Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

La multi ani din nou de peste mari si tari!(Imi spun si mie ca doar am prenume de floare)!
M-am linistit fetelor, va multumesc tare mult de raspunsuri(caca verde).
Aelita draga, Sofia s-a nascut la 5.30, dimineata. Am ales aceleasi prenume-Sofia!Trebuie sa remarc ca esti foarte atenta la toate mesajele, nu iti scapa nimic. Nu stiu cum faci si ai timp ca eu parca as avea 7 copii!
Din tarile nordice nu se mai aude nimic?
Maine mergem la pediatru sa vedem evolutia si pe 6 la vaccin.
Eu o scot afara pe malul marii, uneori doarme, alteori zambeste fericita, pana acum dormea 2 ore si jumatate, acum si-a mai lungit somnul...m-a distrus cu programul asta!Cand o doare burtica urla infiorator, se inroseste toata de zici ca intra in colaps. Sa va povestesc, acum 3 zile ii faceam masaj cu ulei pt. copii-s-a inrosit toata groaznic si s-a pus pe un urlat de numa-a iritat-o f. tare-desi nu era pt. prima data cand ii faceam cu acest ulei- I-am facut baita in urlete-nu stiu daca ideea era buna-dar nici uleioasa n-o puteam lasa, mai tare a urlat-i-a intrat in piele uleiul. Aveti grija si voi. Eu ii fac baie la 2 zile dupa prima luna-cand ii faceam zilnic.Pe cap o spal o data pe saptamana.Hainutele ii raman mici de la o zi la alta, dar am un stoc suficient toate marimile.
Astept sa vina caldura. Sa iesim mai mult afara.
Petrecere frumoasa azi!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eu nu vreau sa-i dea asa de repede dintisorii... Asta-i varsta de la care trebuie sa inceapa sa-i iasa? Abia am scapat de rani si m-am obisnuit fara aparatori... Nici nu vreau sa ma gandesc... Mai are momente cand trage numai cu gingiile si doare rau, d'apoi cu dintisori... Ca se intreba ieri parca... Si Roni are momente de isterie cand plange tare si da din maini si din picioare; chiar si ieri a avut doua reprize de nervisori la masa (2 mese); cum sugea un pic, cum nervisori si tot asa...
De scris nu va mai scriu azi... Ma duc sa termin ce mai e de facut si valea la gara... Sper sa reusesc sa va mai citesc si sa va scriu saptamana viitoare...
Va pupic! Aveti grija de voi si de stelute!
O duminica frumoasa!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

La multi ani sarbatoritilor cu nume de flori! va doresc multa sanatate si petrecere frumoasa!

vad ca ati vorbit de lapte congelat. nu am apucat sa vad ce si cum, asa ca va rog mult sa imi ziceti si mie care ar fi problmea, nu de alta dar eu am congelat destul pana acum. eu stiu persoane care au folosit lapte congelat si nu a fost nicio problema... totusi as vrea sa stiu...

kateryna felicitari pt primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei noi deja am venit de la plimbare.
am iesit la 11 si la 2 eram lehnita de atata carut... acum ne mai odihnim
cred ca pana diseara mai iesim odata

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Kateryna, felicitari pentru primul dintisor!
Cana fiind la inceput raspunsurile iti sunt moderate si din aceasta cauza postarile tale apar cu intarziere. Daca nu ma inseala neuronul dupa 10 postari scapi de moderare. cat despre rosu in gat. pitica mea a avut rosu in gat si dupa o sapt de tratament a facut faringita virala. cu antibiotic, mucii pana in gat dar fara febra.

Anis te rog frumos as fi interesata de produsul pt kk ca deja nu se mai poate. unde il gasesc? as vrea sa il dau si Alexiei care desi face singura fara supozitor face f tare si deja are probleme la fundulet daca sta mai mult de 10 minute pe olitza. Asta ma ingrijoreaza f mult.

criss68 eu sunt cu alaptarea. iau si nutrinatal dar... nimik. mai am ceva lapte dar dupa 2 zile de nemuls. Are nevoie cineva de o cutie de nutrinatal? ca mai am una si evident nu o mai folosesc.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

kateryna..felicitari pt primul dinte.Cred ca te urmam, dar ma astept pe la 4 luni.Acum e f devreme.
A spart gingia, sau doar vezi alb, ca daca e asa nu se pune..mai e...
Si sa stii ca nu te doare la supt deloc.Am alaptat-o pe Ingrid pana la 11 luni,, si avea in gura vreo 12dinti

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

KATY PENTRU ANELIN sa creasca mare si sa-i dea dintisorii fara durere, vai e primul
barbat ce sa mai , totusi ma ia groaza cand ma gandesc ca i-au dat asa devreme,
l-a durut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Trimise - 30/03/2007 : 23:24:34
-------------------------------------------------------------------------------

Da' pe unde-o fi ADELA? La o chestie ma gandesc, doamna soacra ei, facand curatenie si intorcand casa cu curu-n sus, o fi descoperit ca nora o barfeste pe net cu noi. Na, ce asa mare pacat?

cristiana hai ca m-a distrat ; suntem bine nu am avut net
asa ca am de recuperat un capitol intreg
acum descarc chestiile de la messa

LA MULTI ANI florilor mamici bebici tatici bunici

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, se cheama LEPICOL, pt colon sanatos.costa acm 230mii, il cumperi de la farmacia CITY, acum nu stiu poate il gasesti si in alta parte.

Pt Alexia incepi sa-i dai cate o lingurita pe zi.O lingurita praf amesteci in ceva suc , in apa are gust naspa, si il dai imediat sa bea, se umfla atentie, devine asa gelatinos, nu se dizolva daca il lasi sa stea in apa.Asa lingurita de LEPICOL, sa i-o dai cu 30 min inainte de a manca.Atentie , dupa trebuie sa bea apa .La o lingurita 250ml lichid.Daca nu poate sa bea atat, da-i doar juma de lingurita, deci doar 125ml de lichid.Da-i cei place ei mai mult, suc ,lapte etc.
AStepti vreo 3 z, urmareste-i kka, daca nu sunt modificari mai adaugi inca o jumatate la cantitatea data.Rezulattele apar intre 3-5z.

Pt Iulia, ii dai doar un sfert din jumatate de lingurita.Eu amestec cu lapte, sa fie f lichid si i-o dau cu lingurita.Dupa ii dai la biberon lapte, daca ii dai jumatate 125ml lapte, daca ii dai 3/4 65ml,o lingurita 250ml dupa.Eu am inceput cu jumate de lingurita direct.
Lichidul amestecat cu lepicol, poate fi lapte sau apa sau ceai, important e sa nu aibe timp sa se gelatineze pana ii dai, daca evzi asta mai pui lichid,pana i-l dai.Eu ii dau numai cu lapte.E F IMPORTANT SA BEA LICHID DUPA.
Acum cand va face kaka, daca vezi ca sunt niste ramasite in kaka, mai gelatinoase sa nu te sperii, sunt f ok pt colon ce vezi pe acolo.Si o sa vezi un kaka f curat...ca la carte.

Sper ca m-ai inteles, daca nu mai intreaba-ma tu.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput