Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 5

camelia_daniela spune:
Adevarat a inviat!
Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !
Ileana, multumim de intrebare, suntem bine ! Maine merem o fuga la spital ca este iar Bobulet de garda, sa vedem ce si cum!
Voi ce mai faceti?? Sper ca sunteti bine!
Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

adameasca spune:
Cami, receptionat mesaj
Ma bucur ca e mai bine Daria, o sa-si revina repede, baga si tu o cura de vitamine, un propolis, o echinaceea, ceva de genul asta, dupa ce termina cu tratamentul, s-o pui nitzel pe picioare.
Noi suntem bine. Copiii dorm, sunt cuminti, n-am de ce sa ma plang. Avem musafiri zilele astea, acum sunt toti la biserica iar eu, ca de obicei, stau de paza la copii . Si m-a gasit harnicia sa frec niste oale
, la ora asta. Ptr mine pastele incepe dupa ce ma trezesc, dimineata
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

camelia_daniela spune:
Neatza !
Noi suntem bine in principiu... tre' sa continuam tratamentul ! Sa vedem cat ne ajunge ! (ar trebui sa fie 6 - 7 zile cu totul) Ar trebui acum sa-i dau niste glicerina cu stamicin sa nu avem probleme cu aftele!
Am si iesit ieri putin la plimbare, cam batera vantul, dar asta e ...
Noi am stat pe langa casa, nu am plecat pe nicaieri, cu toate ca aveam chef de o iarba verde. Poate de 1 mai!
Voi cum ati petrecut?
Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

loriangi spune:
HRISTOS A INVIAT! si multa lumina in sufletele voastre.....
ce faceti fetelor?v-ati revenit dupa Paste?
noi abia am sosit,am fost la parintii mei la Ploiesti,apoi pe la tara si bine a fost ca ne-am odihnit cat de cat(asta pt. ca au mai stat si altii cu Iarina)si am prins si zile foarte frumoase,atat ca a cam batut putin vantul ieri si spre seara a fost si putin rece si Iari cam sforaie pe nasuc,dar asta e .....
mai este ca am inceput serviciul si mor, n-am nici un chef,e liniste si pace si multa plictiseala pana deseara l aora 8...
Cami, multumim de cafea!ma bucur ca este mai bine Daria...are dreptate Ileana da-i niste vitamine dupa ce termini tratamentul ca ii scade imunitatea...
Mami & Iarinutzu

loriangi spune:
Mai , nu mai este nimeni pe acasa?nu ma lasati sa mor astazi la serviciu,vorbiti si cu mine.....cred ca innebunesc pana la 8,00....
Mami & Iarinutzu

adameasca spune:
Io mai bantui p-aci cand si cand... S-a adunat gasca acasa, Luk a fost 3 zile la tzara, acum e fericit ca si-a regasit jucariile si pe sor'sa. Ilinca mai ca a lesinat de fericire cand l-a vazut pe Luk acasa, sunt absolut convinsa ca i-a simtit lipsa, numai a bazait 2 zile...
Camelia, in loc sa o chinui cu badijonajul bucal cu glicerina mai bine ia tot de la Hepites Borax si Monillia Albicans, sunt remedii homeopate de la Boiron, bobitze d-alea mici si dulci. Apropo, ai facut crema aia de iritatii?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

adameasca spune:
'neatza! e gata
Lori, ne-ai amenintat ieri ca te plictisesti si ai disparut in ceatza apoi . Te-au navalit clientii?
Ce vreme de kko . Nu-mi era dor de ea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

dana_ene spune:
HRISTOS A INVIAT!
Cami, sanatate multa printesei .
Ileana, felicitari, doamna! Esti pe prima pagina http://www.desprecopii.com/ cu povestea nasterii Ilincai.
Eu sunt la ai mei. Mama si-a rupt mana. Chiar acum sunt la spital.
...
In rest... no comment, ca nu mai am vlaga.
Din fericire fetele sunt bine.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

adameasca spune:
Dana, no comment. Toate belele se tin lantz de voi
Tocmai i-am zis lui Luk de mama ta si a zis ca trebuie sa-i dam carutzul lui, ca sigur nu poate sa mearga , daca are gips...
A venit postasul cu indemnizatia mea si am intrebat de ce la mine vine asa devreme si la tine asa tarziu si mi-a zis ca blocul vostru e ultimul in sector , deci am rezolvat si dilema asta...
Pup fetele!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

camelia_daniela spune:
Of, Dana, imi pare rau de mama ta ca si-a rupt mana ! Sanatate multa va doresc ! Ma bucur ca fetele sunt bine!
Ileana, Luka e criminal!!!
-ici !
Cami mami & Daria