Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, noi avem o statie meteo pe un perete care masoara si umiditatea. Se poate cumpara separat un hidrograf (cred ca asa se numeste) analog sau digital si sunt modele de umidificatoare care il au incorporat si poti sa le reglezi intre ce limite de umiditate si/sau de timp sa mearga.
Asa e, discutii sunt peste tot, pe diferite teme. Si eu ma cam ciondanesc cu sotu' de cateva zile. As putea sa scriu pagini intregi despre cate face in casa, cum se ocupa de Victor si de mine in perioada asta, plus ca-l vad cat e de obosit, i s-a intamplat sa adoarma pe jos cand statea pe covor sa se joace cu Victor. Plus ca munceste f mult la serv, e genul workohoolic. Dar tensiunea, nervii si oboseala isi spun cuvantul uneori si ne racaim pe subiecte stupide (ma rog, pe moment nu sunt deloc stupide ci fff importante si suparatoare). Nu-mi place deloc ca sunt complet dependenta de el si ca are atatea in carca, dar asta e, e ceva temporar si nu s-a pus problema sa avem de ales.
Iti inteleg perfect ingrijorarea despre independenta finaciara (waw, dar ce scumpe snt cresele la voi, bonele nu-s mai ieftine?) dar fii sigura ca dupa ce vine bb2, daca la un moment dat ti se pare absolut necesar sa-ti reiei serviciul se vor gasi solutii. Cat despre "poate nu era momentul potrivit pt bb", forget it. E excelent ca vei fi o mamica tanara dar deja cu experienta de la Cosmin, uite asa mai copilaresti si tu cu ei inca o data.

Pupici,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Editez ca m-am luat cu filozofeala si nu ti-am raspuns la intrebari.
Victor e bine, s-a trezit pe la 8, a bombanit dar apoi a adormit singurel la loc, spre bucuria intregii case, asa ca am dormit cu totii pana aproape de 11 azi.
Iar eu sunt ok, stationar, ceea ce e bine. Am avut cateva contractii mai devreme dar s-au calmat acum. Uneori am niste senzatii f naspa, bb apasa jos de tot si efectiv am senzatia ca sta sa iasa, ca uite acus mi se rupe apa. Sper ca-s numai fluturasi de ai mei.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto mersi pentru sfaturi.

Cand vorbesti de sotul tau parca vorbesti de al meu, exact la fel, nu ma lasa sa fac mai nimic ca sunt obosita si ma simt frustrata ca as vrea sa le fac pe toate. Acum realizez ca daca eram in locul tau o luam razna, mai ales ca sunt genul perfectionista. pt tine ca reusesti.

Cresele sunt scumpe caci varsta de gradinita cand ii ia statul e 2,9 ani pana atunci e doar privatul deci vrei cresa platesti. Mai ales ca vrei una de incredere nu? deci cu atat mai mult. Bonele poate ar fi o solutie si cum ai zis si tu daca voi ajunge in situatia aceea voi gasi o solutie desi sotul zice ca ce am inebunit, ne permitem sa stau 3 ani acasa. Insa sincer cand m-a luat eram papusa, avea coaforul meu in Bucuresti (ieftin ca sa imi permit) unde mergeam la doua sapt doar sa ma coafez, iar de cate ori ma intalneam cu el (la 2-3 luni) imi schimbam "lookul". Acum ma uit in oglinda si imi dau seama ca ma transform in englezoaicele cu copii de aici carora nu le pasa cum arata, care se ingrasa peste limite, nu se machiaza, nu se preocupa de starea lor si se oftica daca le inseala barbatu'. Si pe bune din cate vad eu astia sunt barbati super de casa, stau langa ele, aduc banii acasa, intretin cate 3-4 copii, in fine. Si daca eu acum cand lucrez mereu imi fac planuri ca "luna viitoare merg la coafor" sau mai stiu eu ce si mereu le anulez ca apare altceva ma intreb ce voi face cand apare praslea doi? Ma uitam azi dimineata la mine in oglinda si mai ntrebam unde a disparut fata aiai frumoasa si sexy (vai ce modesta sunt) si cand a aparut acritura asta, umflata, cu parul valvoi etc.

E adevarat e super scump sa traiesti aici insa e vina mea ca nu stiu sa zic "gata pana aici, luna asta imi fac asta si asta ca sa ma simt bine,".

Hai ca m-am descarcat si v-am facut capul mare!

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Anto stiu ca la tine e o problema medicala si nu ma compar eu cu tine insa ca sa te mai linistesc putin sa stii ca si eu am senzatia ca bebe e foarte jos si sta sa iasa, cateodata ma si doare putin ca se face ca un ghem acolo jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 eu sunt ardeleanca (mama de pe langa Oradea si tata de pe langa Brasov) iar noi (eu cu sora mea) am crescut in Harghita. Iar in ceea ce priveste temperamentul meu, eu ma enervez repede si imi trece la fel de repede. Daca ma enervez pe ceva si barbatul e acasa el trebuie sa zica ceva sa ma faca sa rand si imi trece si mai repede. El de obicei nu se enerveaza pe mine decat cand nu iau in considerare opinia lui medicala ~ca vezi Doamne el ii profesor de doctori~asa isi zice el~, ca preda la facultatea de medicina in oras si invata rezidentii din spital~. Nu e ca nu ii iau in considerare opinia medicala, e ca uneori am frici nejustificate. Ce sa fac?
Da nu ii bai, s-a invatat el cu mine.
Cu toate astea eu il consider sotul ideal pentru mine~ nu imi cere sa fac mancare, sau curat, e asa de romantic... imi e asa de drag
Luna in legatura cu umiditatea din casa iarna, cred ca si tu ai la sistemul central de incalzire un loc unde poti sa regelezi umiditatea din casa. La noi in fiecare primavara si toamana vin oamenii care ne-au vandut sistemul central si regleaza tot, schimba filtrele de aier etc. Intereseaza-te si tu cum e la voi, probabil e la fel. Daca vrei sa fie mai multa umiditate intr-o camera decat in restul casei poti sa cumperi separat un aparat in care pui apa si ies aburi mereu. Dar asta e doar pt spatiu mic.
Samurai_lady in ceea ce priveste raceala mea, e exact ca a ta, nu ma doare nimic dar nici nu trece. De cate ori ma uit la pozele cu baietelul tau ma topesc. E atat de perfect. Abea astetp sa vina iulie sa il vedem si pe bb2.
Alina.a la noi nu prea se mai foloseste sistemul vechi de carucioare pt bebelusi (ala in care copilul sta culcat). La noi sunt doar 2 in 1 din cate stiu. Iar bebelusi de la cateva zile stau in fundulet in scaunul de bebelus din masina. De fapt inainte sa iasa din spital la toti bb li se face testul de inima sa vada daca pot sa stea 3 ore in scaunelul ala al lor, altfel nu le da drumul acasa. Toti bebelusi trec testul din cate stiu, chiar si o fetita care avea 1.5 kg a trecut. Piticuta era asa de dulce si mica in scaunul ala mare.
Lorinaoo1 umidificator noi nu folosim vara, numai iarna cand aierul din casa este foarte uscat. Vara folosim doar aier conditionat.
Apoi eu am plecat din ro de 10 ani nu prea stiu ce e de vanzare acolo acum, dar cred ca sunt de toate... Cand am plecat din Ro era altfel acolo. Acum si in Ro este ca si aici tot ce vrei.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Eee, cred ca mai am de lucru pana sa-l intrec pe Bivolaru sau pe Mama Omida , dar iau o pauza de somnic si ma concentrez pe maine ca sa fie frumos tare

Luna ma bucur ca esti cu noi si tinem pumnii sa fie totul ok la eco

Anto ma mai gandesc la faza cu umidificatorul, dar pana una-alta nu cred ca merita sa dau banii aiurea daca tot nu-l folosesc prea frecvent. Ma bucur sa aud ca ti-e mai bine (fizic). Si lasati alte neintelegeri cu sotii (cred ca ne-am inteles cu toatele ) ca mai bine e sa ne temperam, de dragul lui bebe. Daca va simtiti mai bine, si eu am ceva frasuieli cu sotul meu Dar sunt constienta ca de vreo sapt nimic nu ma multumeste, deci pun totul pe seama hormoneilor. Au si ei destule in carca.

Gata, merem la nanica ca sa fie fetili frumoase

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Acum sa raspund si eu mai din urma.

Andreea, f dragute lucrurile cumparate, sa le folositi cu placere. La Multi Ani mamei tale si multa sanatate.

Cristina si Samuray, multa sanatate, sa va treaca repede raceala.

Karligutza, nu ai dormit prea mult (emoticon care face cu dejtul). Eu stiam ca dupa 36 de sapt dr te va chema la control la doua sapt sau chiar saptamanal, intreaba-l. Pe de alta parte, la vizita de la 36 de sapt sau chiar la 32 trebuie sa-l intrebi exact ce si cum vei face daca incepe travaliul.

E soare si la noi, cine l-a trimis, cui sa-i multumesc?

Alina, bafta la analize.

Sorina, bine ca nu a fost mai rau. Lasa harnicia, sarbatorile-s pt odihna nu pt munca.

Jadi, e un scump Vladut, harnic, frumusel, o adevarata partida. Cum ai reusit sa-l tunzi asa scurt?
La noi e jale cu tunsul, nu vrea deloc sa stea juniorul, plange groaznic.

Nma, Alina, e tare frumoasa zona la Valcea, am vizitat-o si eu in tineretile mele si mi-a placut mult.

Luna, cat timp inca vrei sa te aranjezi si sa mergi la coafor, e f bine, asta conteaza pt ca inseamna ca nu vei deveni ca "englezoaicele cu copii de aici carora nu le pasa cum arata, care se ingrasa peste limite, nu se machiaza, nu se preocupa de starea lor si se oftica daca le inseala barbatu", ai propriile tale standarde si semnale de alarma. O sa fii o mamica frumoasa si sexoasa .

Pup fetele, o zi buna,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Buna fetele,

Iar cu intarziere, dar sa stiti ca am citit tot tot.
Eu am mari sanse sa ajung ca englezoaicele de aici, si la kg si la infatisare.Imi cer scuze ca nu am ajuns sa pun inca pozici pe contul comun, dupa cum am promis, incerc sa o fac curand..Simt asa o delasare si o oboseala...
Luna1, tin pumnii pentru deseara..si eu sper impreuna cu tine sa ai fetita.Poate mai vorbim si pe YM, poti sa imi dai ID-ul tau pe PM pls? Am niste dileme vizavi de nastere si as vrea sa te consult si pe tine fiindca imi place cum gandesti.
Apropo de concediu de maternitate, uite ce am gasit:

Statutory Maternity Pay

If you are employed, you will receive Statutory Maternity Pay (SMP) from your employer. To qualify for SMP you must have worked continuously for the same employer into the 15th week before your baby is due and earn at least £84 per week on average.

The good news is that SMP has now been extended from 26 weeks to 39 weeks but only if you baby is due on or after 1 April 2007.

deci se pare ca vor fi 9 luni de la 1 aprilie.

Si eu ma confrunt extrem de mult cu aceleasi probleme de care pomeneai tu, cu sot englez care ma vrea sila munca, dar si cu trei plozi bine ingrijiti acasa.Nu stiu daca se poate asa ceva. Eu pe moment am o fata din Romania care ma ajuta la treaba, pentru o suma derizorie, dar e totally home sick si in afara de treaba nu face mai nimic, nu vorbeste, nu mananca, nu rade.Mi-e tare greu sa o vad asa si imi vine sa ii iau bilet de avion chiar acum si sa ii dau drumul din colivie.

In rest va pup pe toate si revin mai incolo,

Mergi la inceput

Cristina ardeleanca suparata? Eu credeam ca numai molcom puteti vorbi.

Anto, Lavinia multumesc pentru incurajari, eh mai am si eu cate o zi proasta dar imi revin, sunt fericita ca macar barbatu' joaca tontoroiul sa ma impace (inca), mi-a adus ciocolata la servicu, sandvis etc.

Cristina voi cauta sa vad la incalzirea centrala ce si cum. Om avea si nu stiu eu.

Am plecat fetelor acasa, sa dorm 15 min (ca sunt rupta) apoi sa fac un dus, sa mananc si sa merg sa fac cunoscuta cu putza sau pasa din burtica mea!

Revin tonight cu news proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna te asteptam cu vesti.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-cred ca tot forumul e pe baricade,asteapta vestile tale

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput