Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
La Multi Ani tuturor celor cu nume de Flori
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
ANYMONY e super tricicleta ,cat a costat?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
E de la Babycare...140 ron. eu sunt super multumita
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Daca vreti sa vedeti un viitor programator la Microsoft...uitati aici!!
http://www.dropshots.com/day.php?userid=248476&cdate=20070326&ctime=195332
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Moni iti sta super bine in costumas.
Bianca sincer nici eu nu as suporta sa ma pup pe gura cu parintii mei si nici Clau. Mi se pare ceva dezgustos. Si marco vine si ne pupa pe noi pe gura, si nu stiu cum sa-l dezvat...caci nu as vrea sa pupe pe toata lumea.
Any vizite placute. si eu incerc sa-l culc pe marco, caci vrem sa iesim mai dupa amiaza.
Noi avem musafiri, stam la pe balcon. Carnea tocata asteapta sa fie preparata.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
S-a trezit...chitcaie in pat cu jucariile, vad ca sta linistita...
poze Ioana-Catalina
Biancas spune:
Anymony, faina tricicleta dar tot mai comod e cu caruciorul. Plus ca nu ai loc in ea de cumparaturi. Mie nu imi place sa merg cu ea. Nici o prietena de-a mea nu a fost multumita de tricicleta dar a trebuit sa o foloseasca ca nu i-a mai stat copilul in carucior. Si prietena mea o foloseste doar cand nu vrea sa ii adorma copilul, ca in carutz una doua adoarme.
la Ioana informaticiana .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
anymony spune:
Bianca..Ioana mea nu mai sta in carutz de mult..si decit sa o car in brate cind oboseste apelez la trici.E adevarat ac nu poti merge cu ea la cumparaturi...si mai ales la mine la piata...unde trebuie sa cobori scari ca e subterana.... dar lucruri mici se pot duce...si poti agata o sacosa usoara..dar ce-i drept nu prea mergem cu ea la cumparaturi.
poze Ioana-Catalina
alin@ spune:
La multi ani tuturor fetelor si fetitelor cu nume de flori! Sa fiti sanatoase si fericite!
Noi suntem bine, Ayan merge toata casa si eu dupa el, e bine ca nu este f grabit, merge usor. Totusi in casa il tin cu ham, ca e mult mai comod si mai safe. Imi zice cand vrea papa si apa, in rest nu spune cuvinte noi. Doarme mai bine noaptea si vad ca este o pauza de iesit dinti, dupa ce a iesit coltul ala de la masea care ne-a chinuit 2 luni. Bine ca incepe sa se faca frumos afara sa stam mai mult la aer, este mult mai calm in parc decat acasa. d cand cu mersul nu mai vrea in brate, vrea sa exploreze peste tot, ceea ec este f bine, ca nu mai puteam sa il car toata ziua, s-a facut baiat mare.
Va pup si mai intru cand am timp liber!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Biancas spune:
A Maraki...nici Dani nu mai da pusi, dar deloc si la nimeni. Cand ii cer pusi da din cap ca nu si zice mmm din gat . A dat pusi la toata lumea dar de vreo luna nu mai vrea la nimeni.
Giova...noi cu Sandra asha ne-am pupat intotdeuna dar nu o pot dezvatza sa nu ii pupe pe socrii pe gura. I-am spus de n`spe mii de ori dar degeaba. Ce sa fac...Cu restul se pupa normal pe obraz.