la socrii de Paste?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu sunt mai sadica. As face un targ cu sotul: merg daca el promite sa-mi acorde toata atentia pe care mama lui nu mi-o acorda. Sa exagereze la maxim. Nu numai sa ma serveasca el dar sa ma intrebe la fiecare imbucatura daca imi place si daca ma simt confortabil Ar scoate-o din minti si alta data nu m-ar mai invita!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Spinos subiect: eu in ultimi 2 ani am facut program de Paste in alta localitate ca sa mai sar peste sarbatori cu soacra.

Anul asta nu mai putem pleca asa ca voi avea si eu o petrecere in familie. La mine e chiar mai rau pentru ca soacra mea nici macar nu gateste, vine la noi la masa cu tot alaiul de critici, nemultumiri, mananca de sparge da se plange dupa ca i-a facut rau mancarea, etc......

Ghinionul soacrei mele e ca eu nu tac si inghit.
Daca mai serveste pe toata lumea si pe tine nu, spui cu glas tare sa auda toata lumea:
- Ia uite ce ma iubeste pe mine soacra, asa tine la silueta mea ca nici nu-mi pune mancare.
Si oricum la orice rautate da-i replica tare sa auda si sotul, ca si cum ti-ar fi spus ceva OK.

Tu nu stii sa faci observatii? Nu poti sa fii rautacioasa?
Macar sa vada si ea cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

cristiama, pune si un tub de Triferment in mijlocul mesei ca sa nu i se mai aplece de la atata mancare.

E frumos din partea ta ca vrei sa te duci pentru sot. Singura problema e daca el ar aprecia sau nu efortul tau.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de ce nu stati acasa de inviere si sa mergeti duminica sau luni la socrii? asa stai si tu la masa si iti prieste, si apuca si el sa se vada cu parintii lui de sarbatori, si impacati si capra si varza.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by laurabb

eu as fi bucuroasa,daca s-ar duce singur,..sau mai bine zis,prefer sa stam in familie,acasa,..dar pt el e imporatnt sa fim toti impreuna,ca intr-o familie.
Stie realtia dintre noi 2,si-mi spune sa nu o bag in seama ca e femeie batrana,insa eu ma consum si sufar.

familie inseamna voi doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

soacra mea e super.ma ajuta si la curatenie si are grija si de fata mea.stam de vorba si pe net,pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

cum a fost?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput