Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Maddy, ti-ai facut cumva rezervare pentru berlin green park? Acolo vrem si noi sa mergem intre 2-8 iulie. Mi se pare super hotelul si am inteles ca e intr-o zona linistita. Stii cumva, au si locuri de joaca pentru copii? Cum stau cu parcarea?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Camys 2000 este total aiurea cred ca tine de agentia la care vrei sa faci rezervarea. Eu am facut rezervare din aprile pt septembrie si este totul ok (au trimis si contractul ca sa il semnam).

Fetelor am fost azi la pasapoarte, este omor la pasapoartele pt copii ... si daca vedeti cine sunt majoritatea ...
Asta apropo de cati o sa plece la vara in Bulgaria ... cred ca o sa fie cam la fel de plin, am auzit foarte multi bucuresteni (nu zic de ceilalti pt ca nu stiu) care in concediu in Bulgaria si nu un sejur de 7 nopti ... ci dublu ... aaaa si majoritatea sfarsitul lui iulie si toata luna august ...
Asa ca eu cred ca o sa fie omor.

Iar in legatura cu articolul ... pai ce au innebunit cum sa caram toate catrafusele pt copii prin autobuze sau pe jos???????
Si in plus masina cu care mergem noi pleaca inapoi, deci nu ramane ... of ... as mai spune ceva dar mai bine tac.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Caramel eu am sunat la hotel la un numar gasit pe site la grifidhotels. De acolo mi-au dat alt numar, de la "marketing" deci nu de la o agentie nici pe departe. Unde am sunat azi tipele raspund cu "grifidhotels buna ziua" (pe bulgareste desigur). Le-am rugat sa vorbeasca in engleza si au vorbit ok toate cele 3 cu care m-am conversat pana acum. Nici eu nu vorbesc foarte bine (ca nu am folosit pana acum engleza in vorbit de cand am terminat facultatea) dar ne-am inteles perfect desi si eu si ele pronuntam putin stalcit.
Si eu tot in iulie plec. As fi vrut sa intreb si eu de faza cu parcarea, dar in articol zice de Sunny beach parca si am zis sa nu par total paranoica. Mi-e greu sa cred ca isi permit sa ma oblige sa nu vin cu masina, isi pierd toata piata din Ro, nu-s tampiti. Cred ca daca am voucherul care dovedeste ca ma cazez la hotel nu or sa aiba curaj sa imi spuna sa las masina in afara statiunii. Sper!
Ursoiaca nu ma zapaci, asa nebunie e la pasapoarte?? Unde ai fost in Romana? Si noi suntem toti 3 fara pasapoarte si pentru noi nu ma agit dar imi trebuie pentru copil si aveam de gand sa fac pentru noi, parintii, si sa o trecem pe ea pe ale noastre.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Capitol nou

Poze

Mergi la inceput