cum sa fac unele completari ?

cum sa fac unele completari ? | Autor: ochi_verzi

Link direct la acest mesaj

M-am inregistrat de o luna si nu am stiut ca trebuie sa activez yahoo(am inteles ca as pute pune pozi si acolo sau altele).
As vrea sa fac unele modificari,DAR CUM?
ASTEPT LAMURIRI!
VA MULTUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

modificari la ce...
pt poze poti folosi yahoo photos sau un alt site de poze.. cum ar fi www.webshots.com dupa ce copiezi link-ul il salvezi la semnatura.... sa gasesti semnatura mergi in profil personal din meniul din stanga, pui parola, dupaia apesi trimite...
acel link va aparea la fiecare post ce il vei posta pe dc.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Gabriela cum copiez link-ul? Unde introduc parola?Ca nu vad nici unde un loc unde as putea scrie?
Sun cam la inceput cu multe si acuma invat.

M-am inregistrat si nu pot sa ma inregistrez din nou cu acelas nume de utilizator sau mail ca sa dau mai multe date.La aceste completari ma referam.Ma gandeam ca exista o posibilitate sa trec spre exemplu PM, hobi,...

Mergi la inceput

ok.. uite pas cu pas...
in stanga vezi un menoi.. incepe asa...
meniu
toate forumurile
subiecte active
mebri
cautare
_
pagina comunitati
chat
albume foto
bloguri
topuri
sondaje actuale
donatori
_
carte de bucate
mica publicitate

profil personal
foloseste punctele
mesaje private
scrie in blog

Acuma tu trebuie sa mergi sa dai clic pe Profil personal.. dupaia introduci parola, dupaia apesi trimite.
Acolo in profil personal poti sc cate date doresti, si tot acolo vei gasi si semnatura. Grija daca nu ai link-ul de la poze inca... "nu deschide profil personal - din cauza la o eroare tehnica se pierd anumite date din el.

Pt link... mergi pe www.webshots.com iti creezi un cont, adaugi poze din PC tau in cont .. si link-ul trebuie sa arate asa: http://community.webshots.com/user/gabbrieela unde la mine in link scrie gabbrieela la tine trebuie sa fie numele de cont ce il vei alege... acel link in copiezi la semnatura.

Mesaje private.. sa le activezi trebuie sa mergi in meniul din stanga unde scrie mesaje private, klik pe mesaje private dupaia plic pe options, acolo activezi obtiunea vreau sa primesc mesaje private, dupaia trimite si gata - e activata.

Daca mai doresti si mai multe info... o sa apar maine pe DC .. si incerc sa iti dau si mai amanuntit info... sper sa te descurci.
bye!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

GABRIELA, ITI MULTUMESC DIN SUFLET!
Mi-ai fost de mare ajutor!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

cu placere ... sa iti traiasca fetita.. e o scumpa

quote:
Originally posted by ochi_verzi

GABRIELA, ITI MULTUMESC DIN SUFLET!
Mi-ai fost de mare ajutor!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput