Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

Buna dimineata!
ce bine miroaseeee

Eu sunt la scarbici,abia am sosit si vreau sa-mi savurez cafeaua ca sa ma trezesc.
Noaptea am trecut-o cu bine,n-a mai facut Iarina febra,a dormit bine,dar nu vrea sa manance,aseara abia a mancat putina ciorbita si astazi cand s-a trezit 150ml lapte.
voi ce faceti ,sunteti bine?
Oana,ce faci? nu te-am "auzit de mult".

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Buna dimineata!
Angi,si Robi s-a simtit rau joi noaptea,mi-a vomat pana dimineata si ,din ce am inteles,mai sunt vroe 4 copilasi in situatia asta la cresa.Sigur au mancat ceva alterat.

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Oana,nu stiu ce au mancat in ziua aceea ,decat ca au avut desert corn cu rahat ,dar care a fost proaspat ,am gustat si eu din el.
Noi am banuit ca ar fi fost de la un suc(Giusto de pere) pe care l-a baut joi seara la insistentele bunicii,ca e bun ,fara acid(cu toate ca noi nu ii dam nici un fel de suc din comert decat Tedi). Nici n-am intrebat astazi la gradi,acum se simte bine ,nu a mai vomat ,nici febra nu mai are.
Robi,ce face,cum se simte?

Fetele?? pe unde umblati?

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-am disparut, doar ca stam cam mult pe afara si in restul timpului fac ordine, adun jucarii, etc.
Dana inca n-are calculatorul reparat, mai asteapta, zicea ca avea ceva virusi in el , dar in rest sunt ok.
Mi se pare aiurea ca Iarina si Robi au vomat din cauza mancarii de la fradi, nu-i deloc bine, ceva e in neregula , ia sa faceti sapaturi pe acolo...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Robi si-a revenit, ieri a mers la gradi.Oricum, din toamna il mut la Micro 3.Il mai duc aici pana cand ia vacanta de vara.

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Nu stiu de cand n-am mai scris, cred ca demult .
Va pup pe toate si pe copii la fel, sanatate bolnaviorilor si la cat mai multe zile frumoase si plimbari in parc!

Diana pleaca intre 4-6 mai la un concurs national (matematica+romana), la Resita, cu totul platit de Inspectoratul scolar. Merg 4 copii care au luat premiul I pe judet, pentru fiecare clasa de gimnaziu cate unul, insotiti de o profa. Pe mine ma infioara gandul ca au atat de mult de mers, aprox 11 ore, cu schimb in Bucuresti.

Si pentru ca ea si-a dorit sa-i vada de aproape pe concurentii de la Megastar, sambata vom fi in public, la finala!

Mergi la inceput

Noi am ales sa mergem la acesta gradinita tocmai ca a fost foarte laudata de toti prietenii si colegii nostri care au avut sau au copii aici.Oriunde se poate intampla si surprize neplacute.Ce sa mai vorbim de Micro 5 unde este ca la nebuni,o singura ingrijitoare la 20 de copii plus educatoarea
Oricum o sa fac mai multe sapaturi!

Oana iti este mai bine pentru tine Micro3?unde lucrezi,in ce zona?

noua ne este mai usor aici pe Unirii pt. ca amandoi lucram in Zona....

Fetelor ce laborator de analize stiti ca este mai bun? Vreau sa-i fac Iarinei niste teste coproparazitologice ca este cam agitata si astazi s-a vaitat ca o mananca funduletul.I-am oprit tratamentul cu antibiotic de duminica seara,cand pot sa-i fac aceste teste?

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lori, teoretic coproparazitologicul n-are nici o legatura cu antibioticele, exudatele insa se fac dupa 7 zile de la terminarea tratamentului cu antibiotice. laborator de analize bun? Sa ma gandesc, ca am incercat destul de multe... Te-as trimite la ala din Spitalul judetean, nu stiu cum il cheama, e in incinta spitalului, la etajul 1. Nu-ti recomand in schimb Midinvest-ul, astia nu mi-au placut. Am mai fost multumita de ala de vis-a-vis de hotel Pietroasa, iar imi scapa numele. Si Sanepidul e ok la coproparazitologice.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Angi,eu am serviciul aproape de Micro 3.Mi-e cumplit de greu sa-l duc pe Unirii.Ai vazut ca sunt mereu pe fuga.De aceea n-am timp sa stau de vorba cu tine,nu c-as fi "figuranta".
Copro poti sa faci si la Spitalul CFR.Eu acolo i-am facut lui Robi si sunt multumita.E si aproape de casa.
Hai pupici si o zi buna la toata lumea!

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Lori, poti incerca si Centromedica, vizavi de Liceul economic. Nu te-as sfatui sa mergi la Rombel, e din ciclul "asa nu".

Mergi la inceput