FLORIILE SI FERTILITATEA
s-a postat aici,anul trecut un subiect,dar a fost inchis...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Raspunsuri
flori76 spune:
Nu stiu,n-am testat...insa am intrat special sa-ti spun ca-ti doresc din inima multa bafta si sa dea Domnul ca anul viitor de Florii sa deschizi subiect special in care sa ne spui ca salcia de la brau ti-a purtat noroc si ca ai un bb
Flori
Noi
Alex2 spune:
Sincer mie mi se par mai mult datini, obiceiuri, superstitii etc. Cel care horataste cand incepe si cand se termina o viata este unul singur, Dumnezeu. In El trebuie sa-ti pui toata credinta si speranta. Mult succes!
Flori76, la multi ani azi!
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
zouzounaki spune:
Flori,Alex multumesc frumos pentru raspunsuri ...Alex,asa este;in primul rind credinta in Dumnezeu...poate la anul am sa elucidez misterul...o duminica minunata
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
nusicasiely spune:
eu cred ca florile ajuta sa faci bebe,dar ca si cadru romantic.si daca sunt aduse de sot.in rest nu prea vad cum.bata cu bebe.roaga-te si DUmnezeu iti va raspunde
zouzounaki spune:
pussilina sper in curind sa-ti calc pe urme
Parintele Arsenie Boca
aniast72 spune:
zouzou, anul trecut a fost pentru prima oara cand am purtat salcie la brau si acum, iata-ma's, insarcinata. Am purtat si anul asta...
Andreea 18+ cu
zouzounaki spune:
quote:Aniast ...si eu tot prima data am purtat salcia in briu...poate imi vine si mie rindul
Originally posted by aniast72
zouzou, anul trecut a fost pentru prima oara cand am purtat salcie la brau si acum, iata-ma's, insarcinata. Am purtat si anul asta...
Andreea 18+ cu
Parintele Arsenie Boca