Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 28

camelia_daniela spune:
Of, Dana, sanatate multa! Sa va faceti bine!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

loriangi spune:
buna fetelor!
chiar daca n-am mai scris v-am urmarit din umbra atat cat mi-a permis timpul.Ma bucur ca sunteti bine ,ca tu Ileana te-ai simtit bine la mare si cel mai important ca n-ai avut probleme cu copii.
Dana,imi pare rau pentru cele micute,banuiesc ca au inceput sa se simta mai bine,multi pupici si de la noi si multa sanatate
In rest simt ca innebunesc la serviciu,a inceput sa fie de munca,gata cu timpul liber .Iarina sta cu soacra,am fost cu ea la tara la munte si a facut ditamai desenul pe frunte pentru ca nu se uita pe unde merge....si tot asa multe nebunii.Plecam si noi la mare la sfarsitul lunii mai ales ca este si nunta surorii mele ( o face in Mamaia si tot mergem in Constanta ,mai ramanem catev azile si la plaja
Oana,cand incep gradinitele la 1 sau 15 septembrie? Deja asteptam cu mare nerabdare pentru ca nu prea avem cu cine o lasa pe micuta, soacra are timpul limitat cu munca pe la tara.
va pup pe toate si " ne mai auzim"
Mami & Iarinutzu

dana_ene spune:
Salutare, dragelor!
Mda, azi trebuia sa fiu la mare... si nu sunt. Sunt acasa, in Buzau cu Roxanica.
Cosmin a plecat totusi la mare cu Oana, cu mama mea, cu soacra-mea si cu nepoata-mea .
Am o DEPRESIEEEE de cea mai "buna" calitate.
De ce nu sunt la mare?
Pai fiindca Roxana s-a simtit mult mai rau luni si marti urmand tratamentul lui madam Ionescu.
Am simtit ca o iau razna. Dupa ce duminica avusese doar 3 scaune, luni m-am dus cu fata la Ioneasca si mi-a dat un tratament "minune" cu un siropel inclus. Si-a inceput fiica-mea sa faca la greu : luni 5 scaune, iar marti 7 !!!!
Marti m-am impacientat si dupa ce la 3 apeluri nu mi-a raspuns doctoritza, a binevoit sa raspunda la al 4-lea pe la ora 5 dupa-amiaza si dupa ce i-am spus ca-s foarte ingrijorata fiindca starea Roxanei s-a inrautatit stiti ce mi-a spus? Sa o sun dupa vreo 2 ore sa-i spun daca a mai facut kk!
Am simtit ca turbez!
M-am hotarat sa merg la un alt medic si am sunat la doctoritza Ovezea.
A fost super de treaba tipa si am inteles ca e si un bun diagnostician.
Prima bomba a fost sa-mi spuna ca Roxana mea nu facuse nicio rubeola, ci alergie la antibiotic.
Grav!
Si tratamentul + lipsa regimului, apoi tratamentul eronat dat de madam Ionescu i-au agravat starea.
Asa ca acum facem un alt tratament, iar rezultatele au fost senzationale: ieri a avut doar 2 scaune, iar azi pana la ora asta unul singur si ok.
Dar fiindca trebuie un regim strict si un tratament serios, plus pericolul deshidratarii am ramas eu acasa cu Roxana.
Sunt foarte trista, mi-e un dor "dureros" de Oana. N-a mai fost niciodata plecata asa departe fara mine.
Simt ca vreau sa urlu!
Pana acum m-am umflat de plans.
Aveam si eu mare nevoie de iesirea din rutina zilnica, imi doream cu disperare concediul asta, Roxanei i-ar fi fost benefica si ei cura de aerosoli...
Greu, greu, greu!
Si asta fiindca doctoritza mi-a diagnosticat gresit fata saptamana trecuta. Daca am fi luat tratamentul corect as fi pus-o pe picioare pana azi si mergeam si noi la mare!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Denisam spune:
Dana- imi pare tare rau de Roxana si de situatzia "ciudata cu diagnosticul pus de doctoritza minune"- dc se simte bine si azi si maine,mergi si tu de simbata inca 3 zile, nu cred sa ii faca asa de rau marea Roxanei- si te stiu puternica si sigur te vei descurca cu regimul acolo.
Pupicei dulci si sanatate maxima!
Denisa 39 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)

loriangi spune:
Dana,iti inteleg supararea si in acelasi timp si ingrijorarea,de dor nici nu mai vorbim,important este ca Roxi sa se simta bine .Noi va dorim tot binele din lume si distractie placuta Oanei.Lasa ca scoti tu parleala anul viitor
va pupam si sa auzim de bine.Nu mai fi trista ,gandestete ce bine se distrweaza Oana
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Of Dana, ce rau imi pare!!! "Doctorita minune" confirma, din pacate, pe zi ce trece parerea initiala!!!!!!!!! Of, saracutza Roxanica ... acum sta acasa din cauza aerianei asteia!!!
Eu zic ca ati putea merge si voi vrei 2-3 zile la mare, dar tu stii mai bine ce trebuie sa faci!!!! si sanatate multa si tie multa putere iti doresc!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

dana_ene spune:
Multumesc mult, fetelor !
Denisa, esti o tipa de nota 20! Pai, frumoasa mea, eu m-am gandit tot timpul la tine, ti-am tinut pumnii si tu ai avut puterea sa citesti despre noi !
La 5 ore dupa ce-a postat aici, Denisa l-a nascut pe bebe Mark. Sa iti tratasca amandoi copilasii si refacere usoara
!
Nu ma mai complic cu mersul la mare pentru cateva zile. Va dati seama ca ar fi foarte greu sa plec cu trenul singura cu Roxana si sa mai si stam acolo claie peste gramada.
Asta e bafta mea!

szaboali spune:
Dana , imi pare nespus de rau pentru Roxanica, sper sa se faca repede bine si multi de la noi.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Biancas spune:
Dana, imi pare tare rau . Of medicii astia...unii trebuie spanzurati. Dar...si eu te sfatuiesc ca si Denisa sa te urci pe tren sau sa vina sotul tau dupa tine si sa mergi la mare. O sa ii faca bine Roxanei
. Serios. Eu m-as urca in tren si as pleca in locul tau. Cred ca deja Roxana e mai bine si acolo poti sa ii dai ceva de regim sa manance. Daca nu Bake Rolls se gaseste si sticsuri.
hai mai..e pacat sa pierzi concediu.
Numai bine si aveti grija de voi
P.S. DU-TE LA MARE
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

dana_ene spune:
Ileana, va doresc o zi cat mai reusita maine. Si... CASA DE PIATRA Laurei si lui Marius .
Petrecere frumoasa!
Sa faceti foarte multe poze si in special cu Ilinca si Luca.
Ali si Bianca va multumesc ca v-ati gandit la mine.