Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LUNA FELICITARI,MA BUCUR MULT DE TOT PT.TINE...CE TI-AM ZIS EU CA E FETITA?
SIMO,CE FACI CUM ESTI?
VA PUP PE TOATE SI NOAPTE BUNA.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

CRISTINA,TAEDI SI CHRISTA ATI VAZUT CA AVEM ACELASI DPN?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

AndraZ...felicitari pentru MARA!!!!!

Abia acolo am ajuns, v-am zis ca se incarca foarte greu netul aici (dial-up)...Despre mine va scriu la sfarsit, ca sa va tin in suspans

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna viitoare mamici!
Sunt o mamica de iulie 2006......mi-am culcat odorul si bantuind pe forum mi s-a facut dor de perioad asta minunata si am intrat sa vad ce mai ziceti!
Sunteti minunate cu problemele voastre. Imi aduc aminte cu placere cum era! Tare as mai vrea inca unul dar nu ma lasa sotul!!!
M-am uitat pe listuta voastra si am descoperit o prietena care nu stiam ca bantuie pe forumul acesta: arhdy. Diano, te pup si vezi-ti de copchila ta mica din burtica ca tare e bine cat sta in burtik . Ai vazut cum e la 8 luni, e o perioada "maimuta"-cred ca fetele cu copii o stiu.
Oicum cand voi mai avea timp o sa mai intru sa va citesc!!!!!
chiar imi sunteti dragi, si o sa va sustin in iulie-august!!!!!
Ah ma trec fiorii cand imi aduc aminte cum stateam cu burta la gura nerabdatoare in fiecare dimineata sa deschid dc-ul sa vad cine mai naste si ce galerie sa mai fac!!!!!!
Dar pana atunci sfatul de meu de mama de Osama bin Laden este DORMITI CAT MAI MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup si sarcini usoare in continuare!!!!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simo78 - si , ma bucur ca nu ne-ai uitat ....

estecri - ce ne-a artat Ioana 75 in capitolul trecut referitor la varianta noua de indemnizatie era un articol din ziar dar tot ea ne-a promos ca daca va vedea si legea ne va aduce la cunostiinta si noua , deci sa mai avem putintica rabdare . Referitor la reteta compensata incearca la medicul ginecolog ( mie el imi retete compensate )poate ai sanse la el .

Ioana 75

Ioana81 - multumim de sfat si te mai asteptam

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Somn usor tuturor , ne vedem dimineata la ????

Simo78 - tu la ce ora ????

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Toate 5 avem aceeasi DPN, ce fain
cristina26, UM 14.10.06, DPN 22.07.07,
ianuta, UM 12.10.06, DPN 22.07.07, Sp.Giulesti, Dr.Bechir
taedi, UM xx.10.06, DPN 22.07.07,
Chriszta, UM 15.10.06, DPN 22.07.07, Cl.Eva BV, Dr. I.Moldovan Eva Alexandra
oaana, UM 06.10.06, DPN 22.07.07
Oaana mai avem 4 luni si o sa avem bebelusi nostrii in brate
Sa ne ajute Dumnezeu pe noi toate sa avem copii sanatosi si sa fim sanatoase.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

24+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Fetitaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Sa bem

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Sorry ca nu am participat LIVE la party...dar nu ai idee cat ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!!!! Sarbatoresc si eu cu o bere fara alcool din blackberry....si sa iti traisca printesa, sa va bucurati de ea si sa-ti fie viata intreaga exact ca atunci cand ai aflat ca e fetita...sa pastrezi sentimentul o vesnicie.

Simona 21+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani tuturor cu nume de Floare, Florina etc.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

24+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Nu am avut rabdare sa citesc tot...DAR

Nu am inteles EXACT ce si cum cu conflictul, dar mi-am facut o idee, nu vreau sa citesc in amanunt ca sa nu ma intristez, am mai zis eu odata cum sa scriem parerile PERSONALE si ca fiecare e o individualitate si are dreptul sa aleaga dupa ce se documenteaza. Si cu asta am incheiat, cxa sa nu mai pun paie pe foc si sa aprind spirite.

Buuuuun.....Fetelor va doaresc la toate o vacanta ca a mea, desi e abia la inceput...Toti se poarta cu mine de parca sunt mai prtioasa decat aerul (as fi vrut sa ma fi tratat asa mama mea la inceputul sarcinii cand ma credeam mai cu mot decat oricine, acum nu ma mai cred atat de speciala).

Zborul a fost ok. Un pic de turbulente pe Iasi-Bucuresti la aterizare cand mi se faceau goluri in stomac si Matei s-a agitat foarte tare, cred ca din cauza adrenalinei din sangele meu).

Soacra`mea-i emotionata pana la lacrimi de cate ori se uita la burtica mea ( care apropo creste vazand cu ochii, poate nu ma mai primesc astia in avion la intoarcere....hehehe). Mi-a luat 2 bluze sio rochita (nu-s de gravi dar vin perfect pe mine...o s afac poze cu ele)..mi-ar fi luat tot Mall-ul, dar nu vreau sa cheltui bani aiurea pe haine pe care le port o perioada atat de scurta...mai bine iua pentru Matei ceva ( aici de fapt ii spun Hisham ).

Am vazut aici paturi de BB suuuuuper dar sunt prea mari, nu am cum sa le iau cu mine....inca mai cautam, am vazut ceva dar nu ma grabesc....Apropo, preturile jur ca nu se compara, mai ales raportate la calitate (sunt si mai ieftine si mai bune).

Luam si hainute de BB cate putine din fiecare segment de varsta (pentru ca astia cresc cu viteza luminii), sunt foooarte frumusele si extrem de ieftine, nu mi-a venit sa cred!

Am mai gasit la IKEA o salteluta identica cu cea de pe masa de schimbat, pentru ca nu avem loc de masa, dar pot pune saptelute pe pat cu un prosop deasupra....What else...un buretel in forma de BB ca sa nu alunece in cadita la spalat...

Cam atat zilele astea cumparaturi...A! Si sutien super de alaptat.

In rest plimbari si vizite, ca in prima zi...

Va trimit tuturor mult soare si pace in suflet...sa radiati si sa va simtiti speciale pentru ca suntem!

Simona 21+ Matei Hisham

Mergi la inceput