Petrecere copii - ce firma?
Raspunsuri - Pagina 4
absoluta spune:
Despre locul de joaca (imi scapa numele) de pe Pache Protopopescu ati auzit ceva referitor la vreo petrecere?!
ingridnen spune:
Ziua lui Cristi este in martie...pentru serbarea la gradi am rezervat 2 personaje de la "clownparty"... costa 1 mil / ora/personaj, si in pretul acesta intra si baloanele si pictatul pe fata.
Tortul, sucurile si alte accesorii (farfurii, pahare,servetele, paie, trompete, coifuri)le duc eu.
Sper sa iasa bine, este prima data cand avem asa ceva. Oare 2 personaje sant suficiente pentru 25 de copiii ? Sau sa mai chem unul ?
Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni
Ioana_Gazdac spune:
salut! am nimerit peste acest subiect si intamplator chiar stiu o firma care organizeaza petreceri pentru copii......Adventure CAMPS ..Stiu sigur ca sunt foarte buni, au animatori profesionisti si intotdeauna le-au iesit super petrecerile.....daca ii cautati pe net, sigur ii gasiti.....Numa bine si la cat mai multe petreceri reusite!;)
otilia08 spune:
In curand fetita mea va implini 4 ani si as dori sa-i organizez o petrecere. Locuiesc in Dr.Taberei si am auzit ca in Prel.Ghencea exista un loc de joaca pentru copii,www.happy-birthday.ro, care organizeaza si astfel de evenimente.
Stie cineva mai multe despre el??
profesoressa spune:
Din pacate, nu pot recomanda o firma buna pentru petrecerile copiilor, dar pot recomanda niste fotografi cu experienta in portrete de copii si evenimente. Pentru detalii, dati-mi un PM.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui otilia08 In curand fetita mea va implini 4 ani si as dori sa-i organizez o petrecere. Locuiesc in Dr.Taberei si am auzit ca in Prel.Ghencea exista un loc de joaca pentru copii,www.happy-birthday.ro, care organizeaza si astfel de evenimente. Stie cineva mai multe despre el?? |
Este mic si cam scump. Noi i-am facut ziua lui matei si ne-a costat 16 mil, anul trecut in decembrie. Nu ti-l recomand decat daca ai putini invitati si copiii sunt micuti ca varsta.
Mai interesant mi s-a parut sus la Unirea, e mare... acum e 15 lei/intrarea dar nu stiu ce conditii sunt pt party-uri.
Edit: nah ca m-am lasat pacalita, postul era din februarieeeeeeeee!!!!
Mara si Matei
Albinutzza spune:
Noi anul trecut am facut aici http://www.zigzagplayhouse.ro/
e super misto, am fost fff multumiti de tot. N-am avut treaba cu copii, au supraveghere, meniu pt copii, pt parinti, curte mare cu jocuri si nebunii, in casa la fel, f frumos totul.
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anuscha2009 spune:
Buna
As dori si eu sa stiu un loc de joaca unde as putea sa-i serbez fetitei mele ziua de nastere. Pentru mine gasirea unui astfel de loc este o adevarata provocare. An de an i-am cautat si pana la urma tot la MC DONALD's am ajuns.
Fetita fae anul asta sase ani si locuim in sectorul 4.
Nici prea multi bani nu imi permit sa dau, dar nici acasa si nici la MC nu as vrea sa i-o fac- avandin vedere ca e si ultimul an de gradi.
Adriana mica spune:
Albinutza, am auzit numai oareri bune despre zig-zag. In conseninta, ne gandim sa ii aniversam acolo ziua lui Dudu.
As fi fost interesata daca exista posibilitatea de a duce cate ceva de acasa, de exemplu bauturile. Sau daca se pot aduce animatori, altii decat cei din oferta lor. Le-am trimis pe email intrebarea, vad ca deocamdata nu au raspuns.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...