FLORIILE SI FERTILITATEA

FLORIILE SI FERTILITATEA | Autor: zouzounaki

Link direct la acest mesaj

s-a postat aici,anul trecut un subiect,dar a fost inchis...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73701
...ceea ce am vrut sa intreb,este cite dintre voi ati purtat salcia si ati ramas gravi?..eu deja sint cu salcia in briu,iar peste o luna fac transferul de embrioni(fiv)... La Multi Ani de Florii,sa fiti binecuvintati!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nu stiu,n-am testat...insa am intrat special sa-ti spun ca-ti doresc din inima multa bafta si sa dea Domnul ca anul viitor de Florii sa deschizi subiect special in care sa ne spui ca salcia de la brau ti-a purtat noroc si ca ai un bb

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Sincer mie mi se par mai mult datini, obiceiuri, superstitii etc. Cel care horataste cand incepe si cand se termina o viata este unul singur, Dumnezeu. In El trebuie sa-ti pui toata credinta si speranta. Mult succes!
Flori76, la multi ani azi!

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Flori,Alex multumesc frumos pentru raspunsuri ...Alex,asa este;in primul rind credinta in Dumnezeu...poate la anul am sa elucidez misterul...o duminica minunata

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu cred ca florile ajuta sa faci bebe,dar ca si cadru romantic.si daca sunt aduse de sot.in rest nu prea vad cum.bata cu bebe.roaga-te si DUmnezeu iti va raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

zouzoula mine a functionat

PUSSI

Mergi la inceput

pussilina sper in curind sa-ti calc pe urme

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

zouzou, anul trecut a fost pentru prima oara cand am purtat salcie la brau si acum, iata-ma's, insarcinata. Am purtat si anul asta...

Andreea 18+ cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aniast72

zouzou, anul trecut a fost pentru prima oara cand am purtat salcie la brau si acum, iata-ma's, insarcinata. Am purtat si anul asta...

Andreea 18+ cu

Aniast ...si eu tot prima data am purtat salcia in briu...poate imi vine si mie rindul

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput