Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor,
De dimineata va citesc cate ati scris de vineri incoace...
Ce-mi mai amintesc : Luna felicitari pentru fetita!
Simo vacanta placuta in continuare si distractie placuta...
Si eu sunt dezamagita de dra de familie, pentru bebe vreau sa-mi caut pe altcineva...
Eu sunt un pic racita de la aerul rece de afara; sper sa-mi treaca mai repede...
Ieri am fost la Cora si am mai cumparat niste hainite de bebe. Azi noapte numai vise cu imbracat dsi dezbracat bebe am avut! Se pare ca subconstientul meu lucreaza...
VA pup

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor voi ati vazut cate suntem cu DPN 15 august?
narcisa, UM 08.11.06, DPN 15.08.07,
mychydutza, UM 08.11.06, DPN 15.08.07,
catralu, UM 14.11.06, DPN 15.08.07,
adalu, UM 08.11.06, DPN 15.08.07,
Luna1, UM 14.11.06, DPN 15.08.07,
elenamonica, UM xx.11.06, DPN 15.08.07,
stefania_97, UM 05.11.06, DPN 15.08.07,
lpm, UM xx.11.06, DPN 15-17.08.07,

SUnt curioasa cate dintre noi vom naste in DPN de fapt si cate vom naste in aceeasi zi dintre cele 8?

Multumesc pentru ca mi-ati pus fetita in listuta.

Luna 20 sapt+ si Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Otim, spre rusinea mea nu stiu cum sa-mi activez PM!!!

sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Edith, tinem pumnii pentru baietel.
mioara, sa poarte sanatos hainutele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna ma bucur ca esti bine!si numele este superb sa-l poarte sanatoasa.
carmena ai mei au acolo ditamai casa,un fel de casa boiereasca a fost pe vremuri,au renovat-o acum 7 ani,trebuia sa-i mai faca cate ceva,dar pauza...pt ca nu au facut acum incepe sa dea semne de oboseala.ma doare sufletul pe o parte ca aveam sa ma duc si eu cu copiii intr-un loc mirific.dar asta e.ce mica e lumea.

fetelor nu lasati sa beneficieze altii de drepturile voastre.si eu am luat si elevitul si utrogestanul gratuit(plus 130 de mii diferenta).daca ati sti cate medicamente gratuite se dau pe fisa gravidelor,scriind boli din burta....e revoltator!

dar nu are nimeni DPN-ul de ziua mea...pe 5 august

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Edith eu sunt sigura ca ai baietel dar oricum uite si galeria

Mioara sa ne arati poze si sa le poarte bebe sanatos.

Mi-am schimbat samnatura, am pus pozele cu burta la Adelyse si poze cu Cosmin (greu de ales ca avem sute) sub numele lui.

Sorin stai sa ma uit si revin cu explicatii referitor la activarea PM-ului.

Luna 20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Sorina intra in stanga unde scrie mesaje private si poti actuva de acolo.

Ma uit la poze la fete.

Luna 20 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Luna, felicitari!! bine-ai venit in clubu mamicilor de fetite cu fundite!
housepocket, gravibinonul se da gratuit, ca si utrogestanul si prenatalele (indiferent ca se numesc elevit, materna etc.). nu stiu daca esti din bucuresti, dar daca da eu iti pot da 5 fiole de gravibinon ramase, pt. ca si eu am avut tratament de sustinere a sarcinii pana la 3 luni jumate. da-mi PM daca esti interesata.
Lavinia, io-s in plin proces de renovare si pe hol am calciu. il dau jos fara discutii, chit ca implica o munca titanica! sa-l nivelezi cu glet nu stiu daca e o solutie de durata, pt. ca, din cate am aflat de cand sunt cu casa vraiste, in scurt timp se umfla noua zugraveala daca peretele nu este curatat bine (io am patit-o in spatele caloriferelor, unde "mesteru" mi-a zis ca nu poate curata ca lumea!); asa ca, decat sa muncesti si sa cheltuiesti de doua ori, mai bine o data si gata! parerea mea! si apropo: noi bagam bani acu in casa socrilor, n-avem acte (desi ei, chipurile, sunt mutati la tara), dar nu puteam sa tinem un nou nascut intr-un apartament vai mama lui, nereconditionat de 30 de ani si cu mobila de aceeasi varsta! asta e riscul nostru, pt. ca nici noi nu vrem sa ramanem aici vesnic! om gasi noi la momentul oporton o solutie...sper!
Ioana81, ma ignorezi, ha????

plec acu la dr. sa-mi iau trimiterea pt. comisie.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">24+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna fetelor! va multumesc pentru gandurile bune, si va pe toate.

eu azi sunt acasa, nu m-am mai dus la serviciu pentru ca sunt racita tare.

in rest, nu am nici o noutate, astept sa merg joi la herghelegiu si sa vad ce zice si el. apoi o sa incerc sa ajung si la peteu sa vad ce zice el de col. desi asta acum a trecut pe planul 2. macar sa fie bebelina bine.

desi nici pana acum nu mi-am permis sa visez prea mult, acum nici atat nu mai pot. asa ca am intrat intr-o stare de expectativa, nu ma mai astept la nimic, ce o fi o fi. daca o sa imi fie scris sa ies de la odisee, voi iesi cu speranta ca voi reusi la un moment dat sa intru din nou. ma consolez cu gandul ca nu am 38 de ani si ca pana in 35 (am 29 pana in decembrie cand fac 30) voi reusi si eu sa fac un bebe.

cel mai rau insa mi-ar parea pentru parintii mei si pentru bunica mea care face anul asta 84 de ani si vroia sa isi apuce nepotica. lor inca nu le-am spus nimic. nu are sens sa ii amarasc inca cu vesti proaste.

as vrea si eu sa va dau niste poze cu noi. insa nu am album nicaieri. sa trimit pe mailul comun?

Aylin, 20+

Mergi la inceput

Aylin capul sus, nu te mai gandi la prostioare. Stiu ca e greu insa crede-ma optimismul te poate ajuta mult.

Trimite-ne poze pe mailul comun, si lasa supararile.

Luna 20 sapt+

Mergi la inceput