All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
hello dragelor
pfff ce ploaie urata azi, ne-a stricat toate planurile!
Cristinel wow ce bine sta Mariuca pe role!! si pe mine ma bate gandul sa ii iau lui Pat la vara...
Sanzi nu arata deloc rau cozonacul!!!! chiar ca a venit vara la voi....super!
Mamacita asteptam si filmuletele tu cum te mai simti? v-ati mai hotarat la nume de fititze?
Crix hihihi super urarea ta....asa sa fie! si voua
o zi frumoasa tuturor!
nastasie spune:
hristos a inviat!
si la noi a fost frumos de paste.am fost prima zi la tara cu totii de a alergat razvan toate gainile si s-a batut cu cocosul.am fost si la control la dr.ursuleanu.suntem ok.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mamacita spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Mamacita asteptam si filmuletele tu cum te mai simti? v-ati mai hotarat la nume de fititze?
Roxa,sunt filme pe minicaseta,nu stiu sa le pun
Cu numele suntem in continuare in ceata,sunt atatea nume frumoase de fete si nu vrem sa-i punem doua;are ma-sa doua,frumoase,dar n-a folosit decat unul toata viata,in schimb face scurta la mana cand e de completat acte
M-am delectat cu pozele Mariucai si ale lui David,niste copii minunati,frumosi,fericiti,eleganti.
Ma scoate din sarite ploaia asta,mai am si cabinet dupa-amiaza
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
sinzi_ana spune:
Mamacita, eu am 2 nume si nu e rau...de exemplu aici nu cred ca s-ar incumeta multi sa spuna Sinziana!!! Mai ales copii de la gradi...asa ca al 2-lea nume este tare de folos!!! hihi...
Roxa, luna asta si luna mai sunt placute de cald...dar apoi...vin caldurile mari...bine ca nu o sa fiu pe aici!!! hihi...
Si eu i-am luat role lui David...dar nu le-am folosit decat de 2 ori...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
roxanaz spune:
neatza dragelor
azi e din nou frumos....si eu la munca. bleacks. noroc ca miercuri plec la Calimanesti..ma consolez cu gandul ca 4 zile in birou nu or sa ma omoare
Sanzi David are chef sa mearga pe role? sau nu ii plac? Patrick e bineinteles super incantat de casca de protectie..bineinteles. dar parca tot ma tenteaza sa ii iau...de fun macar. voi cand veniti in Ro, inceputul lui iulie?
Mamacita hihi e frumos cu doua nume...vb lui Sanzi, nu stii cand e de folos al doilea . spor!
o zi frumoasa tuturor!
crig72 spune:
Roxana pentru ei e funny dar sa vezi cum e pentru noi.Eu azi am luat de-a role in picioare de la Mariuca..haha..voi fi foarte eleganta cu atatea vanatai.azi a si cazut si dadea din plans in ras..ne-am distrat de minune!!voi reveni cu poze .
mamacita si soarele vostru e un dulce .candva mi-a picat in mana o carte cu nume.Mi-a placut tare mult mai ales ca am citit si semnificatia lor.si eu am tot doua nume(al doilea a tinut sora mea sa mi-l puna) dar in liceu aveam o colega cu 3..asa ca noi stam bine
va pup!seara buna!
Mariuca
lulu77 spune:
Buna seara!
Sper ca ati petrecut frumos sarbatorile .
Am "trecut" sa va anunt ca suntem bine sanatosi ,atat eu cat si LUCA GABRIEL - deci ,DA ,am o "putza" la purtator ,asa cum am simtit toata sarcina !
VA PUPAM!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Buna seara!
Sper ca ati petrecut frumos sarbatorile .
Am "trecut" sa va anunt ca suntem bine sanatosi ,atat eu cat si LUCA GABRIEL - deci ,DA ,am o "putza" la purtator ,asa cum am simtit toata sarcina !
VA PUPAM!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
sinzi_ana spune:
Lulu, felicitari pt Luca!!!!!
Roxa, a mers pe role ca le-am luat in "gasca" cu niste prietene de-ale lui...si nu a vurt sa fie mai prejos de ele si s-a chinuit...Echilibru are, si poate sa patineze putin nesustinut, dar oboseste repede si nu cred ca e prea incantat caci acum daca ii spun sa punem rolele imi spune frumos "no thanks!!!"!!!!
El este insa mare fan bicicleta si tractor!!!! Tractorul cu pedale!!! Asa ca l-as recomanda oricui!!!
Noi venim in Ro la inceputul lui iunie si stam mult si bine (TOATA vara!!!), vreau sa apuc sa vand apartamentul in timpul asta ca mai mult ne incurca!!!! Adica eu si David avem vacanta asa lunga...Radu cred ca mai vine o sapt in vara, si cam atat!!!!!
La iarna botezam si iar calatorim!!! ihii...De abia astept!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CRIXIA spune:
Hehe, Sanzi, grozava veste pentru vacanta de vara! Pare mult, toata vara, dar ai sa vezi ca timpul e insuficient pentru cate iti propui!
Hai, sa ne revedem sanatosi!