La noi la Galati sa veniti ! (33)
Raspunsuri - Pagina 25

alinam spune:
Korina eu nici macar alcool mentolat nu folosesc, am citit ca ar fi eficienta o cura de beta caroten cu 2-3 saptamani inainte de mare, pe masura ce ma bronzez ma irit mai putin. A, eu ma ung cu crema spf30 la fiecare iesire afara pe zonele expuse, uneori mai uit e drept.
Vreau la mareeeeeeeeee si vreau acum ..... dar raman cu dorinta probabil ca sotul mai are mult pana la concediu.
Korina cum iti marge afacerea? ca doar duntem in sezonul nuntilor
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

LauraFlo spune:
Eu ma inscriu pe lista de cafea...fiicamea e treaza de la 4 si bineinteles ca si noi....am un somnnnnnnn....Si am de predat si o lucrare pt Codecs si alte o mie de chestii de facut aici la munca si bagajele ca maine plecam la munte....

LauraFlo spune:
Ai facut si tu Mba, Vilma ? Ah de ce nu am stiut mai devreme...iti ceream lucrarile tale...ca am avut probleme cu inspiratia. Efectiv nu stiam de unde sa ma apuc si unde sa termin; m-am apucat, azi trebuie sa termin si sa transmit primul LNT. Sper sa-mi iasa planul!

alinam spune:
Wow Laura esti tare .... eu nu m-am incumetat ca stiu ca e scump.
Pleci la munte ai? mai nu ti se pare ca te plimbi cam mult?
poze

LauraFlo spune:
...si week endul viitor plec la mare...
Pe mine m-a trimis sefu; care e un dragut, nu ?

alinam spune:
Laura deja esti obraznika, un we la munte altul la mare sa iti fie rushine si eu am un chef de mare, ma batea gandul la we asta, dar au anuntat astia ploi
poze

vilma spune:
Io-s cea mai obraznica, o sa plec la mare 7 zile!!! sic!
Laura, n-am facut decat Managementul competitiv. N-am avut resurse sa continui. Tu te-ai apucat de ala financiar?

alinam spune:
Vilma cand pleci si unde? 7 zile zici? tare vreau si eu .....si ca sa vedeti ce pofta mi-ati fakut i-am trimis mail sotului ca vreau la mare in we
poze