All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
noi am fost plecati de paste la predeal.am sarbatorit cu nasii.a fost super.ege sa simtit f bine,a dormit bine,a mancat bine.dar ieri la pranz si aseara abia am adormit-o.azi am fost cu ea la dr dumbrava.e bine,are o cojita in urechea stanga ,ne-a dat pic optemasone parca se numesc si debridat pt burtica pt ca am banuit noi ca o durea burtica.azi a adormit in masina,de fapt numai asa reusim sa o adormim,ma gandesc ce o sa facem la iarna,poate isi schimba stilul pana atunci.inainte sa o intarc o adormeam cu tzitza,sincer imi pare rau ca am intarcat-o ca tare imi e dor sa o mai alaptez.off offf,cred ca tr sa-l fac pe bb 2,desi ege nu ma incurajeaza deloc.
vineri mi-am facut programare la dr ginecolog(cristurean),de care nu am auzit f multe de bine in ultimul timp,desi eu am fost multumita de el ,se pare ca nu toata lumea are aceasi parere buna despre el.asta e!eu cred ca m-am lipit de o candidoza,asa banuiesc eu,nu stiu,pt ca nu am avut pana acum asa ceva.dar mancarimi jos.sa vedem ce ne zice dr.
daca uteti sa-mi dati niste sfaturi,cum as putea sa o adorm pe ege.nu mai stiu ce sa mai fac.uneori ma dispera.aseara plangeam si eu cu ea,pt ca nu stiam de ce plange si nici nu vroia sa doarma.la ora 00.00 cine era afara cu copilukl?noi!!!
va pup,noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Camelia, e super Alexandra!!!! Ce danseaza!!!! haha!!! Mi-a placut tare mult!!!!!

Ege, din pacate eu nu prea pot sa te ajut...Eu reusesc cu muzica clasica, povesti si asa avem ritualul de seara de cand ne stim!!! Dupa multe negocieri si episoade de "pipi" de cele mai multe ori!!!

Roxa, ok...hihi...la noi macar e mai ieftin...cumparam un bilet de tren si am rezolvat pb!!!

Adinutza: LA multi ani pentru Bogdan!!!! 7 ani??? oau!!!! Ce baiat mare!!! Nu imi vine sa cred...l-am vazut si eu in poze (la cris hihi) si mi se pare super barbat...s-a mai si ingrasat...arata ff bine!!!!

Tatiana, va pupam si noi...uf...sper sa te prind odata pe mess...hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi vrem sa ne programam la o evaluare a vorbirii din cauza unei balbaieli care devine mai pronuntata in ambele limbi...si ne-a fost recomandata si de logopeda gradinitei...
Sper sa prind o sesiune inainte sa plec in Ro...
Daca nu...poate o sa am nevoie deun logoped bun prin C-ta...daca stiti...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Adi la multi ani pentru Bogdan!!sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
Sanzi mai bine te agiti sa prinzi appointment la voi la logoped...parerea mea. sper ca totul e ok.
Camelia super draguta dansatoarea Alex si ce grija are ea pentru surioara sa nu se plictiseasca in burtica
Fisun imi pare rau dar nu am solutii pentru adormit....cred ca la ea a devenit deja o fobie chestia asta. succes la gineco.
noi plecam maine la Calimanesti si il luam si pe Patrick....sper ca vom avea vreme frumoasa.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

LA MULTI ANI pt BODO, draga Adinutza! Sa fie sanatos si voios, alaturi de familia lui speciala!
Felicitari pentru bebicii din burtici, fratzioare sau fratziori! Sa iasa mincaciosi si somnorosi (macar in primele luni), si sa-si bucure parintii!
Crig, a fost dragut la muzeul de arta, au invatat cite ceva despre combinarea culorilor si au pictat fiecare ce vrea sa fie cind va fi mare. Lu' fii-mea i-a iesit ceva care semana cu un clovn, sper sa ajunga ceva mai departe decit la circ! Oricum, mi s-a parut o initiativa excelenta, profele sunt foarte tinere (doua muzeografe absolvente de arta) si entuziaste. Copiii stau pe jos, pe pernute si petrec in mod placut o ora si jumatate. Biletul e doar 4 lei - noi am profitat de ocazia si am vizitat si o parte din muzeu.
Fug la munci ca ma potopesc!

O zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.felicitari viitoarelor mamici.noi suntem bine.ne-a vazut dr ursuleanu si a spus ca e bine operatia.nici nu se cunoaste.insa a ramas un pic speriat de atunci.e un pic cam disperat dupa mine.ne pregatim si noi sa plecam sapt viitoare in Germania cu razvan.asa ca va intreb daca ati fost cu tren la cuseta, de fapt cabina cu paturi cica ii spune.e singura solutie de a ajunge si de a sta razvan.nu am mai fost niciodata asa mult cu trenul.dati-mi si idei de jucarii noi pt razvan pentru drum.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!
Am venit de la eco, cu vesti bune, bebelina este bine, placenta s-a ridicat si colul nu mai este contractat. Cat timp am urmarit-o la eco nu a stat o clipa , abia, abia a reusit sa-i faca poza asta, in care zambea. .
O seara buna si numai bine!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

La multi ani Bogdan!

Camelia, ce bebelina zambareata! Multa sanatate!

Lulu77, felicitari pt. bebe Luca Gabriel!

Adriana, habar nu am ce jucarii l-ar tine "ocupat" pe un baietel. Ma gandesc la Stefan . Pt. Maria as lua carticele, tablita magnetica de desenat, cateva papusele/omuleti intr-o gentuta si ar fi ok.

Ege, daca te consoleaza cu ceva, si noi avem mari probleme cu Stefan cu somnul. In noaptea de Inviere am vrut sa il ducem la urgenta, ca nu dormea de doua zile si o noapte . Il "sedez" cu ceai de tei si Calma Baby. Nu as fi vrut sa vrut sa apelez nici macar la asta, dar ma gandesc ca totusi e mai bine pentru el sa doarma.

Am pus poze noi in albumul de aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762398229959

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

servus!!
Camelia poza e super si Alexandra haioasa foc!
Gabi sambata venim si noi.te rog sa-mi spui inca o data cu ce trebuie sa vina.Aducem noi acuarele,creioane,hartie?Si cu o pernuta am inteles nu?veniti si voi?
Roxana sa aveti vreme faina si drum bun!
nastasie am fost cu trenul(cuseta)pana la Timisoara si sincer eu nu m-am simtit deloc bine.poate in trenurile internationale sunt alte conditii.pentru Razvanel eu iti recomand niste carti cu lipeste dezlipeste.La noi au avut mare succes(si inca mai au)Drum bun si voua si distractie maxima!
Cornelia super pozele .ce de copii frumosi !!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani Bogdanel! sa fii sanatos, norocos si sa-ti umpli parintii de mindrie si bucurie!

Mergi la inceput