Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 29
lorinaoo1 spune:
Gata, am mai facut si eu ceva curatenie pe ici pe colo (mai mult prin dulapuri) si mi-am facut si planuri (pe masuratelea) pt mutat mobila prin camera (am facut si o minimacheta ![]()
) + socoteli pt costul materialelor necesare renovarii. Fiuuuh, am obosit ![]()
Oaana mersi fain
pt sfaturi. Daca spui ca e asa usor sa scap de baghetele de ghips, pai se rezolva. Ii pun sotului dalta si ciocanelul in manutze ![]()
Aylin suntem alaturi de tine. Stiu ca nu putem sa iti luam stresul cu mana
dar incearca sa nu te alarmezi pana nu mai vezi inca un rezultat-doua. Promiti?
Nu te mai gandi la rau, ca mai mult il chemi (iar vorbesc babeste
) Hai, capul sus, fii optimista
!
Olgutza bafta la comisie, iti tinem pumnii
! Cat despre calciul de pe pereti, parca nu m-as baga, pt ca nu am unde sa ma duc in timpul reparatiilor si e in interesul meu sa dureze cat mai putin toate operatiunile. In plus, noi planuim sa facem mansarda (la soacra-mea stam la et 4/4), iar soacra-mea oricum face ea reparatii in tot apartamentul dupa ce ne mutam, dupa cum o sa-i placa. Eu vreau ceva temporar, ca sa nu vina bebe intr-un mediu care nu ma multumeste nici pe mine, nici pe sotul meu. Au fost probleme cu izolatia si tavanul e cam coscovit, ca sa nu mai spun ca am un verde turbat pe pereti 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
estecri spune:
emitent Parlamentul
publicata in Monitorul Oficial nr 372 din 28 aprilie 2006
sorina
23+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
Aylin am vazur pozele, sunteti tare frumosi amandoi!
Sa ai grija de tine si sa ai incredere in DD ca totul o sa fie bine!
Fetelor si eu vreau ideei de mancare pentru Pasti! La mine vine in vizita o verisoara care sta in Spania si as vrea sa ii impresionez cu talentele mele culinare
! La salata de boeuf ma gandisem...nu stiu sigur cu friptura.. Aa si stie cineva sa faca Pasca, cozonac? Da o reteta super simpla mai pentru neindemanatice!!
MADA
18+, cu 
Poze de vacanta
Ioana75 spune:
Sorina, articolul scrie clar ca alea sint (1) Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei:. Dar salariatele gravide isi platesc contributia.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mychydutza spune:
madabout, cea mai buna reteta de cozonac este sa cumperi de la vreo patiserie. eu asa am facut anu trecut si a fost superrrrrrrr bun. l-am testat inainte si la patiseria aia faceau un cozonac ca la mama acasa, ca si mama s-a mirat cat era de bun.....................
+20
mihaela
poze
brazuca25 spune:
Si la mine mama a renuntat la torturatul cozonacului si in ultimii 2 ani cumparam pe comanda de la patiserie!Si o sa fac si eu la fel!
23+
Maria
poze cu noi
madabout2003 spune:
Mychydutza la concluzia asta am ajuns si eu acum 2 minute de cand am intrat pe forumul cu bucatareala
! singura chesti e ca aici nu gasesc decat cozonac italian Panettone dar merge!
MADA
18+, cu 
Poze de vacanta
Luna1 spune:
Lavinia spor la renovari. Stiu cum e ca noi ne-am luat casa in sept si daca iti spun ca dormitorul lui fiu-miu era bleumarin, sufrageria grena si bucataria verde aprins nu ma crezi
.
E o casa frumoasa, spatioasa si nu necesita reparatii insa a trebuit sa vopsim dormitorul lui Cosmin bleo , sufrageria am facut-o trei pereti albi si unul gri deschis iar bucataria e inca verde dar n-am ce face inca, mai astept pana se naste bebe cred.
Mychydutza am cumpara si noi cozonac dar de unde? Poate sa sun la magazinul romanesc si sa intreb daca aduc.
Mada n-ai magazin romanesc pe acolo?
Luna
20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
madabout2003 spune:
Luna ce magazin romanesc crezi...abia s_a deschis de curand un restaurant romanesc...de altfel nici n_am apucat sa il vizitez...
MADA
18+, cu 
Poze de vacanta