Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata!mai pe la 11 asa....

Luna felicitari pentru tititza!!!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa! A avut dreptate Cosmin cand a cerut o "sis", a stiut el ce cere...Cum o va chema pe mititica??? E foarte frumos sa ai pereche si eu sincer, vorba lui Jadi ca "vulpea care nu ajunge la struguri" imi spun ca bine ca am baieti ca se vor impaca bine, dar tanjesc la raioanele cu hainutze de fetitze...mama, mama...

Sa dea Dumnezeu sa avem toate fetele de aici bebelusi sanatosi si frumosi, indiferent de sexul lor!

Eu la bb3 nu ma bag nicicand, dar ma vad uneori o bunicutza d-aia care cumpara de toate la nepotei( si poate nepotzele, nu???)

Am spicuit paginile din urma, ca muuult ati mai scris... Pupici si flori la toate burticoasele de aici!

Printre altele vroiam sa spun ca si eu sunt din Valcea, de fapt mama, dar eu sunt nascuta acolo si foarte atasata de Valcea si evident imprejurimi.(bunicii mei stau tot in Ostroveni, dar in A-URI). Si eu stiu unde este scoala 10 ca doar pe acolo am copilarit... De cate ori putem, tragem o fuga de relaxare la Olanesti unde avem o micutza casutza dar care ne este atat de draga si asa ne incarca bateriile...

Fug ca am de lucru, mai povestesc mai tarziu!

Carmen21+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Lune felicitari! ma bucur pt tine , mai ales ca-ti si doreai o fetitza! sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii! pupici

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Jeni, ce mai faci?
housepocket, schimba dr de familie, nu e normal sa nu-ti dea retetele gratuite!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza burticutze!
am aparut si eu cu intarziere,am fost sa-mi fac testul de tolerantza la glucoza,am stat peste 2 ore acolo!
am vazut lume veche,simo ma bucur ca te simti bine.savureaza fiecare clipa si sa nu uiti de fiola cu esenta de soacra beton.....
carmena ai mei si-au luat casa in olanesti,dar pt ca s-au hotarat sa divorteze si nu face nici unul nimic cu ea ,casa se "darama" pe an ce trece...mi se rupe sufletul,in spatele casei trece raul olanesti,de pe terasa aruncam cu pietre in rau......asta e .in A-uri am avut o groaza de colegi de generala.imi e atat de dor...
mai citesc din urma...

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Intre 2 geamuri de spalat, va pun niste poze de ieri aici si 2 poze cu burtica mea, cum a evoluat ea pana acum (burtica nr2) aici.
Cu amanunte despre noi, promit sa revin mai tarziu, cand doarme Dragos.

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor. Eu sunt prietena mamicii deja ioana81. Multumesc mult Ioana pentru salutari.

Va pup pe toate si mai vorbim.

Diana 23+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Alina imi pare asa rau pentru ai tai si pentru casutza de la Olanesti...Noua raul ne trece prin fata casei asa ca pe undeva suntem vecine...Daca ajung cateva zile acum de Paste pe acolo, am sa ma gandesc negresit la tine...Sa stii ca si eu sunt foarte atasata de locuri si deja planuim cand vom fi doi mosuleti sa ne retragem la Olanesti.

Antudtzu nu te mai lupta cu geamurile, ce-ti veni??? Ia o femeie sa te ajute si menajeaza burtica... Mie mi-a venit femeia la curatenie sambata a facut casa luna, numai buna sa intinda iar fii-miu biscuiti si cereale...

Ia mai bag cate un ochi asa, intre 2 lucrari...Luna cred ca sarbatoreste inca nu a aparut...

Pupici.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

housepocket, si utrogestanu si elevitu si tardiferonu (iau si de asta) se iau compensat 100%. dr de fam le-a gasit pe listele de compensate. am mai platit la elevit si tardiferon 14 ron. atat, fatza de 50 ron si ceva cat ar fi fost pretu intreg. dr tau prob ii e lene sa linga neste hartii ca sa caute pe liste. ce bulangii!

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata burtici
Vin si eu la cafeluta poate ma trezesc.

LUNA-felicitari pt fetita,ma bucur ffftare ca ti sa indeplinit dorinta.si mersi ca mi-ai lasat mie baietelul.
Fetelor tinetimi si mie pumnii si facetimi si mie galerie pana pe 25 Aprilie (cand ma duc la eco) pt baietel.

Stefania si Lorinoo sa stiti ca si eu sunt in renovari si e asa de obositor.............daca sar face curatenie dand din degete ce bine ar fi.

Simo-vacanta placuta.

Pupici si o sapt buna.

Edith24+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor! Multumesc mult de felicitari! Pe fetita mea am decis sa o cheme Adelyse Raluca numele de familie e Fisher si ni se pare ca se potriveste.

Ureaz si eu La multi ani fetelor cu nume de flori pentru ieri!

Sa va spun ce am facut ieri. Am fost in vizita la niste prieteni (romani) si acolo au mai venit alti prieteni iar o fata tocmai a nascut o fetita, are 5 saptamani, si am tinut-o in brate vreo doua ore pe pieptul meu a dormit si era superba. De mult n-am mai vazut copil asa frumos. M-am indragostit, mai ca mi-au dat lacrimile cand a trebuit sa o dau inapoi, cred ca mi s-au dezvoltat instinctele materne mai abitir acum. Am facut si poze dar nu eu si cand mi le vor trimite vi le arat.

Azi sunt libera (eu lucrez sambata si sunt libera lunea) si Cosmin e in vacanta asa ca o sa o luam din loc nu stiu pe unde exact. Cred ca-l duc la vreun film ceva. De maine e sotul liber acasa cu el iar sapt viitoare sunt eu in concediu ca sa stam acasa cu el pana termina vacanta.

Simo esti o norocoasa, vacanta placuta in continuare.

Alina ma intrebai ce zice tati de doua cucuiete, e fericit, nici nu vroia sa afle de frica ca va fi baiat si nu vroia sa ma vada in minoritate.

Luna 20 sapt+ si Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput