Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Intru in tura la bucatarie sa strang si sa curat dupa mama, ca vrea sa scoata un pic copilul afara.

Lavinia sa iti spun ca parca s-a mai luminat afara? In schimb nu stiu ce sa facem cu vantul...

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by otim

Luna1 - si multe ma bucur ca nu mai esti suparata pe noi , hai incearca sa nu mai fii nici pe tine suparata , ca uite noi iti trimitem raze de soare sa-ti mangaie sufletul .

Mai trebuie sa incercam sa o imbunam pe Anya - TE ANYA

21 saptamani Laurentiu

Otim nici n-am fost suparata pe voi toate numai ca vorbind de temperament vulcanic, asa mai reactionez eu din cand in cand.

Anya a scris vreo doua pagini mai in spate.

Jadi asa e, peste tot sunt probleme, in plus ale mele sincer sunt destul de minore si au legatura cu faptul ca ma inspaimant de faptul ca in cateva luni voi naste si banii mei dispar (aici plata e doar 6 luni apoi ioc). Si am senzatia ca sotul meu nu e sensibil deajuns cu acest aspect. In fine am porbleme minore dar stii cum e, ale tale sunt cele mai cu motz cand te apuca.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutam revenirea lunei si decizia luata de a trage o bauta virtual deseara!nici pt mine nu am fost curioasa de sexul lui bb ca la tine!dar tot o luna va fi si in burtica.si nu stiu ce te mai gandesti la numele lui bb ,ai deja unul "miss luna"
jadi vlad e un dragutz!dar sa inteleg ca sotul e din valcea de undeva de prin cartierul ostroveni vizavi de generala 10,mai adica unde am stat eu 18 ani(treceam strada si intram in scoala)?ce fain e sa ai pe cineve aproape,eu in valcea as avea o armata de ajutoare dar aici sunt singura cuc nu am pe nimeni.
nico-valceanca pastram un pahar dee sampanie si pt tine.
estecri stai cuminte lasa acrobatiile.vezi ca te rugam in paginile trecute sa-mi spui ce anume iti trebuie (numele exact al imunoglobulinelor care ti le-a cerut dr) ca sa vad daca ti le pot comanda din arad si sa nu mai faci drumul.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Alina.a da, din ostroveni parca blocul B1 chiar de visavis de scoala 10 e si un gang intre 2 blocuri. Banuiesc ca e un pic mai in varsta ca tine, taman a facut 33.

Luna pai si eu zic la fel, ca ale mele sunt mai cu motz dar renuntz la motz dupa cateva zile. Stiu cum e cu plata concediului si stiu cat de greu poate fi dintr-un salariu, nu mori de foame dar faci multe rabaturi... fratele meu e singurul care lucreaza si intretine 2 copii si o nevasta, au bani, totul e frumos dar si multe datorii . In schimb as zice ca voi aveti si alte alternative pentru copii foarte mici, aici cresha chiar nu este o varianta asa ca stai la mana bonei.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi eu am stat in ala cu care face b1 gangul,chiar in prima scara.deasupra gangului aveau ai mei balconul la camera lor.e cu 3-4 ani mai mare .am avut colegi de generala si liceu din b1.o groaza!
ce mica e lumea,pana si luna e olteanca la origini!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Deci Raul sau Florin nu stiu cum ii ziceau cand era mic si are un frate mai mare Gabi. Si stateau la etajul 6 in scara de langa gang, balconul dadea in curtea interioara ala cu cinematograful... uite aici o poza dar sa stii ca intre timp a mai chelit. Avea in acelasi bloc 2 verisori la scara urmatoare, claudiu si amalia... poate poate il stii .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Jadi sa stii ca d'asta m-au apucat spumele, ca pana acum ma gandeam sa stau acasa pana la 3 ani dar daca ma enerveaza sotul sa ma intorc la munci si sa bag cupilu' la cresa insa tocmai am aflat ieri ca e cam 1200 lire cresa daca vrei una buna. Pai nici nu iau salariu atata, ar trebui sa-i mai duc bani de acasa. Asa ca ma simt putin incarcerata si la mana sotului desi el incearca sa nu ma simt asa insa s-au intamplat niste chestii legate de cheltuieli care ma fac sa cred ca nu voi rezista fara banutii mei de cheltuiala din salariul meu si numai al meu. Deh, mandria!

Sa stii ca am vazut poza cu sotul si Vlad si sincer e leit sotul tau! De la tine a luat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Fetili, mamici care mai aveti copilasi acasa voi folositi/ati folosit umidificatoare de camera? Tocmai trageam cu ochiul la tot felul de chestii pe buburuza.ro si am citit ceva de genul ca ies curenti de aer rece din el (umidificator). Cat e de eficient? Ca ma gandeam ca la arsita mea de la et 4/4 imi trebuie ceva racoritor...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Lorina, depinde mult de umiditatea pe care o ai in casa. Ideal cica ar fi in jur de 50-60%. Noi am cumparat umidificatir cand a facut Victor prima raceala cu tuse, avea vreo 4 luni, si ajuta f mult, mai ales ca la noi e f uscat aerul in casa iarna.
Dar atentie, sunt doua feluri de umidificatoare, la cald(adica efectiv vaporizeaza apa) si la rece (cu ultrasunete, mai bune dar considerabil mai scumpe). Din pacate noi nu ne-am documentat bine, am luat din acela la cald si dimineata era geamul plin de picaturi de condens plus ca se facea destul de cald in camera la Victor. Acum imi pare rau ca nu am luat din acela cu ultrasunete. Pe de alta parte l-am folosit numai vreo 2 luni, nici atunci in fiecare noapte, dar macar si-a facut treaba.
Insa stiu si cazuri de mamici care au cumparat si nu l-au folosit vreodata.
In concluzie, documenteaza-te bine sa fii sigura ca-l vei folosi inainte sa-l cumperi.

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto intrebare de baraj: cum aflu ce umiditate am in camera? Si pe mine ma tenteaza mai ales ca eu iarna sunt friguroasa si cam usuc aerul cu caldura mea.

Cum te simti azi? Ce face Victoras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ziua buna fetelor!

bine v-am gasit la apelul de sambata!
eu sunt putin stresata ca am cam retinut apa, iar, ca tensiunea mea o ia raznaputin.....dar sper sa treaca si sa fie bine...

Luna, ma bucur mult ca nu ne-ai abandonat. Si vb Alinei, abia astept sa vad ce "hram" poarta puiul de Luna. sa dea DD sa fie bine si daca se poate...sa fie fetita ....ca sa ti se implineasca visul si sa vii in clubul "rozaliilor".... si nu mai fi suparata pe sot. Aceeasi problema o am si eu: imi place sa fiu independenta si asa am fost mereu. imi va fi greu sa depind financiar de el o vreme, insa pt copil o voi face. nu te mai supara ca il intristezi pe puiul de Luna. uite o si un .

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput