Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana ! Da' poza cu Roxana, unde-i???

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cami, pai inca nu i-am facut o poza Roxanei cu bretonelul taiat.

In dupa-amiaza asta ma duc la doctor sa fac colposcopia si eco vaginala.
UF!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Dana, unde le faci, la dn. dr. Constantinescu??? Si eu am ceva probleme si nu stiu incotro s-o iau???

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Da, Cami, la dr. Constantinescu.
Eu banuiesc la mine ceva fibroame, acum sa vedem mai exact despre ce e vorba si ce voi face in continuare: tratament sau direct operatie .
Eu te sfatuiesc sa nu astepti prea mult. Ia-ti inima-n dinti si mergi la o consultatie, dar fa un Papanicolau inainte (la Policlinica am facut eu, e 150.000 lei).

Mergi la inceput

Dana, am facut Papa insa la controlul "efectiv" mi-a descoperit o cervicita ! Si Papa e ok, adica II si o infectie cu candida ...

Poze ....

Mergi la inceput

Cami, pai din cate stiu cervicita trebuie tratata. Nu faci un tratament?

Am venit si eu de la control. Nu e rau, desi eu ma asteptam sa fie destul de urata situatia. Nu am nici fibroame, nici chisturi. Baiul este uterul care are o deformatie din cauza problemelor avute la cusatura de la cezariana a doua. Va trebui sa fac un tratament, dar medicul a spus ca nu e problema de intervenit sub alta forma.
Ufff.... ca am avut emotii.

Acum insa am o alta belea. Oana a facut febra de la pranz (38,7 grade). Am bagat-o pe antitermice, dar astept seara si noaptea cu teama.
Sper sa nu fie varicela, ceva .

Ileana, drum bun maine!!! Distractie placuta!
Ne auzim la telefon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, recunosc ca am avut sufletul mic cu gandul la tine azi. ma bucur ca nu-i nimic grav si ca se poate rezolva fara inteventie chirurgicala.

Io gata cu bagale, sunt muuuulte!!! Sa vedem cum le indesam in masina

Multumim de urari. Sa fiti cuminti si sa va gasim sanatosi.

PS: Dana, am doar connexul la mine, cosmoteul i l-am lasat lu' tata.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Dana, ma bucur ca esti bine si nu e nevoie de interventie chirurgicala. Cum mai este Oana astazi?
Ileana, sa aveti parte de vreme frumoasa la mare si asteptam poze muuuuuulte.

Noi dupa doua zile de febra destul de mare si cand tocmai imi ziceam ca ii fac o programare la doctor vad ca si-a revenit. Se pare insa ca a facut o alergie la ceva; s-a umplut de bubite pe fata, gat si cateva pe corp. Habar n-am de la ce. Ma gandesc sa nu fie de la caldura sau de la mancare, i-am introdus un iaurt nou cu banane si capsuni si ma gandesc ca poate a facut vreo alergie de la ala. Sau mai exista si varianta ca bubitele astea sa aiba legatura cu febra de acum doua zile.

Maine imi pleaca barbatul pentru o saptamana in Franta, la o conferinta. Ma apuca tremuratul cand ma gandesc ca raman singura cu "dracusorii" astia mici.

Dana, uitam. Adevarat ca e fain cu atatea activitati pe aici si imi pare rau ca nu exista si in tara asemenea cursuri si la preturi rezonabile. Tare bine era cu Casa Pionierilor pe vremea nostra.Eu acolo am fost la pictura, balet si karturi.

Cami, m-am topit dupa...Malica Daria. Ce i-ati facut frate de vorbeste asa de bine? Pupicei din partea nostra.

Mergi la inceput

Of, mai, fetelor...
Oana e rau, ba chiar mult mai rau, suntem cu gandul ca putem ajunge oricand la spital cu ea, Doamne fereste!
Asta noapte a facut febra foarte mare, am facut impachetari ca sa o stabilizez.
O mare-mare problema este ca vomita TOT ce mananca, ba chiar si fiere a vomat fiindca de mancat nu mananca.
In plus, desigur, are diaree si uite-asa stam cu gura pe ea s-o hidratam si sa incercam sa o facem sa nu mai vomite ceaiul si medicamentele .
Facem tartament, am vorbit cu 3 doctori si sunt tare nemultumita.
In dimineata asta a facut febra si Roxana, dar mai mica si vad ca dupa antitermicul administrat n-a mai facut, dar cine stie ce-o face la noapte. Sunt tare speriata, ma rog la Dumnezeu sa trecem cu bine si de asta.

Diana , putere multa cu nazdravanii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Dana, imi pare rau. Poate are Oana vreo gripa stomacala. A avut candva si Ecaterina, o saptamana mi-a vomat in continuu, nici nu stiu ce, ca de mancat nu manca. Un sfat pe care l-am primit noi cand Ecaterina voma a fost sa ii dam sa bea coca-cola. Am facut niste ochi la doctor...dar ne-a dat si o explicatie atunci, dar am uitat-o intre timp. Dar chiar a funcitonat, asa ca fuga si cumparati cola.
Sanatate si sa treceti cu bine peste noapte.

Mergi la inceput