MAC PENTRU COZONAC

MAC PENTRU COZONAC | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

BUNA! Fetelor. as vrea sa fac cozonac de Pasti cu umplutura de mac. Problema e ca nu stiu cum se face. macul se fierbe cu lapte si dupa se pune pe aluat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Pentru prepararea macului, eu asa procedez, si iasa super bun, pui intr-o cratita de 3-4 litri 500 grame mac macinat, torni 1 litru de lapte, 20 linguri de zahar si 6 linguri de gris si fierbi pe foc, mestecand din cand in cand, pana cand este compozitia groasa, apoi se pune la rece, nu se umplu cozonacii cu macul cald, iasa 6 cozonaci cu mac mult, sa ai spor, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

dar de unde se ia macul? eu am retete de prajituri cu mac si nu stiu de unde sa cumpar.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

dar de unde se ia macul?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

la mag. naturiste(plafar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

quote:
Originally posted by nicolle6792

Pentru prepararea macului, eu asa procedez, si iasa super bun, pui intr-o cratita de 3-4 litri 500 grame mac macinat, torni 1 litru de lapte, 20 linguri de zahar si 6 linguri de gris si fierbi pe foc, mestecand din cand in cand, pana cand este compozitia groasa, apoi se pune la rece, nu se umplu cozonacii cu macul cald, iasa 6 cozonaci cu mac mult, sa ai spor, pupici.

asa prepar si eu macul

Arta este lunga, viata este scurta
Mamica de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu la reteta data de fete obisnuiesc sa pun si un mar dat pe razatoare...asa iese compozitia mai suculenta si aromata.
La noi macul se gaseste si in magazinele cu produse alimentare.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

nicolle6792, multumesc mult pentru reteta. O incerc si iti dau de veste! PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by nicolle6792

Am facut cozonaci cu mac. doi. si am impartit portia de mac in doua! Au iesit tare buni, cu mac mult. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Felicitari Lavinia pentru cozonacii de care esti asa de multumita, fetelor va doresc tuturor sarbatori fericite si fie ca Sfintele Pasti sa va transforme viata intr-o primavara insorita iar florile ei sa fie zambetele celor dragi voua, va admir enorm pentru curajul de a comunica, astfel obtinem atatea informatii utile, iar informatia este cheia progresului, pupici pupaciosi tuturor.

Mergi la inceput