Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Ce active sunt fetele de la Hidro in dimineata asta!Se vede ca sunt tare ocupate!

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Alma, Oana voi lucrati la Hidroelectrica?

Mirona si Andrada (20.03.2003)

ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

i-am dus astazi la Medinvest pe Unirii si a iesit negativ,oricum trebuie sa-i mai repet.
Ileana,cel de care spui tu este cumva Sante,vis-a-vis de Pizza Marina?Eu am facut analize pe acolo si o asistenta de acolo mi-a spus ca nu au solutiile asa de concentrate pt.a iesi bine.
Oana la spitalul cfr ,trebuie trimitere si cat costa,stii cumva?

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, Lori, de Sante ziceam eu ieri... Eu i-am facut acolo analize de sange lui Luk, au fost ok asistentele, nu l-au chinuit la luat sange, rezultatele concludente .

Mirela, tinem pumnii Dianei la concurs! Si distractie placuta la Megastar!

Io azi mi-am facut de treaba, ramasesem datoare la Luk. Nu ca la adolescenta ar mai da el doi bani pe povestile mele, dar macar am incercat

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

M-a sunat Cami, e internata din weekend cu Daria in spital. A facut sambata noaptea febra, cu frisoane, d-alea urate rau. S-a speriat, normal, au chemat salvarea, le-a internat pe amandoua. Cica e o viroza, ceva urat, ieri a si vomat, a avut si ceva scaune diareice, dar acum sunt mai bine. Spera sa le dea drumul acasa pana in weekend. M-a amarat rau vestea, tare e greu sa stai in spitalul ala. A avut oarecum bafta ca au nimerit la dr Dima, care e ok si-si da interesul pentru copii.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

neatza! o la somnoroase!
Deja e monolog ce fac eu aici

Noi plecam vreo 3 zile la tzara, cu catel, purcel, adica copii si o tona de bagaje Sa nu ne dati la persoane disparute.
Pupam!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ileana, eu de Sante n-am cuvinte de lauda... Noi am facut timp de vreo 3 ani analizele anuale la ei. Nu spun ce incurcaturi, ce rezultate eronate, oameni bolnavi cronic care din analizele lor erau perfect sanatosi sau invers, erau sanatosi si ei ii gaseau bolnavi. Cred ca au incurcat etichetele pe eprubete, altfel nu-mi dau seama.
Sa aveti zile frumoase la tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Vai,ce rau imi pare de Cami si Dariuca!Le doresc multa sanatate!
Ileano,tare as pleca si eu la o tara de 1 Maiul asta,dar "tarile" mele nu sunt prea interesante.O fuga la padure tot dau.

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

uff! ce veste ne-ai dat Ileana,sanatate multa Dariei
mey, nu se mai termina cu virozele astea nenorocite ca mie una imi crapa capul de cate medicamente am luat pt. raceala si cate i-am dat si lu'fi-mea.

Ileana distractie placuta la tara....si voua fetelor ...care plecati sa sarbatoriti.
Eu lucrez de 1maica de asa vrea sefu uff ca nu se mai satura

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Sanatate multa, multa Dariei!

Mergi la inceput