Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 29

adameasca spune:
'neatza! si-o
Dana, multumesc frumos de urari, te pup apasat .
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

dana_ene spune:
Ileana, te astept cu povesti.
Luca a fost de nota 20, iar Ilinca senzationala .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

monica70 spune:
DANA am aflat ce ai patit iar cu Roxana si ca ati ramas acasa Imi pare tare rau,dar poate totusi va urcati pe tren si mergeti si voi,daca e acum mai bine.Si noi am patit WE trecut cu Diana asa ceva: diaree + varsaturi+ febra 38 vreo 2 zile,n-a mancat aproape nimic,nici tratament nu am putut sa ii dam ca vomita tot,Si era la Moneasa cu parintii mei si noi am fost ca norocul in WE acolo.Am fost la un pediatru mai in varsta din zona,care a zis ca are indigestie si febra e de la deshidratare.Pe pariu ca daca o sunam pe pediatra noastra zicea sa ii dau antibiotic
Si-a revenit singura si acum papa ca un lup,ceva de speriat!!! Am fost cu sotul iar WE asta si nu-mi venea sa cred!
Pusi ... si eu zic sa iti faci curaj si sa va suiti in tren sau e prea tarziu? cate zile au mai ramas de stat?
Apropo, cum e la hotel Caraiman,ce au zis ai tai?
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

camelia_daniela spune:
Ileana, am auzit numai vorbe bune despre voi lanunta si in special despre pitici si, desi sunt convinsa ca au fost minunati, vreau si eu sa vad poze, pleaseeeeeeeeeeeeee!
Dana, sper ca sunteti bine! E greu cu regimul asta ...
Din cauza habaucei asteia!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

camelia_daniela spune:
ileana .... pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

loriangi spune:
fetelor ,maine ii fac Iarinei vaccinul de 2 ani jum.(cam tarziu).As dori sa-mi spuneti ce probleme ati avut ( cele care au trecut de hopul asta)dupa vaccin,ca febra,dureri,etc.Sunt tare speriata ca la celelalte vaccinuri am intampinat probleme......
va pup pe toate!
Dana ce fac fetele?
Mami & Iarinutzu

dana_ene spune:
Cami, cred ca poze de la nunta Ileana nu poate pune decat dupa ce se intorc finii din luna de miere.
Angi, daca-mi aduc bine aminte vaccinul asta se face in piciorus. Parca singura problema pe care a avut-o Oana a fost faptul ca a schiopatat vreo 2 zile, dar alte probleme nu au fost.
Bafta multa!
Maine vine Oana de la mare si mi-e un doooooooooor de ea de nu mai pooooooooot.
Va pup !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

camelia_daniela spune:
Dana, da, asa e ... Ileana va putea pune poze abia peste 3 saptamani !
Roxana cum se mai simte??? Sper ca mult mai bine!
Lori, eu nu stiu ce sa iti spun, ca inca n-am ajuns acolo!!! Ne spui tu cum a fost!
Mai fetelor, ma rog la Doamne-Doamne sa fie vreme buna maine ca avem intalnirea DC la Bucuresti cu restul "Colectiei nov-dec-ian 2005"! Doamne ajuta!

camelia_daniela spune:
Lori cum a fost la vaccin??? Sper ca sunteti bine!
Dana, cum a fost intalnirea cu Oana??? Cred ca v-ati bucurat de numa'!!! Roxana e mai bine, nu?
Doamne, ce vreme!!! Sper sa fie bine maine dupa-amiaza sa putem pleca la Bucuresti!!!

loriangi spune:
am facut vaccinul
Iarina s-a comportat exemplar,n-a plans,n-a zis nimic(mai multe emotii am avut eu).Aseara a inceput sa fie scancita,sa se vaite ca o cam supara piciorul,a facut si febra,nu stiu exact cat ca nu m-a lasat sa-i pun termometrul,dar nu frigea prea tare.I-am dat nurofen,i-am pus si morcov ras la picior pe care nu a vrut sa-l tina ,mi-a zis ca ea vrea sa-l manance nu sa-l tina la piciorAstazi se inrosise putin piciorul si locul intepaturii era cam tare cam un cm de jur in prejur la tep.vedem ce o sa facem in continuare,in schimb este foarte energica si nu sta nici un pic chiar daca se mai vaita ca o " doale pitioul".
Dana ,ce fac fetele ,a venit Oana de la mare?
Mami & Iarinutzu