme cu tensiunea am din luna a treia ...iau si pastile pentru asta ...
Sa vedem ce se mai intampla !
Magda
inca 5 zile !?!
Aaaa ... si cam ne.am hotarat si la nume! Matei-Horatiu !
Ce parere aveti ?
roxanici spune:
quote:
Originally posted by magdutah
Aaaa ... si cam ne.am hotarat si la nume! Matei-Horatiu !
Ce parere aveti ?
Mie imi plce Horatiu dar cum vor pronunta nemtii numele?
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor