Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 4

camelia_daniela spune:
Loriangi, cred ca a fost alergie de la Marcofen (coloranti ceva!)...
Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

dana_ene spune:
Cami, imi pare rau.
Insanatosire rapida Dariucai !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

camelia_daniela spune:
Dana, multumim !
Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mironna spune:
Buna dimineata, de data asta dau eu cafeaua
Va doresc SARBATORI FERICITE!
Cami, snatate multa Dariei.
Pup toti copilasii.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
ANDRADA

loriangi spune:
Cami ,imi pare rau, multa sanatate Dariei si sarbatori linistite....
mai? unde e Ileana de ce nu e gata cafeaua?
ai treaba doamna?
oana,te-am vazut ieri la gradi(sau cred ca erai tu?!).Ce mai face Robi?
Iarinutza mea e bine ,a ramas acasa cu mamaie pentru ca la gradi au dezinsectie,si cred ca o duce la impartasit,la trecut pe sub masa si chiar ii place,zice ca ii da "Doamne" miere de albine....
Mami & Iarinutzu

loriangi spune:
Ileana ,ori iti este iarasi rau? mi se pare ciudat ca nu ai intrat pe dc deloc pana la ora asta
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Salutare !
Dragelor, ieri dupa amiaza i-a fost foarte rau piticei mele .... temperatura mare, frisoane !!! In schim azi-noapte a fost foarte bine , a dormit bine pana aproape la 9 ! La jumatate de ora dupa ce s-a trezit iar a inceput sa faca febra ! Acum, sincer, nu mai stiu ce sa fac ... poate era mai bine sa-i fi pus branula ieri si faceam injectabil; dar cred ca o sa continui cu asta deocamdata si duminica merg cu ea pana la spital sa o vada iar Bobulet!
Oricum, am tras o sperietura cu boala asta !
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!
Cami mami & Daria

loriangi spune:
ce antibiotic ii dai? imi pare asa de rau de ea...mai bine te duci de astazi in policlinica sa nu ai alte surprize de sarbatori si duminica e Pastele unde pleci cu copilul prin spitale.........
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Loriangi, ii dau Cexyl de 250 ml (2.5 ml la 8 ore) ! Of, am asa niste emotii! Sper sa fie mai bine!
Cami mami & Daria

adameasca spune:
Hristos a inviat! Sa va bucurati de cei dragi, sa fim sanatosi si sa ne fie bine...
Cami, cum mai e Daria?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!