Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

oana,cand se ia vacanta la cresa?????????

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,bine ai revenit!Ne era dor de tine!
Angela,Robi a avut un pic de laringita,i-a trecut,acum vad ca-l incearca iar...
Vacanta se ia pe 30 iunie,spre disperarea parintilor care nu au unde sa-si duca odraslele.
Am si eu o curiozitate,copiii vostri mai au pofta de mancare pe caldurile astea?Al meu nu vrea nimic,doar apa.S-a hotarat sa intre la cura de slabire.

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Oana, si Andrada e la cura de slabire. Frunzareste si spune ca s-a saturat. In schimb bea foarte mult lapte.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

ANDRADA

Mergi la inceput

Iarina mananca destul de bine in ciuda faptului ca are rosu in gat(poate chiar o laringita ),si la gradi mi-au spus ca mananca.
cum asa repede incepe vacanta ? voi ce faceti cu copii?
toate gradinitele i-au vacanta atunci?

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, ma bucur mult ca ai mai trecut pe la noi !!! Chiar mi-era dor de tine si de fete! Roxana s-a facut domnisorica de-a binelea! Abia astept sa ne vedem, sa se joace fetele!

Mi-a placut mult auto-portretul Oanei!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Angi si Oana, sanatate multa Iarinei si lui Robi!

Oana, mersi pentru intampinare.
Ce sa facem cu zaduful asta?
Vad ca fetele mele nu sunt afectate altfel decat prin faptul ca iarasi (ca si vara trecuta) s-au umplut de bubite pe corp. Dar de mancat papa tot-tot.

Cami, mersi, doamna . Si eu abia astept o intalnire cu totii in Crang.
M-am uitat cu placere teribila la pozele voastre. E o frumusete Dariuca, pup eu ochisorii ei .
(Si acum te rog sa-mi satisfaci o curiozitate: Iulia este din nou gravida? M-am intersectat cu ea intr-o buna zi in Crang, dar fiecare fiind cu familia dupa ea doar ne-am salutat. Daca e asa, transmite-i sarcina usoara din partea mea.)

Am emotii, fetelor. Sambata are Oana spectacol. La o sala din cadrul Liceului nr.4 participa cu "dansul furnicutelor" in fata unei audiente internationale (cica!). Le-au facut costume, vai mie, abia astept sa-i vad!
Roxana a cazut pe asfalt si are o "frumusete" de julitura pe obrajor . Neastamparata mamii!

Mironna, am vazut poze noi cu Andrada. Ce mult a crescut, s-a inaltat si a mai slabit. Asa e?
O adevarata domnisoara !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

SEARA BUNA!

Sanatate infinita Iarinei si lui Robi! Mamicilor, Lori si Oana si multa putere va dorim!

Dana, despre Iulia chiar nu stiu ce sa zic, eu nu stiu de vreo sarcina, doar ca asa are ea burtik!
Sa stii ca si Daria are bubitze de la caldura! Ufff... uf cu zaduful asta! Tu cand incepi munca????

Ileana, voi ce mai faceti??? Sunteti bine?

Mirona, sa stii ca are dreptet Dana, Andrada e o domnisoara frumoasa foc!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

noi nu stam prea bine!
Ieri cand am luat-o pe Iarina de la gradi am vazut ca avea un ochisor mai umflat si chiar m-am speriat ca am crezut ca a ciupit-o ceva ( se trezise dimineata cu ochii putin umflati dar am pus pe seama caldurii).Ne-am dus la medicul de familie care ne-a speriat ca a facut alergie la antibiotic si sa o urmarim sa nu se umfle si restul fetei si ne-a dat trimitere la oftalmolog,pe care nu l-am gasit nici daca aruncam cu pietre in elin Policlinica era unul singur cu vreo 20 mosi la "coada",la particular toti aveau program dimineata si tot asa...Am ajuns uin final la OPTIMED unde a consultat-o si mi-a zis ca e posibil sa fi recidivat conjunctivita de saptamana trecuta sau sa o fi prins-o curentul din nou I-a dat tratament picaturi NETTACINsi unguent CIPLOX dar tot este umflat si astazi si pleoapa un pic rosie.

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Angi, of, of si iarasi of!
Imi pare rau de noua problema a Iarinei.
Doamne, ce-ati mai patimit anul asta.
Va doresc mult bine .

Ileana, doamna, lasa serialele si mai da un semn si tu pe-aici.

Cami, asa e... caldura mare.
Tot ce putem face e sa le dusham cat mai des: apa + sapun, asta e solutia pentru acum.
Ups! Bine ca n-am facut vreo gafa sa o intreb pe Iulia ce si cum.
Mersi pentru clarificare .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

multumim frumos Dana si noi fetele tale.
speram ca anul viitor sa fim bine ,sa se fi invatat virusii cu noi

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput