spitalul cfr2
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre preturile practicate in CFR2?Si daca se poate pareri despre alti doctori la care mergeti si nu au fost mentionati pe forum.Mai este cineva la dl.doctor Moarcas?
Raspunsuri
Shine spune:
)
quote:
Initial creeata de victorita82
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre preturile practicate in CFR2?Si daca se poate pareri despre alti doctori la care mergeti si nu au fost mentionati pe forum.Mai este cineva la dl.doctor Moarcas?
stroe
buna, iti spun si tie ceea ce am sustinut noua luni cat am fost gravi. (adica 8)
e foarte bine pusa intrebarea: preturi practicate...
Nimeni nu cere de la obraz, dar noi dam, si data tot dam, inseamna ca cineva ia.
[moooama ce exprimare.]
daca ti-e teama ca vei da prea putin, eu zic sa iti intrebi medicul. scurt si la obiect. Eu asa am facut, k sa nu ma mai stresez si cu treaba asta.
Oricum toata lumea din acel spital isi face treaba indiferent daca le dai ceva sau nu. Probabil ca se poarta destul de frumos, stiind ca vor primi totusi ceva.
Daca nu te intereseaza sa fii "in piata" dai cat ai pana la urma. Eu stiu ca fetele care au stat cu mine in salon au dat la Dr. 5-6 milioane, si nu le-a aruncat nimeni din spital...
mai dai la anestezist, daca este cazul, si la moasa.La fel, se mai da si la asistentele care se perinda pe acolo, desi, nu merita nici una. E normal sa isi faca treaba si ar trebui sa incetam cu obiceiurile astea (vorbesc eu, care le-am dat bani, desi nu inteleg de ce...... oare m-au drogat?)
si sanatate
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
tatiantudor spune:
Eu am la activ 2 nasteri naturale:
- la prima nu am dat nici o spaga la doctor pentru ca nu mi-a placut prestatia doctorului (Badiu - Municipal)
- la a doua am dat o atentie, pentru ca doctorul si echipa s-au comportat exemplar.(Nayel - CFR2)
Este de preferat sa vezi intai cum decurge nasterea, daca tu crezi ca doctorul si-a facut datoria, daca crezi ca a fost atent cu tine, daca a fost explicit, daca a venit la timp(atunci cand il chemi),etc. Daca tu crezi de cuvinta, poti sa ii dai ceva sau nu.... E de preferat sa faci tu singura pretul in functie de prestatia lui.
In caz contrar, vom ajunge toti sa dam spagi cu sau fara merit. Preturile vor creste in continuu (ca la imobiliare) fara o baza solida.
Ce sa mai vorbesc de doctori....care daca vad ca primesc bani indiferent daca isi fac treaba sa nu.....ii vom incuraja sa nu isi faca treaba (nu toti...logic)
Asadar sistemul de evaluare iti apartine.
Bafta mare
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru