Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 7

adameasca spune:
'neatza!
Mirona, buna ta, sa mai faci! M-as bucura daca ati veni in Buzau, ca ne trebuie stimuli "din afara" sa ne mai intalnim si noi
Cami, am vazut-o pe Daria cea frumoasa, serioasa, cuminte si devreme acasa, inca.
Lori, cred ca nu mai e cazul sa-ti repet ca asa e in primul an de comunitate, muci la greu, raceli dupa raceli, etc...
Am vb ieri cu Dana, are calculatorul virusat si d-aia nu a mai intrat pe aici. In rest sunt ok.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

loriangi spune:
Buna dimineata!
Ileana,nu cred ca de la gradi a racit,vineri a scos-o tati pe afara in parc si cred ca a batut putin vantul....
voi ce faceti astazi?
Cami,am vazut-o pe Daria e o dulceata
promit ca zilele acestea revenim si noi cu ceva pozeeeee
Mami & Iarinutzu

adameasca spune:
Io ma pregatesc sa ies afara, ma intalnesc cu dana pe la 10 jumate, batem nitzel crangul. Nu de alta, dar tre sa-i fac o bucurie lui Luk si sa-l las sa-si balaceasca adidasii noi in balti
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

loriangi spune:
buna dimineata
ce mai faceti fetelor?
Noi nu stam asa de bine,Iarina a fost destul de agitata azinoapte,chiar a vomat spre dimineata.Febra nu avea decat ii curge nasul.Am plecat dimineata spre gradinita si a vomat
iarasi in masina.Acum am trimis-o acasa cu tati ca oricum nu o primea la gradi....
As vrea sa merg cu ea la doctor dupa amiaza,dar nu mai stiu programul d-nei dr.Botea din Policlinica.Stie cineva cum lucreaza astazi?
Mami & Iarinutzu

adameasca spune:
Lori, vezi sa nu faca si vreo enterocolita, de la muci . Nu stiu programul dnei doctor, imi pare rau...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

loriangi spune:
mai ,nu stiu acum doarme ,a mancat un biberon de lapte ,ca nu a vrut altceva,si apoi a adormit pe olita.Febra ,zice taica-su ,ca nu are.....nu este deranjata la burtica.
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Neata!
Loriangi cum e Iarina ? Ai ajuns ieri cu ea la dna. doctor Botea ? Eu cred ca ieri ar fi trebuit sa fie dupa amiaza, ca este invers fata de dna. doctor Covalcica ! Asteptam vesti bune! Sanatate maxima!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

loriangi spune:
am ajuns ieri cu Iari la dr.Botea si a zis ca nu stie de la ce a vomitat,posibil o reactie la raceala.oricum i-a dat Cexyl(daca incepe sa faca febra,Metroclopramid(daca mai vomita),furazolidon (daca se deranjeaza la stomac)si Debridat pe care nu vrea sa-l ia(nu stiu exact pentru ce l-a dat);o serie de "daca"
in concluzie nu stie de la ce este vedem continuarea....
iarina ,este binisor,aseara a facut putina febra un 37.6,si-a mancat biberonul de lapte si de dimineata la fel,dar n-am mai dus-o la gradi astazi sa vedem cum evoluiaza(nu prea vrea sa manance).Am inceput si antibioticul ca prea are muci multi si verzi
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Hello !
Fetelor dragelor, multumim de aprecieri !!!
Loriangi, sanatate muuulta Iarinutului!!!
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

camelia_daniela spune:
Hello !
Fetelor dragelor, multumim de aprecieri !!!
Loriangi, sanatate muuulta Iarinutului!!!
Poze ....